Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@13:47:27 GMT

صنعت گردشگری باید به فرهنگ گردشگری تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۴۸۵۱

صنعت گردشگری باید به فرهنگ گردشگری تبدیل شود

ایسنا/یزد عضو شورای اسلامی شهر یزد گفت: با توجه به جایگاه یزد در زمینه فعالیت‌های گردشگری باید صنعت گردشگری به فرهنگ گردشگری تبدیل شود.

«فاطمه حقیرالسادات» در این رابطه گفت: کمیسیون گردشگری در دوره پنجم شورا مصوب و کار خود را از همان دوره آغاز کرد که به دنبال آن یزد به عنوان شهر میراث جهانی شناخته شد و همین مساله اهمیت این کمیسیون را پر رنگتر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دوره ششم جهت پیشگیری از دوباره کاری از همان برنامه ها که در ابعاد مختلفی هم کار شده بود استفاده شد، در بحث خواهرخواندگی‌ها و مباحث میراث فرهنگی و اقدامات آن 15 جلسه از این کمیسیون برگزار شده و بیش از 30 بازدید از اماکن مختلف بافت تاریخی به عمل آمده و اغلب هفته ای دو روز بازدید از بافت تاریخی را در برنامه کاری داریم و طی بازدید از بافت با همراهی شهردار مشکلات آن منطقه را مورد بررسی قرار می دهیم.

حقیرالسادات افزود: در بحث راه اندازی صنعت گردشگری زیرساختها مشکل دارند و ما باید صنعت گردشگری را تبدیل به فرهنگ گردشگری کنیم و پیگیری هایی انجام شده که برای شهر میراث جهانی بودجه جداگانه‌ای اختصاص یابد که کارهای اساسی در بافت صورت گیرد و بعد از اینکه زیرساختها اصلاح شد، اقدام به جذب سرمایه گذار کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر یزد اضافه کرد: با توجه به جایگاه خوبی که یزد در حوزه بهداشت، سلامت و درمان دارد، در زمینه اقتصاد دانش بنیان، توریست درمانی و گردشگری سلامت داخلی و بین المللی می توانیم فعالیت خوبی داشته و درآمدزایی کنیم.

وی گفت: در رابطه با خواهرخواندگی ها در دوره قبل در زمینه بین المللی فعالیت شده بوده اما به علت شرایط کرونا وارد عرصه عمل نشده بوده و ما در شورا بیشتر پیگیر خواهرخواندگی های داخل کشور هستیم برای مثال خواهر خواندگی مذهبی شهرهای قم، یزد و مشهد همچنان که ما مثلث طلایی یزد، شیراز و اصفهان را داریم. در بحث گردشگری نیز همچنین با شهرهای بم و شوشتر تعاملاتی داشتیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر یزد، حقیرالسادات با اشاره به فعالیت بوم‌گردی‌ها در مناطق بافت تاریخی و مشکلاتی که به وجود آمده، گفت: در رابطه با بومگردیها در شهرها و کشورهای دیگر خیلی کنترل شده عمل می شود و سعی در حفظ آرامش آن منطقه دارند ولی ما این مسائل را رعایت نمی کنیم که به دنبال آن مشکلاتی را در بافت تاریخی شاهد هستیم از قبیل خالی شدن بافت تاریخی از ساکنین یزدی و ورود اتباع به بافت تاریخی برای زندگی در صورتیکه جهانی شدن یزد به زنده بودن بافت تاریخی آن است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي شهر يزد گردشگري صنعت گردشگری بافت تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری

دریافت 28 MB

به گزارش خبرنگار مهر، پرونده ثبتی روستای تاریخی فهرج با بافت تاریخی سنتی و با تکیه بر گردشگری تاریخی و طبیعی و به ویژه گردشگری اقتصادی قرار است در کنار ۸ روستای دیگر از کشورمان به عنوان کاندیدای دهکده جهانی در یونسکو مورد بررسی قرار گیرد.

در حال حاضر شاهد انجام اقدامات شاخصی از مرمت بناها گرفته تا معرفی جذابیت‌های طبیعی و کشاورزی این روستا هستیم چرا که این روستا قابلیت دست یافتن به این ویژگی مهم را دارد.

کد خبر 6097680

دیگر خبرها

  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری