Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی وزارت علوم، با اشاره به وضعیت بد بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها، گفت: فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌ها و تشکل‌ها باید معطوف به حل مشکلات کشور شود.

به گزارش گروه استان‌‌های خبرگزاری دانشجو،عبدالحسین کلانتری، با دبیران و اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌های دانشگاه شهید چمران اهواز دیدار کرد و به گفت‌وگو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در ابتدای این جلسه با تاکید بر بیانات مقام معظم رهبری در موضوع دانشجویان، عنوان کرد: چه در بیانیه گام دوم انقلاب و چه در صحبت‌های چند سال اخیر رهبری، تاکید اساسی بر روی موضوع تحول وجود دارد.

وی گفت: بعد از اینکه ایشان بحث تحول را مطرح کردند و شاخصه‌های تحول را گفتند، به یک نکته مهمی اشاره کردند، که در این زمینه من از دانشجویان، به ویژه اعضای انجمن‌های علمی دانشجویی و کانون‌ها می‌خواهم که این امر را مورد مطالبه خود قرار بدهند و آن این است که «یگانه نیروی پیشران تحول، این جوانان هستند» به این معنی که این راه منحصر به جوانان است، به همین خاطر این گفته رهبری تکلیف را بر همه تمام می‌کند.

کلانتری با تاکید بر اینکه فعالیت‌های دانشجویی باید تکثیر شود، تصریح کرد: باید فرصتی در نظر گرفته شود تا دانشجویان فعالیت‌هایشان را به خوبی انجام دهند یا به عبارتی دیگر اگر نوش نمی‌دهیم، نیش نیز نزنیم و اگر بودجه‌ای نداریم، حداقل کارشکنی نکنیم، لذا باید فرصت بدهیم تا دانشجویان فعالیت‌هایشان را انجام دهند و احساس کنند که ما کنارشان هستیم و خواهیم ماند.

وی با اشاره به مسئله بودجه فرهنگی وزارت علوم، اظهار داشت: تاکنون هیچکس در زمینه کمبود بودجه فرهنگی وزارت علوم صدایش در نیامده بود، از این رو درکمال تأسف باید گفت که وضعیت بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها فاجعه است با این وجود بنده قول خواهم داد که با یاری خداوند این موضوع را حل خواهیم کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: موضوع دیگر در زمینه بودجه فرهنگی دانشگاه‌ها این است که چون دانشگاه‌ها به صورت هیئت امنایی اداره می‌شوند، خودشان در زمینه تقسیم بندی بودجه تصمیم‌گیری می‌کنند که چند درصد از بودجه دانشگاه را به فعالیت فرهنگی اختصاص دهند، لذا به همین سادگی بودجه از ساحت فرهنگی می‌رود.

وی با اشاره به اینکه ردیف بودجه فرهنگی باید به گونه‌ای باشد که قابلیت مصرف در کدهای دیگر را نداشته باشد، عنوان کرد: ما نباید از ردیف‌های فرهنگی برای سایر فعالیت‌ها استفاده کنیم، از این رو تخصیص اعتبار فرهنگی باید به طور دقیق، مستقل و تخصصی پایش شده و درنظر گرفته شود تا در حوزه‌ها و کدهای دیگر قابل مصرف نباشد.

کلانتری اظهار داشت: فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌ها و تشکل‌ها باید معطوف به حل مشکلات کشور بشود. همانطور که مقام معظم رهبری می‌فرمایند عنصری که در این کارگاه عظیم با همت و تلاش خود و با هدایت و کمک استادان، ارزش افزوده بی‌نظیری پیدا می‌کند، دانشجو است.

وی گفت: یقیناً با این نگاه، دانشگاه مهمترین زیرساخت پیشرفت و توسعه کشور محسوب می‌شود؛ لذا هیچیک از زیرساخت‌های گوناگون کشور اهمیت و نقش دانشگاه را ندارد؛ چراکه دانشگاه تربیت نیروی انسانی را به عهده دارد و مهمترین سرمایه‌ی کشور نیروی انسانی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خوزستان کلانتری دانشگاه انجمن های علمی دانشجویی بودجه فرهنگی دانشگاه ها وزارت علوم کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۲۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 

سید روح‌الله حسینی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل، با مولوی عبدالکبیر، معاون سیاسی طالبان دیدار و درباره آخرین وضعیت روابط سیاسی و فرهنگی دو کشور بحث کردند.

حسینی به نقاط مشترک فراوانی که میان ایران و افغانستان از جمله دین، زبان، فرهنگ، تاریخ، ادبیات، جغرافیا، نژاد، مرز و ... وجود دارد، به وجود منافع مشترک ناشی از این نقاط اشتراک اشاره کرد و افزود: متاسفانه باید اعتراف کرد که با این حد از نقاط اشتراک، میزان حضور ایران در عرصه‌های فرهنگی و علمی در مقایسه با برخی دیگر از کشورها از وضعیت مناسبی برخوردار نیست.

رایزن فرهنگی ایران در پایان ضمن تأکید دوباره بر ضرورت نگاه عمیق به مقوله فرهنگ، خواهان تعیین تکلیف اتاق‌های ایران‌شناسی در دانشگاه‌های «کابل»، «ابوریحان»، «پروان» و «تعلیم و تربیت» گردید.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید