Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:42:33 GMT

ساخت«اینورتر» مترو توسط دانش بنیانها

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۳۲۵۵

ساخت«اینورتر» مترو توسط دانش بنیانها

به گزارش خبرنگار مهر، مطابق ماده ۵۴ قانون برنامه ششم توسعه و طی قراردادی که سال ۱۳۹۸ بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرداری تهران منعقد شد، مراحل طراحی و ساخت قطار ملی مترو در دستورکار قرار گرفت.

این امر به منظور تحقق اهداف داخلی سازی صنعت ریلی کشور، با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های داخلی و خصوصاً شرکت‌های دانش بنیان آغاز شده و در حال به سرانجام رسیدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صرفه‌جویی ارزی در تولید انبوه واگن‌های داخلی، ایجاد مرکز طراحی و مهندسی ریلی، افزایش سطح اشتغال شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با این زمینه و کاهش ۲۰ درصدی قیمت تمام شده ساخت واگن مترو، از جمله مهمترین ثمرات پروژه طراحی و ساخت قطار ملی مترو به شمار می‌آید؛ پروژه‌ای که طی آن سهم ۲۶ درصدی ساخت قطعات و تجهیزات قطارهای مترو توسط شرکت‌های داخلی به ۸۵ درصد افزایش خواهد یافت.

از این‌رو ساخت یک رام قطار ملی و تجهیزات مورد نیاز مترو در دستور کار شرکتهای دانش بنیان قرار گرفته تا بدون نیاز به واردات، ساخت قطار و مترو در داخل کشور انجام گیرد.

برآورد شده که این اقدام به ایجاد ۲۵ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم و فعال شدن ۲۵۰ شرکت دانش بنیان داخلی در زمینه تأمین مواد اولیه و قطعه ساز صنعت ریلی کشور منتهی می شود.

در همین راستا نیز به تازگی قراردادی با یک شرکت دانش بنیان در زمینه تامین اینورتر یا تأمین برق اضطراری خودرو در یکی از رویدادهای فناورانه صندوق نوآوری و شکوفایی، بین یک شرکت دانش بنیان و شرکت بهره برداری مترو تهران منعقد شد.

محمدرضا بیات، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در این شرکت «اینورتر» برای تامین برق اضطراری به تولید می رسد، گفت: اکثر نمونه‌های اینورتر عمدتا وارداتی از کشورهای اروپایی و چینی هستند که قابلیت پشتیبانی در ایران را ندارند.

وی با بیان اینکه نمونه ای که در این شرکت ساخته ایم برگرفته از نمونه آلمانی است، افزود: این محصول نسبت به نمونه های خارجی، قیمت پایینی دارد و کیفیت آن نسبت به همین وارداتی ها بالاتر است؛ به دلیل اینکه اینورتر های چینی مدام در حال تعمیر هستند و هزینه زیادی صرف به روزرسانی آن می شود.

وی با اشاره به اینکه این اینورتر در مترو قابل استفاده است، گفت: در همین راستا، به تازگی قراردادی با شرکت بهره برداری مترو تهران منعقد کردیم تا بتوانیم در ال‌پی‌اس های (LPS) داخل مترو نصب کنیم.

بیات اضافه کرد: این اینورتر ها برای برق اضطراری مترو مورد استفاده قرار می گیرد؛ در این راستا قراردادی با موضوع ساخت و راه‌اندازی ۴۲ دستگاه «اینورتر» تامین برق اضطراری بین طرفین منعقد شده است.

به گفته وی، این قرارداد که به مبلغ ۳۵ میلیارد ریال منعقد شده نتیجه رویدادهای تبادل فناوری صندوق نوآوری و شکوفایی بوده است.

کد خبر 5391876 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان مترو برق نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری خودروی برقی فناوری فضایی هوش مصنوعی شرکت دانش بنیان تلسکوپ قاسم سلیمانی اینستاگرام ناسا هوشمندسازی خدمات درمانی فضای مجازی شرکت دانش بنیان برق اضطراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۳۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی