Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-26@19:26:39 GMT

ارزشمندترین فلزات در سال ۲۰۲۲ کدامند؟

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۷۲۵۳۰

ارزشمندترین فلزات در سال ۲۰۲۲ کدامند؟

تین نیوز

سرمایه گذاران در نظرسنجی آنلاین کیتکونیوز پیش بینی کردند پس از سال ناامیدکننده ای که طلا و نقره سپری کردند، این دو فلز ارزشمند در صدر داراییهایی قرار خواهند گرفت که بهترین عملکرد را در سال ۲۰۲۲ پیدا می کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، طلا سال ۲۰۲۱ را با ۳.۶ درصد کاهش به پایان برد و بزرگترین کاهش سالانه خود از سال ۲۰۱۵ را رقم زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقره سال ۲۰۲۱ را با ۱۱.۵ درصد کاهش به پایان برد که بزرگترین کاهش قیمت این فلز ارزشمند از سال ۲۰۱۴ بود.

با وجود نگرانیهای تورمی که در طول سال ۲۰۲۱ وجود داشتند هر دو فلز موفق نشدند از این وضعیت بهره ببرند زیرا احیای اقتصادی قوی و دورنمای تحکیم سیاست پولی فدرال رزرو، قیمتهای آنها را تحت فشار کاهشی قرار داد. سرمایه گذاران خُرد امیدوارند اوضاع طلا و نقره در سال ۲۰۲۲ تغییر کند و در نظرسنجی کیتکونیوز شرکت کنندگان به دو گروه تقریبا مساوی تقسیم شده و طلا و نقره را به عنوان دارایی که بهترین عملکرد را در سال میلادی جاری خواهد داشت، پیش بینی کردند.

از میان ۱۵۶۹ نفری که در نظرسنجی کیتکونیوز شرکت کردند، ۳۲.۷ درصد طلا را به عنوان دارایی انتخاب کردند که بهترین عملکرد را در سال ۲۰۲۲ خواهد داشت در حالی که ۳۲.۱ درصد نقره، ۱۲.۹ درصد مس، ۹.۲ درصد لیتیوم و ۶.۷ درصد بیت کوین را انتخاب کردند. پلاتین تنها ۴.۵ درصد آرا و پالادیم دو درصد آرا را کسب کرد.

کارشناسان وال استریت هم به عملکرد قیمت طلا و نقره در بلندمدت خوش بین هستند. تحلیلگران به کیتکونیوز گفتند: طلا در موقعیت خوبی برای صعود در کنار افزایش نرخهای بهره قرار دارد و قیمت نقره هم این فرصت را دارد تا پس از ماهها عقب ماندن، همپای طلا رشد کند.

شرکت ولزفارگو در دورنمای خود اعلام کرد طلا پس از موانع متعددی که در سال ۲۰۲۱ با آنها مواجه شد، مسیر صعود روشنتری در سال ۲۰۲۲ دارد. ملایم شدن بازدهی بازار سهام و نگرانیهای تورمی ممکن است توجه بازار را دوباره به سمت طلا معطوف کند. دلار در سال ۲۰۲۲ به اندازه سال ۲۰۲۱ مانع قابل توجهی برای طلا نخواهد بود. اگرچه به قیمت بالاتر طلا در سال ۲۰۲۲ خوش بین هستیم اما ممکن است روند قیمت بالاتر مدتی زمان ببرد تا شکل بگیرد که باعث می شود ولز فارگو پیش بینی قیمت اونس طلا در پایان سال ۲۰۲۲ را به محدوده ۲۰۰۰ تا ۲۱۰۰ دلار پایین ببرد.

بانک امریکا به روند صعودی طلا در سال ۲۰۲۲ اشاره کرد و در عین حال دورنمای مثبت برای نقره و پلاتین را پیش بینی کرد. تحلیلگران این بانک گفتند با متمرکز شدن دوباره بازارهای طلا از تحکیم سیاست پولی به میزان افزایش نرخهای بهره، طلا احتمالا صعودی می شود. ما بر این باوریم که بازده بالای ۲.۵ درصد اوراق خزانه پایدار نخواهد بود و دشوار است حفظ شود. افزایش سرمایه گذاری در پنلهای خورشیدی هم قیمت نقره را تقویت می کند. پلاتین با برطرف شدن کمبود تراشه در صنعت خودرو، شاهد بهبود تجارت خواهد بود و استفاده از این فلز به جای پالادیم هم از رشد قیمت آن پشتیبانی می کند.

بلومبرگ اینتلیجنس هم انتظار دارد طلا از فلزات دیگر در سال ۲۰۲۲ عملکرد بهتری داشته باشد.

بعضی از تحلیلگران پیش بینی کردند نقره هم از این شانس برخوردار است که عملکرد بهتری نسبت به طلا داشته باشد. دانیل هاینس، استراتژیست ارشد کالا در گروه بانکی ANZ اظهار کرد: نقره تا به این تاریخ عملکرد پایینتری از طلا داشته است و قطعا همین امر باعث می شود بعضی از سرمایه گذاران به بازار نقره روی ببرند.

اورت میلمان، کارشناس فلزات ارزشمند شرکت گینزویل کوینز گفت: نقره بهترین شانس را برای رشد قیمت در سال ۲۰۲۲ دارد. این فلز در مقایسه با فلزات و کالاهای دیگر بسیار ارزان است و در فناوریهای نوظهور و انرژی سبز کاربرد دارد. نقره سرانجام عقب ماندگی از طلا در سالهای گذشته را جبران می کند و در سال ۲۰۲۲ قیمت بالاتری را خواهد شکست.

بر اساس گزارش کیتکونیوز، تحلیلگران همچنین به پتانسیل صعودی پلاتین تحت تاثیر عوامل بنیادین عرضه و تقاضا در سال ۲۰۲۲ اشاره کردند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین اونس طلا سرمایه گذاری تجارت انرژی سبز فلزات گرانبها پیش بینی سال ۲۰۲۲ طلا و نقره سال ۲۰۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۲۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در نشست کمیته بهره‌وری استان، با بیان این‌که از رشد ۸.۶ درصدی استان، ۳.۵ درصد مربوط به بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی است، گفت: جمع جبری عملکرد ارزیابی دستگاه‌های اجرایی از نظر بهره‌وری، مشخص‌کننده عملکرد بهره‌وری استان در کشور است. بنابراین دستگاه‌های اجرایی باید در این راستا اهتمام داشته باشند.

وی افزود: دستگاه‌ها از نظر میزان بهره‌وری به‌صورت ماهانه ارزیابی شوند و پس از ارسال گزارش بهره‌وری، مستندات توسط دبیرخانه کمیته بهره‌وری استان یعنی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اعلام شود.

بهرام‌نیا میزان بهره‌وری را از معیارهای مهم برای ارزیابی مدیران ذکر کرد و گفت: عملکرد بهره‌وری هر اداره‌کل، ماهانه صحت‌سنجی و راستی‌آزمایی می‌شود و مستندات بهره‌وری هر دستگاه مورد پایش قرار می‌گیرد.

وی اضافه کرد: میانگین عملکرد دستگاه‌های مشمول بهره‌وری، میانگین بهره‌وری استان است و هر ماه کمیته بهره‌وری تشکیل و دستگاه‌ها میزان بهره‌وری را ارایه دهند.

وی عنوان کرد: شیلات یکی از ظرفیت‌های مهم استان است که با توجه به ظرفیت رودخانه سیمره، باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

استاندار ایلام بیان داشت: کمیته بهره‌وری یکی از نشست‌های حائز اهمیت کمیته بهره‌وری است که باعث تحول در همه حوزه‌های استان است همه به این جلسه عنایت ویژه داشته باشند و گزارشات خود را حول این محورها تعیین شده اعلام کنند.

وی تصریح کرد: چهار حوزه بسیار مهم در بهره‌وری؛ تنش آبی، گردشگری، کشاورزی و صنعت است که ۱۸ دستگاه با این چهار حوزه هم‌افزایی دارند.

در این نشست مصوب شد سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان ظرف یک‌ماه کلیه اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه بهره‌وری را صحت‌سنجی و در نشست بعدی ارایه دهد.

همچنین مصوب شد دستگاه‌های اجرایی ۱۸ گانه مشمول بهره‌وری، در نشست بعدی کمیته بهره‌وری کارنامه رسمی و نمره تحقق بهره‌وری و جایگاه خود را در کشور از حیث بهره‌وری اعلام کنند.

کد خبر 6088085

دیگر خبرها

  • (تصاویر) آزمایش اولین رنج روور برقی در دمای ۴۰- درجه قطب شمال
  • فعالیت‌های حوزه بهداشت و سلامت از ارزشمندترین کارها است
  • محروم‌ ترین و برخوردارترین استان‌ های کشور کدامند؟
  • قیمت سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • قیمت نقره و فلزات گران‌بها امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)
  • پرترددترین فرودگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟