Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

بندر خرمشهر تمام ظرفیت‌های زیرساختی را برای فعالیت تجار و بازرگانان فراهم کرده و این آمادگی وجود دارد که تمام موانع در حلقه زنجیره تامین برطرف شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، نوراله اسعدی؛ مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر در نشست بررسی چالش‌ها و مشکلات صادرات و واردات بندر خرمشهر برای مانع‌زدایی، رفع محدودیت‌ها و پشتیبانی از تجار و بازرگانان، اظهارداشت: سال گذشته از ۱۰ میلیون تن ظرفیت بندر خرمشهر به میزان ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تن استفاده شده که نزدیک به ۹۰ درصد از این امر در حوزه صادرات بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعامل و ارتباط میان ارگان‌ها در تسهیل امور اقتصادی تجار و بازرگانان ضرورت دارد، تصریح کرد: این نوید را به صادرکنندگان می‌دهم که با تاکیدات ویژه مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به دنبال فعال کردن ارتباط ویژه بندر خرمشهر با کشور کویت هستیم که امیدواریم در آینده یک ترافیک خوبی در حوزه حمل و نقل میان بندر خرمشهر و کویت ایجاد شود چرا که این ظرفیت در بندر خرمشهر موجود است.

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهررابطه میان بازرگانان و تجار با بندر خرمشهر را مهم شمرد و عنوان کرد: بندر خرمشهر خود را موظف می‌داند که مشکلات موجود در امر صادرات و واردات را آسیب‌شناسی کند و برای توسعه تجارت در منطقه تمام توان خود را به کار ببندد.

اسعدی بیان کرد: صاحبان کالا و فعالان حوزه دریایی و بندری نیازمند نگاه ویژه از سوی سازمان منطقه آزاد اروند هستند که در این صورت قطعا در بسیاری از امور تسهیل صورت خواهد گرفت و ما در این زمینه یک بسته پیشنهادی را برای رونق امر تجارت در اختیار سازمان منطقه آزاد اروند قرار خواهیم داد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین بندر خرمشهر سازمان بنادر و دریانوردی کویت ترافیک حمل و نقل تجارت وزارت راه و شهرسازی بندر خرمشهر بندر خرمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۰۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مجتبی جبارپور رئیس نمایشگاه اینوتکس در حاشیه سیزدهمین نمایشگاه اینوتکس در جمع خبرنگاران گفت: این نمایشگاه دارای بخش‌های متنوعی است که در آن ۴۵۰ شرکت محصولات خود را ارائه کردند.

وی تمرکز این دوره از نمایشگاه را حضور شرکت‌های دارای نقش موثر در نوآوری و فناوری عنوان کرد و اظهار کرد: از این رو شرکت‌هایی که در یک سال اخیر محصول جدید توسعه داده باشند در این نمایشگاه حضور دارند.

جبارپور نواوری در فناوری را از دیگر رویکرد‌های این نمایشگاه ذکر کرد و گفت: در این راستا غرفه‌ای به نام پیشگامان در نمایشگاه اینوتکس ایجاد شد و با انتشار فراخوانی، شرکت‌هایی که دارای محصولات جدیدی داشتند، شناسایی و در روز‌های برگزاری این نمایشگاه از محصولات آنها رونمایی می‌شود تا مسیر تجاری سازی آنها هموار شود.

معاون توسعه نواوری پارک فناوری پردیس تعداد این محصولات را بیش از ۲۰ محصول عنوان کرد و ادامه داد: روز اول اینوتکس ۳ نمونه این محصولات رونمایی شد و امروز نیز ۲ مورد دیگر رونمایی می‌شود.  

وی با اشاره به بخش‌های رویدادی این نمایشگاه اظهار کرد: برگزاری فروم‌ها در حوزه‌های سیاستگذاری فناوری و نوآوری و استیج‌ها در حوزه‌های مدیریت نواوری و فناوری از جمله برنامه‌های بحش رویدادی این نمایشگاه به شمار می‌رود.

جبارپور تفاوت ویژه این نمایشگاه نسبت به سال‌های قبل را تمرکز بر حوزه‌های نوآورانه و فناورانه ذکر کرد و یادآور شد: برای اولین بار کنفرانس هوش مصنوعی را برگزار شد ضمن آنکه ستاد‌های معاونت علمی مشارکت خوبی داشته به گونه‌ای که برخی از محصولات رونمایی شده با پیشنهاد این ستاد‌ها بوده است.

رئیس نمایشگاه اینوتکس استیج ریسچر پیچ را از دیگر بخش‌های این نمایشگاه دانست و گفت: این رویداد که رقابت پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشگاهی است، در طول سال برگزار شده و در این استیج برترین‌ها با یکدیگر به رقابت می‌پردازند و به برترین‌ها، تسهیلاتی اعطا خواهد شد.

وی با بیان اینکه ریسرچ پیچ از بخش‌های جدید این رویداد است گفت: بخش مسابقه پهپاد سال قبل برگزار شد و امسال این بخش در قالب المپیک فناوری برگزار می‌شود. این المپیک در حوزه‌هایی، چون رباتیک و هوش مصنوعی و پهپاد و ... لست.

جباری پور اظهار کرد: ثبت نام این المپیک از روز گذشته همزمان با نمایشگاه اینوتکس آغاز شده است و برگزاری آن در مهر سال جاری خواهد بود.  

وی حضور بازرگانان فناوری را از دیگر رویکرد‌های اینوتکس عنوان کرد و گفت: ما به دنبال حضور رایزنان فناوری کشور‌های مختلف هستیم و در این نمایشگاه نیز مهمانانی از کشورهایی، چون ترکیه، روسیه، هلند و کانادا خواهیم داشت.

جباری پور از تبادل تفاهم نامه با مرکز تجاری روسیه در این نمایشگاه خبر داد و یادآور شد: بر این اساس قرار است این مرکز دفتری را در راستای توسعه تجارت فناوری در پارک فناوری پردیس تاسیس کند و متقابلا پارک نیز دفتری در مسکو تاسیس شود تا تسهیل گری تجارت فناوری میان دو کشور صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس/ ۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • حضور بازرگانان فناوری در نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴/۲۰ محصول فناورانه رونمایی می‌شود
  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان