Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ رئیس مجلس گفت: تنها با منطق شهدا و امام راحل است که می‌توانیم مشکلات اقتصادی را برطرف کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ‌محمدباقر قالیباف  رئیس مجلس شورای اسلامی ‌در مراسم هفدهمین اجتماع بزرگ فاطمیون شهرستان کوار، دومین سالگرد شهادت شهید سردار سلیمانی و گرامیداشت سردار محمودآبادی و 500 شهید شهرستان کوار واقع در مصلای نماز جمعه این شهرستان ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا‌، اظهار داشت: افتخاری است برای من است که در این شب جمعه و در روز شهادت و همچنین دومین سالگرد شهید سلیمانی در جمع شما محبین اهل بیت و حضرت زهرا (س) حضور دارم واین مراسم به ذکر یاد و نام شهدا با این صفا و صمیمیت و گرمی شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از تمام عزیزانی که بانی این مراسم هستند تقدیر و تشکر می کنم و دست آنها را می بوسم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: هم‌اکنون که با استاندار نیز صحبت می‌کردم گفته شد که یکایک این مردمی که اینجا حضور دارند ده‌ها مشکل و گله‌مندی دارند که دغدغه هر ساعت و هر دقیقه آنها است اما وقتی که مجلس، مجلس اهل بیت و شهداست و هنگامی که موضوع انقلاب اسلامی است همه آنها کنار گذاشته می‌شود، همانطور که امروز در روز شهادت حضرت زهرا در کشورمان 250 شهید در سردست مردم در سراسر این کشور تشییع شدند همان شهدایی که با کنار هم قرار گرفتن، جانشان را سر دست گرفته و برای اسلام و انقلاب و عزت واقتدار کشور جانشان را بدون هیچ بهانه با آگاهی، عقلانیت، شجاعت و اخلاص تقدیم خدا کردند.

وی افزود: این منطق، منطق شهید است؛ همین منطق شما را به اینجا آورده است و همین منطق می تواند جلوی ظلم بایستد و عزت و افتخار بیافریند. شک نکنید که همین منطق هم ما را بر مشکلات اقتصادی چیره خواهد کرد. اگر امروز بر کشورمان مشکلات اقتصادی ، مشکلات فرهنگی و آسیب های اجتماعی فائق نیامدیم، بپذیریم که از منطق شهدا و امام شهدا فاصله گرفتیم، نه شما مردم بلکه ما مسئولان در هر سطحی که هستیم  باورهایمان به منطق شهدا کم شده است. منطق شهدا، منطق انقلاب و منطبق با سنت‌های الهی است، منطقی قوی است. منطقی که خداوند تبارک و تعالی به عنوان سنت‌های خودش جاری و ساری کرده است از ابتدا تا انتها، این موضوع را همه ما باید باور کنیم.

وی ادامه داد: اگر ما امروز گرد هم آمدیم و  یاد شهید سلیمانی و یاد شهدا را گرامی می‌داریم از جمله همه شهدای این شهرستان و همچنین یاد شهید عزیز، گرانقدر و دوست صمیمی و همرزم خودم شهید محمودآبادی برای این است که با این منطق جنگیدند، جهاد کردند و توانستند به موفقیت برسند. عزیزان روزهای اولی که جنگ آغاز شد در همین استان فارس آیا لشکری به نام 19 فجر و لشکر المهدی وجود داشت؟مگر مجموعه‌ای به نام تیپ مهندسی امام هادی (ع) وجود داشت؟ شاید جوان‌ها این خاطره را به یاد نیاورند حتی در دهه‌های اول جنگ هم چنین چیزی وجود نداشت اما جوانان این منطقه و همین شهدایی که امروز به آنها افتخار می‌کنیم مثل شهید سلیمانی و شهید استوار و هزاران شهید دیگر که یا مشغول تحصیل در دانشگاه یا مدرسه بودند یا کارگر، صنعت کار و کشاورز بودند و هیچ آشنایی با موضوعات نظامی و دفاعی جنگ نداشتند به میدان آمدند و از کشور دفاع کردند.

قالیباف با اشاره به اینکه امروز 16 دی ماه است، تصریح کرد: در 16 دی ماه 59 که چند ماه از دفاع مقدس بیشتر نگذشته بود، بنی صدر به عنوان فرمانده کل قوا بود. آن زمان تعداد قابل توجهی از دانشجویان در چنین روزی در یک عملیات در جبهه‌های جنگ شرکت کردند و با عبور از حاشیه هویزه به اهدافشان رسیدند ولی سایر یگان هایی که باید آن زمان بیشتر پیش می‌رفتند موفقیتی کسب نکردنددرحالی که تجهیزات و نیروهای بیشتری نیز داشتند.

وی اضافه کرد: بنی صدر در آن زمان عنوان کرد که دیگر با حزب بعث و صدام جنایتکار نمی‌توانیم بجنگیم چرا که توان جنگ و امکانات نداریم؛ در ظاهر هم حرف منطقی بود. او می گفت گردان، نیرو و تجهیزاتی که می‌خواهد به دشمن حمله کند باید سه برابر آنها باشد که ما در اختیار نداریم و لذل شرایط برای جنگ آماده نیست. او می گفت که ما باید زمین بدهیم و زمان بخریم یا با آنها آتش بس کرده و صلح کنیم در شرایطی که بخشی از استان های جنوب غرب کشورمان از جمله خوزستان به اشغال حزب بعث درآمده بود اما با همان شرایط سخت که شهرها و کشورمان مورد تهاجم بود و حتی بخشی نیز اشغال شده بود و از طرفی در ابتدای انقلاب بودیم و نظام محکمی هم مستقر نبود یکایک این مردم از اقصی نقاط کشور جمع شده و به سوی جبهه رفتند و در نیمه دوم سال 59 به هر بخش خوزستان در جبهه‌های محمدیه، حمدیه، ارتفاعات الله اکبر، شوش و ... می‌رفتیم در همه شهر و روستاها تعدادی از مردم آمده بودند که حتی برخی از آنها لباس بسیجی و نظامی هم نداشتند و با همان کت و شلوار آمده بودند و برخی حتی یک اسلحه ساده هم نداشتند و برخی حتی خدمت سربازی هم نرفته بودند و کنار هم ایستاده بودند.

رئیس مجلس در پایان بندی این بخش از سخنان خود گفت: جالب اینجاست که در آن مقطع هم بنی‌صدر به عنوان فرمانده کل قوا اجازه ورود نیروهای مردمی را به جبهه‌ها نمی داد. اما کمتر از 7 الی 8 ماهه بعد، لشکر 19 فجر شکل گرفت و پس از آن لشکر المهدی در استان فارس ایجاد شد. و از طرفی لشکر ثارالله در کرمان با همت شهید سلیمانی شکل گرفت و حضرت امام (ره) تصمیم گرفتند بنی صدر را از فرماندهی کل قوا عزل کرده و خودشان فرماندهی را به دست گیرند؛ 45 روز بعد از این تغییرات و حضور مردم، عملیات حصر آبادان انجام شد و بلافاصله عملیات آزادسازی بستان (طریق القدس) شکل گرفت . پس از آن عملیات‌های فتح‌المبین، بیت‌المقدس انجام شد و داد آمریکا، شوروی آن زمان، فرانسه و صدام بلند شد و همه به دنبال این بودند که آتش بس کنند. تمام این اتفاقات در 18 ماه رخ داد.

وی گفت: در نتیجه تغییر نگاه به مدیریت جنگ و اتکا به سنت های الهی و مردم باوری، سرنوشت کشور عوض شده  و مسیر تغییر کرد. حال آیا نیروهای ما و تجهیزات ما سه برابر شده‌اند یا منطق ما در جبهه درست شد؟ منطق شهادت جایگزین شد، منطق سنت‌های الهی در جبهه مستقر شد. برادران، خواهران و جوانانی که آن زمان حضور نداشتید، اعتقاد داشته باشید سنت‌های الهی نه تبدیل شده و نه تحویل می شوند، ما در مجلس قانونی را تصویب می کنیم که ممکن است دو سال دیگر به آن تبصره‌ای اضافه شود در حالی که خدا دینی که می‌گذارد نه تبدیل شده و نه تحویل می‌شود.

قالیباف خاطرنشان کرد: مهم نیست توان ما کم است یا زیاد مهم این است که همه اراده ای که داریم در کنار هم جمع کنیم ، نه با عقلانیت ابزاری بلکه عقلانیت متصل به وحی، عقلانیتی که به ما یاد بدهد نیروی کمتر بر نیروی بیشتر غلبه می‌کند به شرطی که در آن اخلاص باشد به شرطی که به سنت‌های الهی ایمان داشته باشیم البته بدانیم همان طور که شهید سلیمانی گفت هم در جبهه ، هم فرهنگ عاشورا، هم فرهنگ انقلاب و تکیه بر حضرت فاطمه (س) ما را به پیروزی رساند. هیچ شکی در این موضوع نیست اما این بدین معنی نبود که جنگ ساده بود، گاهی اوقات آنقدر سخت بود که حتی تردید ایجاد می شد غافل از این که در سختی‌هاست که صف مومنین از صف کفار جدا شده  و شناخته می شوند. وقتی که مومنان امتحان می دهند خداوند تبارک و تعالی این را حق مومنین می داند و خود را در برابر مومنان متعهد کرده که به آنها پیروزی دهد. این موارد منطق شهید و سنتی الهی است، این همان منطقی است که امروز مردم را با همه مشکلات در اینجا گرد هم آورده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به مردم حاضر در مراسم یادواره شهدا اضافه کرد: خدایی که منطق شهدا در دفاع مقدس و انقلاب اسلامی در میان خطراتی که برای حفظ استقلال و آزادی دین در کشور وجود داشت، همان خدای اقتصاد هم هست، در این موضوع تردید نکنید. امروز در کشور ما ظرفیت ها به گونه ای است که با همه مشکلات تحریمی می توانیم به شرایط ثبات اقتصادی رسیده و رشد اقتصادی هم داشته باشیم البته من ادعای رشد 8 درصدی ندارم اما رشد 2 الی3 درصدی باثبات اقتصادی در یک قدمی ما است و این ظرفیت در کشور وجود دارد ولی متأسفانه باور در بعضی از مدیران وجود ندارد.

وی ادامه داد: دو رکن مهم موفقیت و پیروزی، اتکا به سنت الهی و مردمی‌سازی کارها و مشارکت دادن مردم در کارهاست، آیا مردمی که در دوران جنگ این گونه یگان‌ها را درست کردند، نمی‌توانند که پیشران های اقتصادی را راه اندازی کنند.

قالیباف با اشاره به صحبت های شهید سلیمانی در خصوص عدم امکانات از جمله کفش در سن 13الی 14 سالگی و کار کردن با پای برهنه در مزارعه عنوان کرد: چطور در سن 24 سالگی با منطق شهید این فرصت برای سلیمانی و سلیمانی‌ها فراهم شد که این استعداد در دوران دفاع مقدس آن گونه جوانه زند که وی به یک فرمانده لایق که همه ژنرال‌های دنیا در مقابل فکر و اندیشه و طراحی او سر تعظیم فرود می آورند، تبدیل شود.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مشکلات اقتصادی شهید سلیمانی سنت های الهی منطق شهدا رئیس مجلس آن زمان بنی صدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۲۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!

خبر آنلاین نوشت: حلقه حامیان رئیسی در پارلمان روز به روز کوچکتر می‌شود، حلقه‌ای که دو سال و اندی پیش پای بیانیه حمایت از او برای کاندیداتوری را امضا کرده بودند، اما در گذر زمان، حمایت‌ها کمرنگ و کمرنگ‌تر شد.

پایانِ سکوت

گرچه در فاز اول حامیانِ منتقدِ دولت، وارد فاز سکوت شدند تا کمتر بخاطر این حمایت به چالش کشیده شوند، اما عملکرد پر انتقاد دولت در حوزه‌های اقتصادی، سیاست داخلی و خارجی و حتی اجتماعی و فرهنگی کار را به جایی رسانده که سکوت‌ها یکی بعد از دیگری شکسته می‌شود و تریبون‌ها در پارلمان در نقد رئیسی و دولتمردانش یکی بعد از دیگری روشن می‌شود.

نقد‌ها تنها مربوط به صندلی‌های پایین مجلس نیست و هیات رئیسه نیز منتقد رویکرد‌های دولت، خاصه رویکرد‌های اقتصادی است. آنچنان که قالیباف در جلسه مشترک با دولتی ها، در اظهارنظری انتقادی که کم سابقه نیز به نظر می‌رسد، نه تنها دولت را به نقدکشید بلکه ضرب الاجل هم برای دولت تعیین کرده است.

او در دومین نشست بررسی مسائل ارزی که وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت از یک سو و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در سوی دیگر آن حضور داشتند، صریح و بدون تعارف به انتقاد از دولتی‌ها پرداخت و گفت؛ «همه اختیار‌های موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم، اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.»

وی با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفت؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

قالیباف با تعیین این ضرب الاجل آنهم در حالی که کمتر از یک ماه تا پایان عمر مجلس یازدهم باقیمانده، شمشیر را برای رئیسی و تیم اقتصادی او از رو بست.

فقط قالیباف نیست!

قالیباف، اما در نقد دولت تنها نیست و در همین چند جلسه برگزار شده مجلس در سال جاری بار‌ها و بار‌ها تریبون نمایندگان به نقد دولت باز شده است. آشفتگی بازار ارز و سکه محور اصلی انتقادات بوده است که گرانی بیشتری را به زندگی و معیشت مردم وارد کرده است.

قالیباف به جز صراحتی کم سابقه در اظهاراتش، کنایه هایش را نیز روانه دولت کرده است. او در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد، گفت؛ «در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند. ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.»

اشاره قالیباف به تذکر‌ها و انتقاداتی است که طی روز‌های اخیر به هیات رئیسه مجلس می‌شود و نمایندگان خواستار برگزار کردن جلسه‌ای با محوریت آشفتگی‌ها در بازار ارز و اثرات سوء آن بر گرانی کالا‌های اساسی شده اند.

قیمت خودرو، بازار داغ فیلترشکن ها، قیمت مسکن، حقوق بازنشستگان و ... از دیگر محور‌هایی است که زمینه ساز انتقاد از دولت رئیسی شده است. انتقاداتی که به نظر می‌رسد دیرتر از آنچه باید، کلید خورده است و بعید نیز به نظر می‌رسد دولت رئیسی تن به اجرایی کردن خواسته‌های پارلمان نشینان بدهد.

در جدول زیر مروری بر مواضع انتقادی نمایندگان در جلسات علنی صحن مجلس طی چند هفته اخیر داشته ایم؛


نام نماینده /حوزه انتخابیه


نوع انتقاد

(تذکر، اخطار، نطق)

 

متن انتقادات


سید ناصر حسینی پور/ گچساران


تذکر

در ارتباط با چند هزار میلیارد هزینه‌های مربوط به فیلترشکن شفاف‌سازی کنید چرا که مردم از نان شب خود می‌گذرند اما از هزینه‌های اینترنت نمی‌گذرند. آیا برای میزان دقیق گردش مالی هزینه‌های فیلترشکن و دلایل عدم برخورد با آن پاسخی دارید؟

 

فرهاد بشیری/ پاکدشت

 

تذکر

دورهم جمع شدن خوب است اما مهم‌تر از آن رفع مشکلات مردم و بازار ارز و حفظ ارزش پول ملی است. باید به طور جدی در این زمینه تصمیمات قاطع گرفته شود.

محسن زنگنه/ تربت حیدریه

 

تذکر

بیش از هشت ماه است که طرح مقاوم سازی نظام ارزی کشور آماده شده منتها اعلام وصول نمی‌شود. انتظار می‌رود که هیات رئیسه هرچه سریع‌تر این کار را انجام دهد.

رحمت‌الله نوروزی/ علی‌آباد کتول

تذکر

رئیس بانک مرکزی در بحث ارز ترجیحی و ارز نیمایی و هم در موضوع ارز آزاد مسئول است. تقاضا داریم تیم اقتصادی دولت توجهی ویژه به مسائل داشته باشد.

محمدرضا میرتاج الدینی/ تبریز

تذکر

سیاست‌های ارزی بانک مرکزی درست نیست و علیرغم پیش‌بینی افزایش صادرات، هنوز مشکلات ادامه دارد.

 

 

مرتضی حسینی/ میانه

 

 

تذکر

 

جناب وزیر صمت شما بعد از دستگیری عده‌ای اختلاسگر و دزدان بیت‌المال در فولاد میانه چه اقدامی انجام دادید؟ چرا با مدیران وقت که این اختلاس در مجموعه آنها اتفاق افتاده بود برخورد نکرده و آنها را برکنار نکردید و به وضعیت فولاد میانه به طور اساسی رسیدگی نمی‌کنید؟

علی یزدی‌خواه/ تهران

نطق

آقای فرزین رئیس بانک مرکزی در مصاحبه اخیر خود گفت که بنده مسئول کنترل بازار آزاد ارز نیستم؛ سوال این است که مسئول بازار ارز چه کسی است که باید این بازار را کنترل کند؟

ابراهیم رضایی/ دشتستان

نطق

ارز و اقلام اساسی مورد نیاز مردم گران و گران‌تر می‌شود و همه شوکه می‌شوند آنان که مسئولیت دارند باید پاسخگو باشند.

ابراهیم عزیزی/ شیراز

نطق

دولت ضمن بررسی علل و عوامل افزایش قیمت کالاهای اساسی و افزایش قیمت مایحتاج مردم و نوسانات بازار ارز و سکه پاسخ قانع کننده‌ای به افکار عمومی بدهد.

سلمان اسحاقی/ قائنات

تذکر

کاهش زمان استفاده‌ از برق چاه‌های کشاورزی باعث آسیب زدن به مشارکت مردمی و جهش تولید و وارد شدن صدمه به میزان و کیفیت تولیدات محصولات کشاورزی می شود.

فتح الله توسلی/ بهار

نطق

وضعیت خودرو پاشنه آشیل وزارت صمت است، آیا وزیر از وضعیت خودرو و کیفیت و قیمت آن اطلاع دارید؟

 

احمد مرادی/ بندرعباس

 

تذکر

مقرر شد هیچ مدیر پروازی در کشور نباشد اما همچنان شاهد فعالیت این افراد هستیم؛ حال اینکه آنها بعضا سه روز در ماه هم در محل خدمت خود نیستند. این اتفاق ضربه مهلکی به تولید کشور و کارخانجات فعال آن وارد خواهد کرد.

فاطمه محمد بیگی/ قزوین

تذکر

با حذف ارز ترجیحی قرار بود مابه التفاوت نرخ ارز ترجیحی جبران شود اما ما در حال حاضر شاهد این هستیم که بیشتر هزینه سلامت توسط مردم و از جیب مردم پرداخت می‌شود.

محمدجواد عسکری/ داراب و زرین دشت

تذکر

اگر قرار است جهش تولید با مشارکت مردم انجام شود اعمال تعرفه درست نیست.

 

الیاس نادران / تهران

 

نطق

سیاست غلط اقتصادی دیگر که بازار سرمایه و پول را متأثر کرد، انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصدی در اسفندماه سال گذشته بود. تصور دولت از انتظارات تورمی ناشی از این جهش نرخ چیست؟ هزینه جمع آوری منابع و مهار نقدینگی و آینده فروشی چه بلایی بر سر سرمایه گذاران خواهد آورد؟ کدام بازار با این تصمیم متعادل شده است؛ بورس، سرمایه، ارز، طلا، خودرو؟

علی اکبر بسزطامی/ ایلام

 

تذکر

استفساریه ماده ۱۱۲ درباره حق بازنشستگان از مناطق جنگی اجرا نمی شود و دولت به بهانه بار مالی آن را اجرا نمی کند. حق این قشر در حال تضییع شدن است.

 

عباس مقتدایی/ اصفهان

 

تذکر

فرو نشست اصفهان جدی است و ابنیه تاریخی اصفهان مورد آسیب قرار گرفته است. در این شرایط تغییرات پی در پی، مدیریت میراث فرهنگی اصفهان را زمین گیر کرده است. این سوال وجود دارد که آقای وزیر میراث فرهنگی در حال انجام چه کاری است.

 

عباس گودرزی/ بروجرد

 

نطق

قیمت خرید مسکن و اجاره بها وحشتناک شده و خارج از عهده بخش عمده مردم در شهرستان‌های مختلف است. دولت در این خصوص باید رویه را تغییر دهد، مسکن یکی از شعارهای اصلی دولت بوده و برای آن باید اهتمام جدی تری را به خرج دهد.

محمدرضا صباغیان/ بافق و مهریز

تذکر

مجلس شورای اسلامی لازم است برای دو موضوع جلسه ویژه‌ای برگزار کند اولین موضوع بحث افزایش قیمت کالاهاست که انتظار مردم اقدامی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این موضوع است. موضوع دیگر بحث تعیین تکلیف طرح ساماندهی کارکنان دولت است این طرح دستاورد مجلس شورای اسلامی بوده که هنوز تعیین تکلیف نشده است.

حبیب‌الله دهمرده/ زابل و زهک

تذکر

گرانی‌ها واقعاً با روح و روان مردم بازی می‌کند، ضرورت دارد که در موضوع ارز جلسه‌ای اضطراری گذاشته شود.

علیرضا سلیمی/ محلات

تذکر

وضعیت گرانی ارز و سکه به نحوی است که نیاز است جلسه‌ای ضروری در این بخش با حضور وزیر اقتصاد و امور دارایی و رئیس کل بانک مرکزی در مجلس شورای اسلامی برگزار شود.

 

مهرداد گودرزوند/ رودبار

 

نطق

 

دولت باید با مشورت با اقتصاددان‌های برجسته مشکلات معیشتی را حل و فصل کند. امروز نباید بازار ارز که بخش بزرگی از آن دولتی است، اینطور دچار تلاطم باشد و فشار سنگینی بر تولید وارد کند و معیشت مردم هم دچار مشکل شود.

حسینعلی حاجی دلیگانی/ شاهین شهر

تذکر

باید به این سوال پاسخ داده شود که اگر ارز نداریم، چگونه ارزپاشی صورت می‌گیرد و اگر ارز داریم چرا وضعیت قیمت‌ها اینگونه است و این سوال اصلی مردم در ابتدای سال از مجلس است

جواد نیک‌بین/ کاشمر

تذکر

از وقتی جلسه مشترک دولت و مجلس برگزار شد رئیس جمهور در این جلسه فرمایشاتی را مطرح کردند اما از روز گذشته تا به امروز نرخ ارز هزار تومان نیز افزایش پیدا کرده است

tags # محمد باقر قالیباف ، سید ابراهیم رئیسی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • یادواره شهید دانشجو در روستای داربیدخون
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • کارگران در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • انتقاد امام جمعه باخرز از وضعیت تنها بیمارستان شهرستان
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست / پایان دیرهنگام سکوتِ مجلس مقابل دولت!
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • پیگیری حل مشکلات جامعه ایثارگران استان در سطح ملی
  • خون شهدا ضامن بقای انقلاب اسلامی است