Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: تعطیلی مراکز صنعتی و تولیدی پذیرفتنی نیست.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز سیاسی عبادی جمعه در شهرستان ساری با اشاره به اینکه اهمیت عافیت دینی امری ضروری است، اظهار کرد: همانطور که عافیت جسم را می خواهیم عافیت دین را نیز باید بخواهیم و بیماری دینی بدتر از بیماری جسمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور ایران در ۲ نمایشگاه خارج از کشور، اظهار کرد: برپایی غرفه ایران در اکسپوی دبی، متناسب با شأن و توانمندی ایران اسلامی نبوده و بسیار ناجور بود و جای سوال است که چه کسانی این نمایشگاه را ساماندهی کردند که توانمندی های علمی ایران در ان نادیده گرفته شده بود.

محمدی لایینی گفت: در نمایشگاه دهکده جهانی دوبی نیز صرفا آثار تخت جمشید و آثار باستانی آورده شده بود و آثاری از انقلاب و بعد از انقلاب که در زمینه علم و فناوری و پیشرفت انجام شده بود در غرفه ایران دیده نمی‌شد، بنابراین مسئولان مربوطه باید مواخذه شوند که چرا برای نمایشگاه‌های جهانی درست برنامه ریزی نمی‌کنند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با گلایه نسبت به تعطیلی برخی مراکز صنعتی و تولیدی طی سال‌های گذشته در استان، گفت: علت این تعطیلی به هر دلیلی، منطقی نیست زیرا در این مراکز صدها نفر اشتغال داشتند و این مراکز نظیر کارخانه کولرسازی و غیره واگذار و فروخته شده است.

وی یادآور شد: قوه قضائیه باید تیم کارشناسی برای رصد و جلوگیری از واگذاری کارخانه‌های صنعتی داشته باشد و تیمی برای پیگیری کارخانه‌هایی که در گذشته واگذار شدند، فعال کند تا ببیند چرا کارخانه‌ها مفت و به بهای ناچیز فروخته شدند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره شهید سلیمانی مبنی اینکه این شهید ملی‌ترین و امتی ترین فرد بوده، خاطر نشان کرد : امت اسلام در سوگ این شهید گریسته و به برکت خون این شهید، جریان مقاومت پربارتر است.

محمدی لایینی گفت: سردار سلیمانی امروز شهید سلیمانی شده است و شهید سلیمانی اکنون برای استکبار جهانی به مراتب خطرناک‌تر است و انتقام اصلی ادامه دارد و ملت خواستار انتقام راستین از عوامل شهادت سردار سلیمانی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تعطیلی مراکز صنعتی استانی سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۵۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، عباسعلی وفایی نژاد بعدازظهر دوشنبه در نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت آردسازی تصریح کرد: نگاه ویژه نظام به بخش اقتصاد، نشانگر این است که اقتصاد جز مباحث پردغدغه و پرچالش ماست و سعی بر این خواهد بود با استفاده از تمام ابزارهای موجود به سمتی حرکت کنیم که خودباوری و خوداتکایی را به عرصه ظهور برسانیم.

وی همچنین اظهار داشت: در هر زمینه‌ای که دولت با اراده قوی و متعهدانه حضور داشته باشد، بخش خصوصی نیز همراهی و حضوری موفق خواهد داشت.
وفایی نژاد افزود: دولت صرف نظر از همه کاستی‌ها و فشار تحریم‌ها همه تلاش و همیت خود را در جهت پویایی اقتصاد کشور انجام می‌دهد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه بخشی از کار ما حمایت و پشتیبانی از تولید محصولات کشاورزان است، اظهار داشت: در سال گذشته با همراهی کارخانجات آرد استان بیش از ۱۱۸ هزار تن گندم از کشاورزان مناطق دشت و بالادست استان با شرایط خاص حمایتی خریداری شد، به نحوی که با تدابیر صورت گرفته حمایت مناسب کشاورزان را در بر داشته و با مدیریت صحیح و همراهی کارخانجات آرد استان، کیفیت آرد نیز تضمین شود.

وی افزود: در استان مازندران ۲۱ کارخانه آرد داریم که با بهسازی و نوسازی و توسعه انبارها، سیلو و تجهیزات آزمایشگاهی، تحول و به روزرسانی مناسبی را داشته و برای ارتقای کیفیت تولید آرد سرمایه گذاری می‌کند.

وفایی نژاد تصریح کرد: شیوه نامه درجه بندی کارخانجات در شرف نهایی شدن در کارگروه استان و رفع نواقص و چالش‌ها است و بزودی عملیاتی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با راه اندازی سامانه درجه بندی، کارخانجات آرد با ارتقای تجهیزات و بروزرسانی امکانات، امتیاز و رتبه آنها افزایش خواهد یافت.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ تلاش کردیم از انحصار واردات از طریق بنادر جنوبی کاسته شود و فعالیت‌های تجاری به سمت بنادر شمالی سوق داده شود، اظهار داشت: طی سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ کالاهای اساسی گندم و روغن را از طریق بنادر استان مازندران وارد کشور کردیم اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل کاهش ضرورت تأمین و دیگر موارد، تأمین کالاهای اساسی از طریق بنادر شمالی کشور متوقف شد.

وی با بیان این مطلب افزود: تمام تلاش دولت در حمایت از تولید کالاهای اساسی و خودکفایی در آن انجام خواهد شد اما به منظور تأمین ذخیره استراتژیک و حفظ امنیت غذایی در کشور، رایزنی‌های لازم انجام شد تا در سال جدید فاز اول گندم خریداری شده از کشورهای حاشیه دریای خزر بزودی از طریق بنادر مازندران وارد کشور شود

کد خبر 6092230

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شدند
  • حمایت قضایی از تولید/ جلوگیری از بیکاری ۱۹۱ هزار ‌کارگر
  • حمایت دستگاه قضائی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • حمایت دستگاه قضایی از کار و کارگر/ ۲ هزار و ۱۵۱ واحد تولیدی در سال ۱۴۰۲ احیا شد
  • جلوگیری از تعطیلی ۲ هزار واحد تولیدی و بیکاری ۱۹۸ هزار نیروی کار
  • کارنامه دولت در مازندران/ بازگشت کارخانه های ورشکسته به تولید
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود