Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوا شه شناس مدیرعامل این شرکت فناور روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار حوزه علم و آموزش ایرنا، اظهار داشت: این شرکت پس از سه سال تحقیقات و یافتن روش تولید ارزان قیمت با مواد سبک، موفق به تولید نمونه صنعتی لباس مخصوص غیرسربی دفع کننده اشعه ایکس با جذب بالا شده است.

وی که دارای مدرک دکترای مهندسی هسته ای از دانشگاه امیرکبیر است، افزود: هم اکنون شرکت در حال راه اندازی خط تولید نیمه مکانیزه با ظرفیت تولید ۳۰ ست کامل (هر ست شامل ۶ نوع پوشش مختلف در سه سایز) در ماه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شه شناس با بیان اینکه، این شرکت در حال حاضر محصولات خود را به چند مرکز درمانی بخش خصوصی عرضه کرده است، افزود: پس از دریافت موافقت اصولی اولیه از سازمان تجهیزات پزشکی و راه اندازی خط تولید مکانیزه و بازدید بازرسان سازمان تجهیزات پزشکی برای صدور مجوز IMED، امکان فروش محصول به تمامی مراکز درمانی و آزمایشگاهی کشور فراهم می‌شود.

اداره کل تجهیزات پزشکی به نمایندگی از وزارت بهداشت، مسوول نظارت و ارزیابی و احراز اصالت سلامت، کیفیت و ایمنی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی و اعطای مجوز به متقاضیان در خصوص اقدامات و فرایندهای گوناگون در عرصه تولید، واردات، صادرات، توزیع، عرضه و خدمات پس از فروش است.

وی در خصوص ویژگی این لباس غیرسربی برای استفاده کادر درمان اظهار داشت: محصول تولیدی ما سبک، نازک و دارای انعطاف پذیری بالا است و طبق آزمایش‌های انجام شده از لحاظ کیفیت برابر با برندهای اکتیو ترکیه، رگو المان و زنولایت آمریکا است.

شه شناس با بیان اینکه، لباس های جاذب اشعه ایکس تولید داخل از جنس سرب بوده و وزن زیادی دارد، افزود: استفاده این لباس برای پزشکان یا تکنسین های رادیولوژی در طولانی مدت سخت است چراکه یک روپوش رادیولوژی با ۰٫۲۵ سرب حدود چهار تا پنج کیلوگرم وزن دارد اما لباس تولید ما کمتر از یک و نیم کیلوگرم وزن دارد.

وی با بیان اینکه، نمونه های غیرسربی موجود در داخل کشور وارداتی بوده و قیمت بسیار بالایی دارند، تصریح کرد: قیمت یک روپوش معادل ۰٫۵ میلیمتر سرب در برندهای وارداتی بین ۱۲ تا ۲۰ میلیون تومان است و نمونه تولیدی ما با مشخصات و کیفیت یکسان کمتر از ۶ میلیون تومان قیمت دارد. در واقع با ۵۰ درصد قیمت محصولات خارجی وارداتی می توانیم این لباس را تولید کنیم.

مدیرعامل این شرکت فناور همچنین گفت: در حال حاضر به دلیل تولید کم و تهیه مواد اولیه از توزیع کننده داخلی قیمت مواد اولیه بالا بوده و در صورت تولید انبوه و واردات مستقیم مواد اولیه قیمت باز هم قیمت کمتر از مقدار کنونی خواهد شد و شاید بتوان به قیمت نمونه های سربی نیز محصول را به بازار عرضه کرد.

شه شناس در ادامه اظهار داشت: بر اساس آزمایش‌های انجام شده در آزمایشگاه مرجع مورد تایید سازمان تجهیزات پزشکی لایه تولید شده در انرژی های کمتر از ۸۰ کیلوولت اشعه را ۱۰۰ درصد شیلد می کند و در انرژی های کمتر از ۱۵۰ کیلوولت بیش از ۹۵ درصد اشعه به طور کامل جذب این لایه می‌شود.

این فعال حوزه نوآوری در خصوص اینکه این شرکت فناور در حال حاضر چند نوع لباس جاذب اشعه ایکس تولید می کند، گفت: در حال حاضر یک نوع لباس کامل کلوز است که پشت و جلو بدن را پوشش می دهد و برای پزشکان بخش آنژیوگرافی و کاردیوگرافی مناسب است.

وی با بیان اینکه، ست کامل این لباس هشت تکه است، افزود: برش های دیگری از این لباس می تواند به صورت جداگانه از قسمت های ترانس یا جلوی بدن، سرشانه ها تا زانو، از کمر تا بالای زانوی فرد، تیروئید، گردن، گلو و قسمت های بالای سینه در مقابل اشعه محافظت کند. خریدار هر کدام نیز متفاوت است و کادر درمان بر اساس نیاز خود این لباس را سفارش می دهد.

شه شناس در ادامه، ضرورت حمایت از تولید داخل را مورد تاکید قرار داد و با بیان اینکه، در حال حاضر از توانایی تامین لباس مخصوص کادر درمان کشور و حتی کشورهای منطقه برخوردار هستیم، مناسب ترین اقدام برای قطع وابستگی و جلوگیری از خروج ارز از کشور را قطع واردات این محصول دانست.

برچسب‌ها لباس فرم رادیولوژی اشعه ایکس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لباس فرم رادیولوژی اشعه ایکس لباس فرم رادیولوژی اشعه ایکس وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تجهیزات پزشکی حال حاضر شرکت فناور اشعه ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۸۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.

به گزارش یورونیوز، ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد.

به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.

البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشور‌ها هم در دسترس نیست.

ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشور‌هایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد.

او با بولسونارو رئیس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد.

در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند.

روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخورد‌های نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.

با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگ‌های دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودرو‌های الکتریکی جهان رقابت می‌کند.

بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند.

از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازار‌های نیویورک اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • نخستین تصاویر اشعه‌ایکس از کاوشگر چشم‌خرچنگی
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • بهترین تلویزیون های ساخت داخل و با گارانتی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه