Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اگر در محدودیت های اجتماعی و پروتکل ها مقداری سهل انگاری کنیم، همان اتفاقی که در آمریکا و اروپا در حال رخ دادن است، در ماه های بهمن و اسفند در ایران رخ خواهد داد.

خبرگزاری میزان - ایلنا نوشت: «سعید ناطقی»، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره آخرین وضعیت مراجعین کرونا گفت: درحال حاضر وضعیت کرونا در بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خوب است اما من این خوب بودن را به برکه ای آرام تشبیه می کنم که درونش تمساح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجربه این دو سال هم نشان داده است که رفتار ویروس کرونا در کشورهای مختلف تقریبا مشابه است و اینگونه نیست که برای هر کشور به شیوه ای متفاوت عمل کند. چیزی که میزان همه گیری کووید را تعیین می‌کند میزان رعایت پروتکل هاست و رعایت دستورالعمل های بهداشتی قبل از اینکه بخواهیم به واکسنی هم دست پیدا کنیم اهمیت پیدا می‌کند. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: کشورهایی که مقداری با قاطعیت و ضمانت های اجتماعی بالا پروتکل ها را به جامعه تحمیل می‌کردند، مانند چین، کره و یا ژاپن بسیار در کنترل کرونا موفق بودند، برخلاف جوامعی که بسیار ملایم تر برخورد می‌کردند و به خاطر مراودات اقتصادی که داشتند، دلشان نمی‌خواست برخی از محدودیت ها را اعمال کنند، مانند ایران، آمریکا و بسیاری از دیگر کشورها. 

او افزود: چنین کشورهایی توسط کووید درنوردیده شدند و الان هم من احساس می‌کنم که اگر ما مقداری با غفلتی خود خواسته با این مساله برخورد کنیم و در محدودیت های اجتماعی و پروتکل ها مقداری سهل انگاری کنیم، همان اتفاقی که در آمریکا و اروپا درحال حاضر در حال رخ دادن است، در ایران هم در ماه های بهمن و اسفند رخ خواهد داد و عید خوبی نخواهیم داشت، اما اگر پروتکل ها رعایت شود و بتوانند برای سفرها محدودیت بگذارند، می‌توانیم با موفقیت از این گردنه عبور کنیم. 

ناطقی گفت: البته به نظر من پیک اومیکرون میزان مرگ و میر به اندازه پیک دلتا را نخواهد داشت و اصلا ماهیت این ویروس اینگونه نیست. منتها به این دلیل که به شدت گسترش پیدا می کند، تعداد ابتلاها را می‌تواند بسیار افزایش دهد. البته به نظر می‌رسد میزان بستری ها زیاد افزایش نخواهد داشت، بنابراین ما مشکلاتی که در پذیرش بیماران در پیک پنجم داشتیم، اگر با خوش بینی نگاه کنیم تجربه نخواهیم کرد.

او افزود: اما آنچه که در همه گیری های گسترده خطرناک است، جهش هایی است که در سویه های مختلف رخ می‌دهد و ما نمی دانیم که جهش بعدی منجر به ضعیف تر شدن ویروس یا منجر به تقویت و یا حتی منجر به ترکیب دو سویه مختلف از این ویروس می‌شود و آنهم هنوز معلوم نیست که می‌تواند خطرناک تر و یا سبک تر شود و به سمت کمتر شدن بیماری برود. 

ناطقی گفت: الان هم معتقدم میزانی که اعلام می‌شود که ما در هر استان یک یا چند مورد اومیکرون مشاهده کرده ایم، چندان قریب به واقع نیست، زیرا ما کیت های تشخیصی بسیار کم و محدودی داریم. چه بسا بسیاری از بیماری هایی که امروز می‌بینیم که شبیه آنفلوانزا و سبک هستند، همان اومیکرون باشند. 

او با تاکید بر خطر ترکیب سویه اومیکرون با دیگر ویروس ها از جمله آنفلوانزا خاطرنشان کرد: هرچه قدر که همه گیری بیشتر باشد، ولو اینکه منجر به بستری و فوت نیز نشود، احتمال جهش ها و ترکیب ها بیشتر خواهد بود و طبیعتا باید از آن ترسید.

ناطقی گفت: کشورهایی که اومیکرون را تجربه کردند، به صراحت اعلام کرده اند که اومیکرون سویه ای است که تمایل بیشتری به رده های سنی پایین تر است. شنبه نیز اولین مورد امیکرون در بیمارستان مرکز طبی کودکان بستری شد. البته این کودک مشکلات زمینه ای دیگری هم دارد. اما به هرحال با استفاده از کیت تشخیص، ابتلا به اومیکرون را در او شناسایی کردند و در اتاق ایزوله ای بستری شده است که سرایت اتفاق نیافتد. 

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بهترین کار این است که حتما مردم از دوز سوم واکسیناسیون استقبال کنند. درارتباط با واکسیناسیون گروه سنی زیر ۱۲ سال واکسن‌هایی که بر پایه MRNA بود برای واکسیناسیون توصیه شده‌اند که درحال حاضر شرکت رناپ در ایران بر این پلتفرم واکسن در حال مطالعه است و می‌تواند به عنوان واکسن گروه سنی زیر ۱۲ سال هم مجوز بگیرد.

او درارتباط با وضعیت کادر درمان برای آمادگی مقابله با پیک احتمالی اومیکرون گفت: ما به صورت کامل توانایی برخورد با پنجمین موج را هم نداشتیم اما تحمل کردیم. امیدواریم این موج هم پیش نیاید و درصورت رخ دادن وظیفه خودمان را انجام خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: چگونه سیستم ایمنی را در برابر اومیکرون مقاوم کنیم؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: اومیکرون کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اومیکرون کرونا معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۴۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاره‌هایی که باعث حذف پرسپولیس شدند

آفتاب‌‌نیوز :

پرسپولیس در حالی که دو بار با اختلاف دو گل از الومینیوم پیش افتاد، در نهایت نتوانست این تیم را شکست دهد و در ضربات پنالتی مغلوب آلومینیوم شد و از گردونه رقابت‌های جام حذفی کنار رفت. دانیال اسماعیلی‌فر و وحید امیری دو ستاره‌ای بودند که در این بازی پنالتی خراب کردند و باعث حذف پرسپولیس شدند. با این حال از آنجاییکه امیری پنالتی حساسی را خراب کرد، خیلی‌ها او را مسبب شکست پرسپولیس در اراک می‌دانند. پرسپولیس در سال‌های اخیر سابقه شکست در ضربات پنالتی و حذف در جام حذفی را زیاد داشته و در این راه ستاره‌های زیادی هم پنالتی خراب کردند.

همانطور که در همه جای دنیا و در بزرگترین باشگاه‌های فوتبال دنیا، ستاره‌های گرانقیمت پنالتی خراب می‌کنند، این موضوع امری جدانشدنی از فوتبال است و خیلی از بزرگان فوتبال ایران و جهان هم در طول دوران بازی خود پنالتی خراب کردند. در همین پرسپولیس و طی سال‌های اخیر، ستاره‌های زیادی مثل کریم باقری، احمد نوراللهی، شیث رضایی، علی علیپور، عیسی آل‌کثیر، مهدی عبدی، کمال کامیابی‌نیا، محمدرضا خلعتبری، حسین ماهینی و سهراب انتظاری در جام حذفی پنالتی خراب کردند و باعث شکست تیمشان شدند.

حالا وحید امیری و دانیال اسماعیلی‌فر به این جمع اضافه شدند که با خراب کردن پنالتی‌شان در جام حذفی، باعث شکست پرسپولیس می‌شوند. هرچند اوسمار می‌توانست در انتخاب پنالتی زنان تیمش تصمیم بهتری بگیرد و مثلا به امیری که هیچوقت پنالتی‌زن خوبی نبوده و سابقه خراب کردن پنالتی را هم داشته، پنالتی ندهد؛ با این حال خراب کردن پنالتی در فوتبال امری است اجتناب ناپذیر.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • ستاره‌هایی که باعث حذف پرسپولیس شدند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد پس از وقوع سیل؛ اوضاع خراب است!
  • ببینید | درخواست فوری شهردار حاجی‌آباد از مردم؛ اوضاع خراب است!
  • غفلت از سرکشی به والدین شهدا پذیرفتنی نیست
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست