Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سیدسلطان حسینی امین روز جمعه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه عمده محصولات گلخانه‌ای در استان خوزستان به مقصد کشور روسیه صادر می‌شود گفت: برنامه‌ریزی‌ متعددی در سال‌های اخیر برای افزایش حجم مبادلات تجاری ایران با روسیه صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بازار روسیه و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا در سال‌های اخیر به مقصد جدیدی برای محصولات صادراتی ایران تبدیل شده است گفت: در این بین محصولات گلخانه‌ای و سبزی شمال خوزستان در این مبادلات سهم قابل توجهی پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نائب رئیس اول اتاق بازرگانی اهواز با تاکید بر اینکه محصولات کشاورزی تولید شده در استان خوزستان از استانداردهای لازم برای صادرات به کشورهای دیگر برخوردار است افزود: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته ممنوعیت واردات فلفل دلمه‌ای از سوی روسیه ناشی از اشکالات پیش آمده در انجام رویه‌های اداری بین وزارتخانه کشاورزی این کشور و وزارت جهادکشاورزی جمهوری اسلامی بود که با پیگیری‌ صورت گرفته این مشکل رفع شده است.

حسینی خاطرنشان‌کرد: سیب درختی، انواع سبزیجات برگی از جمله انواع کاهو، کلم، گوجه فرنگی و بادمجان از جمله محصولات کشاورزی صادر شده به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه و به خصوص روسیه می باشند.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اهواز با تاکید بر اینکه اخذ گواهی سلامت از این پس به عنوان یک پیش نیاز برای صادرات محصولات کشاورزی محسوب می‌شود تصریح کرد: از ابتدای بهمن تا ابتدای اسفند امسال کارشناسان قرنطینه مستقر در گمرک های صادراتی بایدگواهی سلامت سازمان غذا و دارو را به عنوان پیش نیاز صدور گواهی بهداشت گیاهی از صادرکنندگان محموله‌های گیاهی به روسیه دریافت کنند.

وی ادامه‌داد: علاوه بر این نیز از ابتدای اسفند گمرک و سازمان غذا و دارو باید به نحوی عمل کنند تا صادرات محصولات کشاورزی به روسیه با ارائه گواهی سلامت به عنوان یکی از مدارک مورد نیاز برای گمرک باشد و در سیستم epl گمرک ثبت شود.

خوزستان از پست قرنطینه محصولات کشاورزی ویژه صادرات برخوردار است

حسینی با اشاره به اینکه پیش از این قرنطینه و پلمب محموله‌های صادراتی در پایانه‌های (صادراتی) شمال کشور به ویژه پایانه "آستارا" انجام می‌شد گفت: با هدف کاهش هزینه تمام شده تولید و صادرات از آذرماه امسال، پست قرنطینه ویژه محصولات کشاورزی برای صادرات در شهرستان دزفول ایجاد شده که متولی آن شرکت توسعه کشت ذرت خوزستان است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشان کرد: این پست قرنطینه مجهز به آزمایشگاه کلینیک گیاهپزشکی است تا محصولات صادراتی در زمینه آفات و بیماری ها مورد بررسی قرار گیرند.

به گفته وی حدود ۵۰ محموله در شبانه روز توسط کارشناسان این مجموعه، بازدید و نمونه برداری می‌شود.

وی تصریج کرد: این محموله‌ها درصورت تایید، پلمب و برای ارسال به کشورهای مختلف از جمله کشورهای اوراسیا مجوز دریافت می کنند تا به سمت پایانه‌های صادراتی حرکت و سپس به کشورهای مقصد صادر شوند.

بر اساس این گزارش، صادرکنندگان محموله‌های گیاهی صادراتی به روسیه باید حداقل پنج روز قبل از حمل بار و هرگونه اظهار به سازمان غذا و دارو مراجعه کرده و گواهی سلامت دریافت کنند.

برچسب‌ها روسیه سازمان غذا و دارو خوزستان صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سازمان غذا و دارو خوزستان روسیه سازمان غذا و دارو خوزستان صادرات غیر نفتی سازمان غذا و دارو محصولات کشاورزی گواهی سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان

تین نیوز

شرکت راه آهن قزاقستان (KTZ) صادرات کالاهای کشاورزی از طریق ریل به چین را به طور موقت ممنوع کرده است. KTZ این ممنوعیت را به دلیل  ازدحام در گذرگاه های مرزی با چین اجرایی می کند. هم اکنون در گذرگاه های مرزی دوستیک و خورگوس به ترتیب 180 و 100 واگن کالا در انتظار تخلیه و بارگیری هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از اندیشکده حمل و نقل ایران، به گفته KTZ، راه آهن چین واگن ها را به موقع تخلیه نمی کند و از طرفی مسئولان چینی می گویند که ایستگاه های مرزی آنها بیش از حد بارگذاری نشده است. نشریه الدالا قزاقستان نیز اظهار کرده است که این مشکل ناشی از کمبود زیرساخت نیست، بلکه مسائل بوروکراتیک است که سازمان های دولتی قزاقستان باید آنها را حل کنند.

این ممنوعیت از 11 آوریل اعمال می شود و تا 20 آوریل ادامه خواهد داشت. این ممنوعیت مربوط به گندم، جو، دانه های روغنی و آرد است. در گذرگاه مرزی دوستیک، این ممنوعیت به کک نفتی و ذغال سنگ نیز تعمیم بافته است.

ترجیح ترانزیت بر صادرات در راه آهن قزاقستان نشان دهنده عزم راسخ این کشور در تبدیل شدن به هاب ترانزیت منطقه ای است. 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فرش قرمز خراسان شمالی برای سرمایه گذاری
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • ضوابط صادراتی جدید محصولات جنگلی اعلام شد
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد