Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - «کورت کمپبل» هماهنگ‌کننده شورای امنیت ملی کاخ سفید در زمینه امور اقیانوس هند-آرام، در اظهاراتی مدعی شد آمریکا به دنبال تسلط بر اقیانوس هند-آرام نیست و همزیستی مسالمت‌آمیز با چین هدف این کشور است.

طبق گزارش اسپوتنیک، کمپبل در اظهارات خود با بیان آن‌که آمریکا به دنبال حفظ سیستمی از شرکا و متحدان است که در هماهنگی با کشور‌های دیگر کار می‌کنند، افزود: «به نظر من این مسئله به سلطه آمریکا مربوط نیست، در واقع به اعتقاد من آمریکا به دنبال نوعی همزیستی با چین با درک نقش مهم چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این مقام آمریکایی همچنین اعلام کرد: «آمریکا باید در چندین عرصه با چین رقابت کند و در عین حال مذاکرات مثبت و سازنده‌ای هم با این کشور داشته باشد.»

این در حالی است که به تازگی ۵ کشور «روسیه، آمریکا، چین، فرانسه و انگلیس» بیانیه مشترکی برای منع استفاده از سلاح‌های هسته‌ای منتشر کرده و گفتند: «ما قصد داریم تدابیر ملی خود را برای جلوگیری از استفاده غیرمجاز یا ناخواسته از سلاح‌های هسته‌ای حفظ کرده و تقویت کنیم.»

در میان قدرت‌های بزرگ هسته‌ای، چین سیاست هسته‌ای متمایزی دارد. این کشور تنها برای واکنش از تسلیحات خود استفاده می‌کند؛ بدین معنا که ارتش آزادی بخش چین در صورتی می‌تواند از موشک‌های خود استفاده کند که پیش از آن دشمن بخشی از اراضی چین را هدف قرار داده باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تنش آمریکا و چین روابط آمریکا و چین کاخ سفید اقیانوس هند اقیانوس آرام آمریکا به دنبال هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۲۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران امروز (یکشنبه) نهم اردیبهشت ماه در واکنش به تظاهرات اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا در حمایت از فلسطین در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد.

وی افزود: نه به اشغالگری در فلسطین و نه به نسل‌کشی در نوار غزه و فریاد برای آزادی فلسطین، امروز یک مطالبه جهانی است. با سرکوب خشونت‌آمیز تظاهرات اعتراضی دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، نمی‌توان از فروریختن ستون‌های تَرَک خورده اشغالگری در فلسطین جلوگیری کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پایان گفت: هر کس در مقابل آن بماند، زیر آوار فروپاشی صهیونیسم خواهد ماند.

در روز‌های اخیر تعداد قابل توجهی از دانشگاه‌های آمریکا و همچنین دانشگاه‌هایی در اروپا از جمله فرانسه، یونان و آلمان شاهد برگزاری تظاهرات و تجمعات در حمایت از مردم فلسطین بود.

تظاهراتی که با برخورد خشونت‌آمیز پلیس آمریکا روبرو شد و پلیس این کشور در دانشگاه‌های مختلف اقدام به بازداشت تعدادی از دانشجویان معترض کرد.

در همین ارتباط پلیس ایالت ایندیانا از بازداشت۲۳ دانشجوی معترض به جنایات رژیم اسرائیل به اتهام برپایی چادر‌های تحصن در محوطه دانشگاه خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجتماع دانشگاهیان خاش در حمایت از دانشجویان و دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی طرفدار غزه
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • انتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی
  • اروپا در حال سرکوب اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از فلسطین است
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • چین از اتحادیه اروپا می‌خواهد تا سیاست‌های تجاری «تبعیض آمیز» را متوقف کند
  • کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد