Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-02@17:19:06 GMT

بازدهی منفی بورس در میانه دی ماه

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۶۹۶۸۴

بازدهی منفی بورس در میانه دی ماه

ایران اکونومیست- در دومین هفته از نخستین ماه زمستان، نماگر کل بورس با کاهش در کانال یک میلیون و سیصد هزار واحدی مواجه شد.

 بر این اساس در مجموع پنج روز فعالیت بازار سهام، شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۳۴ هزار واحدی معادل ۲.۴۴ درصد روبرو شد. این در حالی است که پیش از این در نخستین هفته از زمستان سال جاری، نماگر کل بورس با رشد همراه شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال بر اساس این گزارش؛ در نخستین روز هفته گذشته (شنبه ۱۱ دی ماه ۱۴۰۰) شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۱۸۴۱۶ واحدی معادل ۱.۳۲ درصدی به یک میلیون و ۳۷۸ هزار و ۸۹۴ واحد رسید. در این میان نمادهای معاملاتی فولاد، فارس، شپدیس، نوری، کچاد و وغدیر با بیش‌ترین کاهش، تاثیر منفی در روند نزولی شاخص کل بورس داشتند. همچنین در پایان اولین روز هفته، معامله‌گران بورس ۵ میلیارد و ۹۲۲ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۳۴۲ هزار و ۸۱۴ نوبت معامله و به ارزش ۳۴ هزار و ۱۹ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در دومین روز هفته (یکشنبه ۱۲ دی ماه ۱۴۰۰) نماگر با رشد اندک همراه شد. به گونه ای در پایان این روز، شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۲۲۳ واحدی معادل ۰.۰۲ درصدی به یک میلیون و ۳۷۹ هزار و یک واحد رسید. این در حالی است که نمادهای معاملاتی فملی، فولاد، شبندر، کچاد و کگل با بیش‌ترین افزایش، تاثیر مثبت در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. همچنین معامله‌گران بورس در پایان این روز ۳ میلیارد و ۴۴۸ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۳۲۴ هزار و ۱۵۲ نوبت معامله و به ارزش ۲۱ هزار و ۸۹۶ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در سومین روز هفته (دوشنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۰) بازهم شاخص با کاهش مواجه شد. به گونه ای که شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۲۹۷۱ واحدی معادل ۰.۲۲ درصدی به یک میلیون و ۳۷۶ هزار و ۶۹ واحد رسید. در این میان، نمادهای معاملاتی نوری، فملی، تاپیکو، فخوز و امین با بیش‌ترین کاهش، تاثیر منفی در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. همچنین معامله‌گران بورس ۳ میلیارد و ۴۷۵ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۲۹۲ هزار و ۸۵۹ نوبت معامله و به ارزش ۲۰ هزار و ۴۰ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در چهارمین روز هفته (سه شنبه ۱۴ دی ماه ۱۴۰۰) نماگر بازهم نزولی بود. بر این اساس در پایان روز سه شنبه، شاخص کل بورس اوراق بهادار با کاهش ۱۳ هزار و ۲۵۴ واحدی معادل ۰.۹۶ درصدی به یک میلیون و ۳۶۲ هزار و ۷۹۴ واحد رسید. در این میان، نمادهای معاملاتی فولاد، کچاد، شپدیس، فارس و شبندر با بیش‌ترین کاهش، تاثیر منفی در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. همچنین با پایان فعالیت بازار سرمایه در چهارمین روز کاری بورس در هفته گذشته، معامله‌گران بورس ۴ میلیارد و ۲۹۷ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۳۱۷ هزار و ۴۰۳ نوبت معامله و به ارزش ۲۳ هزار و ۹۹۰ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

در پنجمین و آخرین روز هفته (چهارشنبه ۱۵ دی ماه ۱۴۰۰) نماگر اندکی رشد را به ثبت رساند. به گونه ای که شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۳۰۴ واحدی معادل ۰.۰۲ درصدی به یک میلیون و ۳۶۳ هزار و ۱۳۲ واحد رسید. در این میان، نمادهای معاملاتی شبندر، شپنا، اپال، کگل و خودرو با بیش‌ترین افزایش، تاثیر مثبت در روند صعودی شاخص کل بورس داشتند. همچنین معامله‌گران بورس در ایستگاه پایانی هفته، ۳ میلیارد و ۷۷۲ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۲۸۷ هزار و ۵۵۳ نوبت معامله و به ارزش ۲۲ هزار و ۷۱۶ میلیارد ریال داد و ستد کردند.

نمادهای پُر تراکنش بورس

در پنج روز معاملاتی این هفته بورس، نمادهای گروه دارویی برکت (برکت)، ملی صنایع مس ایران (فملی)، ایران خودرو (خودرو)، فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) و پالایش نفت بندرعباس (شبندر)، معدنی دماوند (کدما) و ملی صنایع مس ایران (فملی) در گروه نمادهای پُر تراکنش قرار داشتند.

صنایع مثبت بازار سهام در هفته گذشته

در هفته‌ای که گذشت چاپ، محصولات چوبی، وسایل ارتباطی، استخراج سایر معادن، قند و شکر و محصولات چرمی جزو صنعت مثبت بازار بود.

 ایبِنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شاخص کل بورس اوراق بهادار نوبت معامله و به ارزش درصدی به یک میلیون نمادهای معاملاتی معامله گران بورس واحدی معادل ۰ دی ماه ۱۴۰۰ بیش ترین واحد رسید روز هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه متاسفانه حدود ۸۰ درصد نماد‌ها سرخ پوش شدند. کاهش ارزش معاملات سهام و حق تقدم به زیر ۳ همت و بی رمقی و کم تحرکی در تابلوی معاملات مشهود است. 

این کارشناس بازار سرمایه می‌گوید:سهامداران بازار این بار اسیر بی تصمیمی دولت و مجلس در مورد نرخ نیما و مالیات شرکت‌های تولیدی هستند ارزش معاملات بازار بورس در پایان امروز به حدود ۳ هزار و ۵۴۶ میلیارد تومان رسید. حقوقی‌ها ۳۰۸ میلیارد تومان از حقیقی‌ها خرید کردند.

او افزود: امروز تعداد نماد‌های مثبت ۱۶۰ نماد و تعداد نماد‌های منفی ۶۵۲ نماد بوده است"فولاد" با ۱۸۷۵ واحد، "فملی" با ۶۷۷ واحد و "شپنا" با ۶۴۴ واحد بیش‌ترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشته‌اند در نهایت شاخص کل با کاهش ۱۲ هزار و ۲۲۶ واحدی به ارتفاع ۲,۲۶۸,۸۴۵ واحد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • شاخص کل بورس تهران با کاهش روبرو شد
  • افت ۱۲ هزار واحدی شاخص بورس