Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان امام ‌جمعه اهواز با بیان اینکه برخی از نمایندگان نباید دائما استیضاح فلان وزیر را مطرح کنند، گفت: از نمایندگان ملت می‌خواهم یک سال به این دولت مهلت بدهند و هر روز مساله استیضاح را به رخ رئیس جمهور نکشند.

حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سیدمحمدنبی موسوی‌فرد در خطبه‌های نماز جمعه امروز (۱۷ دی‌ماه) با تاکید بر تقوای الهی اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی یکی از موراد محقق شدن تقوی الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: تمدن نوین اسلامی از مهم‌ترین اهداف انبیای الهی است و نظام انقلاب اسلامی نیز رسیدن به این هدف را در سرلوحه خود قرار داده است؛ حضرت آقا رسیدن به تمدن توین اسلامی را به دو بخش ابزاری و متنی تقسیم کرده است. ابزار رسیدن به این هدف علم و بخش متنی آن به سبک زندگی اسلامی مربوط می‌شود.

نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه برنامه زندگی باید در چارچوب و با نگاه دینی باشد، گفت: اگر به یک کشتی که مبداء آن نور است اما به سمت تاریکی حرکت می‌کند، سوار شویم حتی اگر عمل خوبی انجام شود، پایان مسیر به تاریکی منتهی می‌شود بنابراین باید ببینیم سوار بر کدام کشتی هستیم؛ نماز اول وقت، نوافل و حج از جمله شرایط حضور در کشتی ولایت است. عمل خوب عملی است که فرمانده آن اولیاء و حجت الهی باشند.

موسوی‌فرد افزود: شب عاشورا کسانی بودند که تا نزدیک کشتی ولایت رفتند اما کشتی‌ها را جابه‌جا و در راه غلط حرکت کردند.

وی گفت: امروز یکه مصداق سکان‌دار نظام مقدس اسلامی و ولی فقیه زمان، امام خامنه‌ای است.

امام ‌جمعه اهواز با بیان اینکه تمام برنامه‌های خداوند سبحان بر مدار حکمت است، افزود: یکی از نکاتی که در سبک زندگی اسلامی باید مورد توجه قرار بگیرد، شیوه پوشش اسلامی است که با کمال تاسف زمانی که این سبک جابه‌جا می شود، به مصیبتی در نظام مقدس اسلامی تبدیل می‌شود؛ چه بسا آن‌ها در سر پرورانده‌اند یک بار دیگر آندولس را در این کشور رقم بزنند اما امت اسلامی در دایره ولایت هستند و ان‌شاءلله مطابق دستورات خداوند گام برمی دارند اگر چه شاید عده‌ای بر خلاف این موضوع باشند.

وی گفت: چهار حکمت در راستای پوشش اسلامی وجود دارد؛ پیشگیری از ظهور ناهنجاری‌ها و حفظ امنیت و اخلاق اجتماعی، شکل‌گیری فرهنگ عفت و حیا در جامعه،  ایجاد طهارت قلبی افراد جامعه و تحقق تزکیه نفس در جامعه از حکمت‌های پوشش اسلامی هستند.  

نماینده ولی فقیه در خوزستان در بخشی دیگر از صحبت‌های خود با تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) بیان کرد: گیر جامعه ما در این است که حرفی می‌زنیم اما به آن عمل نمی‌کنیم.

موسوی‌فرد افزود: در زمان غیبت امام عصر(عج) برترین عبادت، انتظار فرج است اما آمادگی فردی و اجتماعی بستر این انتظار هستند بنابراین باید خود را برای همکاری با حجت الهی در پیاده کردن برنامه عظیم ایشان آماده و همچنین آمادگی اجتماعی را ایجاد کنیم.

امام جمعه اهواز بیان کرد: متاسفانه تنگ نظری‌ها، کج فکری‌ها و حسادت‌هایی در جامعه دینی ما موجب اختلافات کودکانه و نابخردانه شده است در حالی که هر گونه نفاق و پراکندگی، با موقعیت منتظران سازگار نیست.

وی گفت: نظام مقدس اسلامی در حال ایجاد بستر برای ظهور امام زمان (عج) است؛ این فشارهای سنگین برای این است که وقتی امام زمان(عج) آمد، از اردوگاه بنی‌الله الاعظم صدای یک مخالف بلند نشود.

موسوی‌فرد افزود: در نظام مقدس اسلامی در زمان امام زمان(عج) نیز وقتی فردی می‌داند توان اداره کاری ندارد باید خود کنار برود؛ چرا زمانی که نام‌نویسی شواری شهر آغاز می‌شود، ۲ هزار نفر ثبت نام می‌کنند؟ یا در دوره قبل برای نام‌نویسی ریاست جمهوری یک هزار و ۷۰۰ تا یک هزار و ۸۰۰ نفر ثبت نام کردند؟ می‌گویند زمانی که رئیس جمهوری مانند قبلی بر سر کار می‌آید و نه تنها آب از آب تکان نمی‌خورد بلکه ۲۰ سال این انقلاب را به عقب می‌اندازد، پس ما هم می‌توانیم کاری که آن‌ها انجام می‌دهند را انجام دهیم.

وی گفت: کسی که توان انجام کاری ندارد، نباید مدیرت را قبول کند. مسئول در نظام مقدس اسلامی، مورد سوال است.

امام جمعه اهواز افزود: چرا در خوزستان این قدر با مشکل مواجه هستیم؟ زیرا برخی از ما فکر می‌کنیم توان مدیریت داریم.

وی گفت: از وقتی حضرت آیت‌الله رئیسی پای کار آمده است، شب و روز نمی‌شناسد و در هر نقطه‌ای خود، معاونانش یا یکی از وزاریش حاضر هستند.

موسوی‌فرد افزود: هر مسئولی که در هر رده مدیریتی قرار گرفته است، اگر نمی‌تواند انتظارات را برآورد و مشکلی از مشکلات را حل کند، خودش باید کنار برود قبل از اینکه مردم او را کنار بزنند.

وی بیان کرد: از نمایندگان ملت می‌خواهم یک سال به این دولت مهلت بدهند و هر روز مساله استیضاح را به رخ رئیس جمهور نکشند.

امام جمعه اهواز گفت: یک دولت آمده بود که ۲۰ سال این انقلاب را به عقب انداخت بنابراین قرار گرفتن در مسیر به این سادگی نیست و برخی از نمایندگان نباید دائما استیضاح فلان وزیر را مطرح کنند؛ اگر طرف با یک سال کار به جایی نرسید، قبل از اینکه نمایندگان بخواهند کاری کنند، آیت‌الله رئیسی این موضوع را دنبال می‌کند. آقای رئیسی گفته با کسی تعارف نداریم و اگر مدتی بگذرد و متوجه شویم مسئولی همراه من نیست، چنین مسئولی را کنار می‌گذارم.

وی با بیان اینکه مردم باید در کنار دولت باشند، افزود: امیدوارم بتوانیم با دولت انقلابی تعامل داشته باشیم زیرا دولت به تنهایی نمی‌تواند به نقطه مورد نظر برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی اخبار سیاسی خوزستان نماز جمعه نظام مقدس اسلامی موسوی فرد جمعه اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۵۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

رییس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌هایی که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «غلامرضا نوری قزلجه» با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیدا‌هایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است، اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخورد‌هایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • برکناری شهردار ارومیه رای نیاورد
  • استیضاح شهردار ارومیه رای نیاورد
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • اعتلای فرهنگ و اندیشه ایران اسلامی در گرو تلاش هدفمند معلمان است
  • مراسم سوگواری امام صادق در باغ موزه دفاع مقدس برگزارمی شود
  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • دیدار فرمانده سپاه با ائمە جمعه بوکان
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه