Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر هیات مدیره اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران ایران گفت: عکاسان نان از زیرسنگ درمی آورند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رحمت¬الله قادری دبیر هیئت¬مدیره اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران دارای بیش از نیم قرن تجربه عکاسی در روزنامه های ایران در گفتگویی خواسته¬ها عکاسان از دولت درمیان گذاشت. او می¬گوید اتحادیه عکاسان با عمر 74 ساله خود که با حدود یک هزار و 100 نفر عضو جوازدار، یکی از بزرگترین اتحادیه¬های صنفی تهران است چند سالی ست که با معضلات و مشکلات عدیده¬ای دست و پنجه نرم می¬کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنفی که قدمتی دیرینه دارد و عکاسان مجوزدارش نباید مورد چنین بی¬مهری قرار گیرند. "متاسفانه شرایط حرفه عکاسی به گونه¬ای شده که همه در آن ورود پیدا می¬کنند و به نوعی همه دست در جیب عکاسان گذاشته¬اند که این نوعی بی¬عدالتی محض است".

قادری می¬گوید: در حالی که سویه¬های جدید ویروس کرونا هر از چندگاهی از یک طرف دنیا شیوع پیدا کرده و مردم جهان را غافلگیر نموده و مجبور به رعایت شیوه¬نامه¬های بهداشتی و تزریق واکسناسیون-های جدیدتر و ایمن¬تر می¬کند اما ما را ویروس¬های جدیدی آزار می¬دهد که مربوط به تضییع حقوق عکاسان و فیلمبرداران است. با توجه به اینکه وظیفه اتحادیه دفاع از حقوق صنفی و صیانت از حقوق صنفی اعضاء است ما همیشه در مبارزه با انواع حملات ارگان¬ها و سازمان-های دولتی و غیردولتی هستیم که با روش¬های جدید دست¬درازی به سفره کوچک عکاسان، شیوع پیدا کرده و این اپیدمی تا رسیدن بله آخرین لقمه سفره عکاسان فراگیر می¬شود. واکسیناسیون صنف عکاسان در مقابله با این تهاجم¬های شغلی، همان رعایت قانون نظام صنفی است که هر از چند گاهی باید برای مقابله با این حملات باید بروزرسانی و واکسیناسیون جدید شوند .

قادری معتقد است: یک زمان عکس کارت ملی که پردرآمدترین منبع صنف عکاسان بوده و بیش از 90 درصد تامین معیشت این صنف ازعکسبرداری کارت ملی تامین می¬شود با عدم حمایت قانونگذران  صنفی و با نام امنیتی بودن سیستم عکسبرداری، میلیاردها تومان پول و درآمد آن که باید بین 40 هزار  خانوار عکاسان در سراسر ایران تقسیم می¬شود یکشبه واریز به اداره ثبت¬احوال و شرکت توسعه پژوهش ناجی (پلیس +10)  و دفاتر پست و پیشخوان دولت به عنوان مجری طرح کارت ملی شد. حالا سویه جدیدتری از این اتفاق شایع شده تحت عنوان "عکسبرداری برای صدور گذرنامه، عکسبرداری گواهینامه، عکسبرداری مدارس" و هر کدام از این ارگان¬ها با عناوین زیبای "خدمات عمومی و ارائه خدمات تخصصی" بدون در نظر گرفتن اینکه خدمات آنها فقط عکس پرسنلی مردم  نیست و وظایف مهمتری در سازمان خود دارند و به خاطر عدم حمایت قانون و واکسیناسیون اصناف به این حملات، چشم به درآمد این 40 هزار خانوار و کارگر این صنف دارند.

قادری افزود: اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تهران از همان ابتدا  عکسبرداری غیرقانونی در دفاتر پلیس ۱۰+ ، دفاتر پیشخوان، ادارات پست و ثبت¬احوال بر اساس مجموعه مقررات نظام¬صنفی اقدام به طرح اعتراض و انعکاس شکایات به مراجع ذیصلاح به منظور جلوگیری از تداخل دفاتر یادشده نموده و این موضوع هنوز با جدیت در حال پیگیری مستمر است. اما تا مجریان دولتی قانون و ناظر به اجرای صحیح این قوانین خودشان در این درآمد سازمانی سهیم بوده هیچگاه دل¬شان به حال 40هزار خانوار فعال این صنف نمی¬سوزد و هر روز در مسابقه¬ای بی¬پایان با عنوان خدمات عمومی و با استفاده از موقعیت سازمانی نسبت به ارباب¬رجوع، خدمات غیرموظف خود را تحمیل و سفره عکاسان را کوچک و کوچک¬تر می¬کنند.

قادری اضافه کرد : یکی دیگر از مشکلات دخالت¬‌های غیرقانونی بعضی از دستگاه‌¬های اجرایی دولتی که خودشان مجری و متولی قانون هستند به طور غیرقانونی، اقدام به ایجاد واحدهای عکاسی در بخش¬‌های اداری زیرمجموعه خود کرده¬اند. برخی از دستگاه‌¬های اجرایی دولتی، به جای پرداختن به وظیفه اصلی خود، نسبت به درآمدزایی از راه عکاسی اقدام کرده و باعث ایجاد تداخل صنفی شده¬اند. اگر قانون به درستی در اتحادیه عکاسان اجرا شود دیگر مشکلی نخواهیم داشت. اکنون ما هیچگونه قدرتی نداریم و اهرم ما فقط اداره اماکن است که خود اداره اماکن از زیرمجموعه¬های پلیس بوده که خودش در دفاتر پلیس +10 توسط شرکت توسعه و پژوهش ناجی با راه¬اندازی کیوسک های عکسبرداری و با ارائه پایین¬ترین کیفیت عکسبرداری می¬کند و نتیجه کیفیت و رضایت عکس¬های آن روی مدارک شناسایی مردم (کارت ملی، گواهینامه، گذرنامه، شناسنامه ) نیاز به توضیح بیشتر ندارد. به عبارتی دیگر، ما باید از خود مجری قانون به خودش شکایت کنیم. چندین سال است که به عناوین مختلف جلسات زیادی با مسئولین مراکز استان¬های کشور و تهران برگزار شده و همه در آن جلسات حق را به ما داده¬اند اما متاسفانه به قول عمل نمی¬کنند.

قادری خاطرنشان می¬کند: ما حرف دل¬مان را به چه کسی باید بزنیم؟ این بار از رئیس جمهور مردمی جناب رئیسی استمداد می¬طلبیم تا به داد ما برسد. امیدواریم واکسیناسیون نسخه¬های جدیدتر قانون نظام صنفی برای اصناف، جهت مقابله با شیوع حملات سازمانی و تداخلات صنفی آغاز شود. نه تنها اداراتی که به عرض رساندیم حتی آموزش پرورش و مدارس هم خودشان عکس می¬گیرند. نه تنها آنها که سالن¬های عقد و ازدواج و تالارها هم آتلیه زده¬اند. آتلیه¬های ‌سیار که همانجا عکس می¬گیرند، پرینت می¬کنند و به قیمت سه برابر به مردم تحویل می¬دهند. یا باغ¬های محل برگزاری عروسی¬ها که آنها هم برای خودشان آتلیه دارند و از مبلغ یک تا پنج میلیون تومان از عروس و دامادها ورودی می¬گیرند. این در حالی ست که عکاسان جوازدار که نان از این حرفه می¬خورند باید از چندین فیلتر بگذرند تا جواز بگیرند. اکنون که دوربین به دست¬های غیرقانونی دست در جیب عکاسان رسمی سراسر ایران کرده¬اند عکاسان حرفه¬ای چه کنند و نان از زیر کدام سنگ درآورند؟ عکسانی که وظیفه ثبت لحظات سرنوشت¬ساز و گاه ضبط احساسات ناب بشری و طبیعی را عهده¬دار شده و گاهی نیز با یک فریم، بار اطلاع¬رسانی خبری را بر دوش کشیده و تاریخ¬ساز شده¬اند. آنها در حالی زیرنظر اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران ایران امرارمعاش می¬کنند که این روزها در محاصره رقیبان غیرحرفه¬ای، عرصه را بر خود تنگ می¬بینند و انتظار یاری از ریاست¬جمهوری دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران کارت ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۳۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند

افسردگی شدید می تواند ریشه در شرایط فردی و اجتماعی داشته باشد اما تغذیه هم بی تاثیر نیست. در بین خوراکی ها غذاهای افسرده کننده ی بسیاری وجود دارد که برخی موجب بروز افسردگی شدید می شوند.

به گزارش نمناک، در جهانی زندگی می کنیم که بیشتر مواد به روش شیمیایی پرورش داده می شوند به همین خاطر برای کاهش نگرانی و اضطراب باید بیشتر به تغذیه توجه کنیم زیرا تغذیه نقش بسزایی در حالات روحی افراد دارد به شما خواهیم گفت چه غذاهایی باعث اضطراب و افسردگی خواهد شد.

مصرف این غذاها باعث تاثیر منفی بر وضعیت روحی شما می شود

مطالعات نشان می دهند مصرف مواد غذایی فاقد ارزش تغذیه ای، مصرف زیاد گوشت قرمز شیرینی و شکلات و عدم مصرف فیبر و انواع میوه و سبزیجات تازه می تواند بشدت باعث افزایش ریسک ابتلاء به افسردگی حاد شود؛ علاوه بر این موارد یک سری مواد خوراکی اثرات منفی روی سلامت روان و افزایش خطر ابتلا به افسردگی در فرد می شوند.

چه غذایی باعث تشدید افسردگی می شود؟

غذاهایی که باعث تشدید افسردگی میشوند:

1. شکر

محققان دریافتند هنگامی که سطح گلوکز خون افزایش یابد، سطوح پروتیینی بالا می رود که رشد نورون ها و سیناپس ها را مورد تشویق قرار می دهد. بارها در بخش سلامت نمناک عنوان شده است که خوردن شکر باعث می شود که مغز شما در یک سطح بهینه کار کند و هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، ریسک افسردگی و خطر ابتلا به دیابت و جنون نیز بیشتر می شود.

2. شیرین کننده های مصنوعی

فکر نکنید که تنها به این خاطر که شیرین کننده مصنوعی است خطری شما را تهدید نمی کند اسپارتام جز تشکیل دهنده (و خطرناک) که در محصولاتی مثل نوشابه یافت می شود، تولید انتقال دهنده عصبی سروتونین را مسدود می سازد.

این می تواند باعث انواع بیماری های عصبی از جمله سردرد، بی خوابی، تغییرات در حالت روحی و افسردگی شود. اما ممکن است برای سلامت ذهنی نیز بد باشد.

3. الکل

سیستم عصبی مرکزی مهم است. مسئول گرفتن اطلاعات از طریق پنج حس، تفکر، درک، استدلال، و کنترل عملکرد حرکت است.اما با مصرف الکل این موارد کاهش پیدا می کنند و باعث تشدید علایم افسردگی می شود.

4. روغن هیدروژنه

مرغ سرخ شده، پنیر سرخ شده، سیب زمینی سرخ کرده،به دلایل مختلفی برای بدن مشکل ایجاد می کنند و می توانند باعث افزایش وزن شوند. اما چیزهای بیشتری وجود دارد:آن ها هم به افسردگی مرتبط هستند.

هر چیزی که با روغن های هیدروژنه درست شده و حاوی چربی های ترانس است می تواند به طور بالقوه به افسردگی کمک کند. چربی های اشباع شده، مثل آن هایی که در گوشت گوساله، لبنیات بالا، و کره پیدا شده اند می توانند شریان ها را مسدود کنند و از جریان خون به مغز جلوگیری کنند.

غذاهای مضر برای افسردگی

غذاهایی که برای افسردگی مضر هستند:

5. فست فود

افرادی که فست فود می خورند، 51 درصد بیشتر دچار افسردگی می شوند. بنابراین از خوردن آنها بپرهیزید.

6. چربی ترانس

چربی ترانس به چربی های اشباع نشده گفته می شود که معمولا در کل غذاها دیده نمی شوند. تنها در دهه 1950 چربی های ترانس به طور معمول در چیزهایی مثل مارگارین، اسنک، محصولات پخته شده بسته بندی و روغن های مورد استفاده برای سرخ کردن مواد غذایی، مورد استفاده قرار گرفتند. مصرف چربی های ترانس کنترل نشده می تواند ریسک افسردگی را تا 48 درصد افزایش دهد.

7. غذاهای با سدیم بالا

دهه هاست، غذاهای بدون چربی به عنوان یک راه حل کاهش وزن اعلام می شوند - اما بسیاری از این محصولات حاوی کمی سدیم هستند. متخصصان می گویند که همه این نمک اضافی می تواند کاملا با احساسات شما ناسازگاری داشته باشد، زیرا سدیم اضافی در این محصولات می تواند جنبه های سیستم عصبی را مختل کند.

نه تنها این می تواند باعث افسردگی شود، بلکه می تواند به واکنش سیستم ایمنی نیز کمک و باعث خستگی شود.و البته نمک هم چنین منجر به نگهداری مایع و باد کردگی می شود.

8. کافئین

متخصصان بسیاری وجود دارند که می گویند حتی مقدار کمی کافئین نیز می تواند منجر به افسردگی شود. دلیل بیشتر کارشناسان، اثر مخرب کافئین روی خواب است. خواب آشفته می تواند به طور جدی به وضعیت ذهنی آسیب برساند.

9. سبوس گندم

این نام را همیشه در میان خوردنی های مفید مشاهده می کردید اما اینجا باید بگوییم که در مورد افسردگی این مسئله کمی متفاوت است چراکه سبوس گندم به دلیل وجود فیتیک اسید و فیبر جذب روی را محدود می سازد و همین کاهش روی اثر سو در افرادی که در معرض استرس و افسردگی هستند می گذارد.

مقدارکافی روی به خصوص برای افراد مضطرب اهمیت ویژه ای دارد، زیرا نشان داده اند کمبود آن رفتار عصبی و افسردگی را موجب می شود.

10. پنیر سویا

با این که سویا مملو از پروتیین کم چرب است، همچنین با آنزیم های گوارشی و پروتئاز می تواند بسته بندی شود که هضم پروتئین را به طور باور نکردنی دشوار می کند. سویا مس،بالایی دارد یک ماده معدنی مرتبط با رفتار مضطرب، و نفخ شکم است.

11. قهوه

قهوه مانند سوخت جت برای یک مغز نگران است. و یکی از بالاترین منابع حاوی کافئین است. کافئین نیز می تواند جذب مواد مغذی کلیدی را مانند ویتامین د و ویتامین های ب کند کند. تحقیقات نشان می دهند که استفاده از مواد گیاهی، به طور طبیعی، به خصوص بابونه، می تواند جایگزین خوبی برای قهوه باشد.

غذایی که افسردگی را تحریک می کند

غذاهایی که افسردگی را تحریک میکند:

12. نان سبوس دار

گلوتن برای بسیاری از افراد مضطرب، به خصوص بیمارانی با بیماری سلیاک - که در میان آن ها اضطراب رایج است خوب نیست و زمانی که گلوتن حذف می شود، این رفتار هم ناپدید می شوند. اما حتی افراد با آلرژی های خفیف نیز به آن حساسیت دارند.

13. سوپ و غذاهای کنسرو شده

غذاهای فرآوری شده حاوی بیسفنول است که در اکثر غذاهای کنسروی و پلاستیکی وجود دارد می تواند باعث کاهش قابل توجهی ژن ها در بخش استرس مداری مغز می شود.

14. آب میوه

آب میوه ها فیبرندارند و حاوی فروکتوز هستند در نتیجه قند خون و هورمون استرس آدرنالین را بالا می برند. به عنوان یک قاعده کلی از نوشیدنی های شیرین اجتناب کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برترین‌های دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج معرفی شد
  • دومین جشنواره ملی و بین‌المللی عکاسی در سنندج پایان یافت
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • قالیباف: این مجلس به دوران تاریک رانت‌های صنفی پایان داد
  • خوراکی‌هایی که افسردگی شدید می‌آورند
  • خوردنی هایی که افسردگی می‌آورند
  • خوردنی و غذاهایی که افسردگی شدید می آورند
  • طراحی پلتفرم آنلاین معاملات مسکن در دستور کار
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد