Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران خاطرنشان کرد: وزارت کشاورزی در اعطای روغن به انجمن‌های تولید کننده صنعت کنسرو 40 روز تعلل کرد و همین مسئله تولیدکنندگان را با چالش‌های جدی مواجه کرده است.

سید محمد میررضوی در گفت‌وگو با ایلنا، در پاسخ به این پرسش که آیا تولیدکنندگان صنعت کنسرو با کمبود روغن مواجه هستند؟ گفت: مسئولیت تنظیم بازار بعد از روی کار آمدن دولت جدید از وزارت صمت به وزارت کشاورزی تفویض و همین جابه‌جایی مسئولیت باعث شد که تولید‌کنندگان در تامین مواد اولیه خطوط تولید با چالش مواجه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این تغییر و تحولات باعث وقفه در تحویل روغن به انجمن‌های تولیدی شد، افزود: پایه تولید کنسروهای گوشتی و غیرگوشتی و محصولاتی چون شیرینی و شکلات، روغن است؛ کنسروهای گوشتی مانند تن ماهی انواع خورشت‌ها و کنسروهای غیرگوشتی مانند کنسرو لوبیا و بادنجان و ... همگی برای تولید به روغن نیاز دارند.

این فعال اقتصادی ادامه داد: تعلل وزارت کشاورزی در اعطای روغن به انجمن‌ها حدود 40 روز طول کشید و این مسئله زیان زیادی را متوجه تولیدکنندگان کرد. اما جلساتی با مدیران ارشد وزارت کشاورزی برگزار کردیم آنها دستورات لازم در این زمینه را دادند و امیدواریم که دستورات ترتیب اثر داشته باشند و ما شاهد توزیع به موقع روغن به اتحادیه‌ها باشیم.

میررضوی پیرامون اصلاح نظام یارانه‌ای و تاثیر آن بر بازار روغن، گفت: تولیدکنندگان به‌خوبی این مسئله را لمس کردند که ارز 4200 تومانی در سال‌های اخیر ایجادکننده فساد و رانت در بدنه اقتصادی کشور شده است و لازم است که ارز تک نرخی شود تا فساد ایجاد شده از این مسئله حل و فصل شود. اما حذف یکباره این ارز تبعات دیگری هم دارد. به نظر من حذف دفعی ارز 4200 تومانی در نهایت توان خرید این محصول را برای مصرف‌کنندگان کاهش می‌دهد.

به گفته وی، امیدوارم که حذف ارز 4200 تومانی برای واردات روغن پلکانی صورت بگیرد که آسیب کمتری متوجه مصرف‌کنندگان نهایی شود. من نمی‌دانم دولت برای کنترل آسیب‌های نظام اصلاح یارانه‌ای چه سیاست‌هایی را در پیش خواهد گرفت اما مسلم است که باید به دهک‌های آسیب‌پذیر جامعه بیشتر توجه شود.

دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران بیان کرد: این احتمال وجود دارد که تا پایان سال جاری ارز ترجیحی برای واردات روغن خانوارها ادامه داده باشد تا خانوارها بتوانند با آسودگی نیاز خود را در این بخش تهیه و تامین کنند.

وی در ادامه با بیان اینکه قوانین وضع ‌شده در نهایت فشار را بر قشر ضعیف تشدید می‌کند، افزود: یکی از این قوانین حذف معافیت مالیاتی برای واردات کالاهای اساسی از جمله برنج و روغن است این مالیات در نهایت از سوی مصرف‌کنندگان گرفته می‌شود و قدرت خرید مصرف‌کنندگان را کاهش می‌دهد.

میررضوی در پایان خاطر نشان کرد: از زمانی‌که تن ماهی از گروه کالای یک خارج شد قیمت این محصول از 10 هزار تومان به بالای 30 هزار تومان رسید. این قیمت به معنی کاهش مصرف این محصول از سوی مصرف‌کنندگان آسیب‌پذیر جامعه بود؛ باید توجه داشت تن ماهی جزو خوراک‌های اصل دانشجویان، کارمندان و اقشار آسیب‌پذیر جامعه است. با افزایش قیمت تن ماهی سهم فروش برخی از تولیدکنندگان که کارخانه‌های تولیدی کوچکی داشتند کاهش پیدا کرد و آنها از چرخه تولید خارج شدند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: وزارت کشاورزی مصرف کنندگان تن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی با بیان اینکه سلامت شهروندان خط قرمز دستگاه قضاست، اظهار کرد: در همین راستا یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن به ارزش ۷۰ میلیون یورو در بندر شهید رجایی وجود دارد و به هیچ عنوان اجازه ترخیص به آن نمی‌دهیم. شرکت فروشنده این روغن‌ها مدعی شده که محموله را پس می‌گیرد.

وی افزود: در حال حاضر پیگیر این موضوع هستیم و هفته آینده جلسه‌ای در این رابطه برگزار می‌شود و مسئولان مربوطه را دعوت کردیم که در این جلسه نسبت به این موضوع پاسخگو باشند. برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضییع اموال عمومی تشکیل شده است و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: درباره این پرونده سازمان غذا و دارو رسالت خود را به خوبی انجام داده است و محموله‌ای که امکان مصرف ندارد را تحت هیچ شرایطی تأیید نکرده است. این روغن‌ها در قالب ۳ محموله به بندر شهید رجایی وارد شده است. ۲ مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است. وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

وی اضافه کرد: این محموله حدود ۳ سال ۹ مخزن بزرگ را اشغال کرده است که همین موضوع نگهداری این روغن‌ها هزینه زیادی را در بر می‌گیرد.

قهرمانی یادآور شد: محموله مهم دیگری که در این بندر وجود دارد، ۱۰ کانتینر تجهیزات بافندگی مربوط به یک شرکت در استان قم است. این شرکت بیش از ۷ ماه به دنبال ترخیص کالاهای خود بود و یک روز قبل از سفر ریاست قوه قضائیه به استان این محموله تعیین تکلیف و کالاهای آن ترخیص شد. حل مشکلات این شرکت یکی از برکات سفر قوه ریاست قوه قضائیه بود.

وی با اشاره به دستاوردهای سفر ریاست قوه قضائیه به استان، گفت: این سفر حساسیت بالایی را در بین مدیران ایجاد کرده و مسئولان نسبت به انجام وظایف خود دغدغه‌مندتر شدند و این یکی از برکات سفر رئیس قوه قضائیه است.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های بنادر، معطلی کشتی‌ها بود، بیان کرد: معطلی کشتی‌ها از چند جهت دارای اهمیت است. هر روز معطلی یک کشتی در بندر حداقل حدود ۲ میلیارد تومان هزینه دموراژ در پی دارد. در گذشته کشتی‌هایی داشتیم که حدود ۶ ماه در بندر معطل بودند و چیزی حدود ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه دموراژ این کشتی‌ها بود.

قهرمانی اضافه کرد: جلوگیری از فاسد شدن کالاها در کشتی و تأمین نیازهای اساسی مردم از طریق واردات این کالاها از دیگر موارد اهمیت ترخیص کالاها از این کشتی‌هاست. بعد از ورود دستگاه قضائی به این موضوع هیچ کشتی نه در اسکله و نه در لنگرگاه بیشتر از ۷ روز توقف ندارد.

وی با تقدیر از زحمات و هماهنگی مدیران استانی، تاکید کرد: رئیس قوه قضائیه در جریان سفر اخیر خود به این موضوع اشاره داشت که وضعیت بنادر در مقایسه با سفر قبلی بسیار بهتر شده است. یکی از علل توفیقاتی که در استان هرمزگان شاهد آن هستیم تعامل و همراهی همه مسئولین به ویژه استاندار، نماینده، ولی فقیه و دستگاه‌های اجرایی و امنیتی است. همه با یکدیگر همدل و همراه هستند و به دنبال حل مشکل هستیم.

کد خبر 6098695

دیگر خبرها

  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟