Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@14:12:01 GMT

نکاتی درباره تست کرونا همزمان با شیوع امیکرون

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۸۸۲۶

نکاتی درباره تست کرونا همزمان با شیوع امیکرون

با این حال این متخصصان تاکید دارند: در شرایط فعلی و با توجه به نتایج ضدونقیض در جواب تست‌ها شامل گزارش‌های اولیه و منفی در آزمایش‌های خانگیِ و در مقابل، مشاهده نتایج ثانویه و مثبت در آزمایش‌های پی‌سی‌آرِ همان افراد، برای بسیاری از مردم این پرسش به وجود می‌آید که بعد از رویارویی با ویروس کرونا، چه زمان و شرایطی بهترین موقع برای آزمایش دادن است؟

دستورالعمل‌های کارشناسان بهداشتی دولتی در انگلیس حاکی از آن است که به هر کسی که کامل واکسینه شده و با فردی تماس داشته که آزمایش ویروس کرونایش مثبت درآمده است، حتما توصیه می‌شود که به مدت ۷ یا ۱۰ روز از آخرین تماسش با فرد بیمار و در اولین فرصت با اسباب آزمایش سریع خانگی (LFD) هر روز آزمایش بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هر کسی که واکسنش را کامل نزده است و با فردی تماس داشته باشد که نتیجه آزمایشش مثبت درآمده است، باید خودش را به مدت ۷ روز قرنطینه کند.

با این حال سازمان بهداشت عمومی ملی آمریکا تحت عنوان "مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها" (CDC) به تازگی اعلام کرده است افرادی که در معرض ویروس کرونا قرار گرفته‌اند، باید پنج روز بعد از تماس یا به محض شروع نشانه‌های بیماری، آزمایش بدهند.

از سوی دیگر پروفسور "لیندا باولد"، استاد بهداشت عمومی دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند گفته است که با توجه به در دسترس بودن آزمایش‌های سریع خانگی، مردم به محض آن که فهمیدند با کووید-۱۹ روبه‌رو شده‌اند باید به دنبال آزمایش دادن باشند.

پروفسور باولد گفت: ما می‌توانیم سویه امیکرون را به سرعت تشخیص دهیم. آن چه رخ می‌دهد این است که میزان بیشتری از ویروس در مجاری فوقانی تنفسی افراد وجود دارد و به سرعت بازتولید می‌شود. بنابراین حتی اگر آن‌ها در معرض مقدار کمی از ویروس قرار گرفته باشند، می‌توانیم خیلی سریع آن را تشخیص دهیم.

وی تاکید کرد: اگر مردم به آزمایش دسترسی داشته باشند (همان‌طور که در حال حاضر می‌توانند تست سریع در خانه‌هایشان داشته باشند) و بدانند که با بیماری تماس داشته‌اند که نتیجه آزمایشش مثبت بوده، به طور حتم منطقی است که طی ۲۴ ساعت اول یکی از آزمایش‌ها را انجام دهند و تا چند روز نیز آن کار را ادامه دهند.

پروفسور باولد افزود: با این حال در شرایطی که آزمایش‌های سریع خانگی به راحتی در دسترس نباشد و لازم باشد که آن را برای افرادی با آسیب‌پذیری بیشتر و کارکنان خط مقدم سهمیه‌بندی کنند، بهترین کار این است که به دلیل حساسیت کمتر کیت‌های آزمایش خانگی، پیش از زمان آزمایش دست‌کم دو روز صبر کنند.

پروفسور باولد با تاکید بر اینکه در همه کشورها دسترسی به آزمایش منظم امکانپذیر نیست گفت: مثلا در ایالات متحده و کانادا باید آزمایش‌هایشان را سهمیه بندی کنند. آزمایش‌های آنتی ژن که به جای یافتن ماده ژنتیکی از ویروس، پروتئینی در ویروس را می‌جویند و می‌یابند، کمتر از آزمایش پی‌سی‌آر (PCR) حساسند. یعنی ممکن است به ویروس بیشتری نیاز باشد که در بدن ساخته شود تا نتیجه آزمایش مثبت از آب درآید. اگر چند روز صبر کنید، ممکن است ویروسی بیشتری در بدن شما تکثیر شود.

همچنین پروفسور "عظیم مجید"، متخصص بهداشت عمومی دانشگاه امپریال لندن، با این توصیه موافق است که مردم باید از زمانی که در معرض ویروس قرار می‌گیرند، بی‌درنگ آزمایش را شروع کنند و آن را تا ۱۰ روز بعد ادامه دهند. او افزود، در حالی که بسیاری از مردم از دو روز بعد از تماس با ویروس، بیمار می‌شوند اما همچنان امن‌تر آن است که از زمان تماس با فردی که نتیجه آزمایشش مثبت بوده است، هر روز آزمایش بدهید زیرا نحوه بروز و پیشرفت نشانه‌های بیماری ممکن است میان مردم متفاوت باشد.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت - چاپ انگلیس، در فرانسه نیز به افرادی که در معرض ویروس قرار گرفته‌اند، توصیه می‌شود که در اولین زمان ممکن آزمایش بدهند، در حالی که در بلژیک نیز مانند مرکز پیشگیری و کنترل بیماری (CDC) آمریکا، به افرادی که با شخصی تماس داشته‌اند که ممکن است بیمار بوده باشد، توصیه می‌شود که پنج روز بعد از تماس، آزمایش پی‌سی‌آر بدهند./ ایسنا

منبع: فردا

کلیدواژه: تست کرونا شیوع ا میکرون نتیجه آزمایش تماس داشته آزمایش ها روز بعد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۸۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد.وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد.وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع ترین خبرهای امسال دارفانی را وداع گفت‌.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902553

دیگر خبرها

  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس