Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان – حسین ثوری، پس از انتخابات فدراسیون بوکس و انتخاب دوباره‌اش به عنوان رییس این فدراسیون صحبت‌هایی انجام داد که گزیده آن را در زیر می‌خوانید.

* از همه اعضای مجمع تشکر می‌کنم که بازهم به من اعتماد کردند. این اعتماد نشات گرفته از کارنامه‌ای بود که ما از خود به جا گذاشته بودیم.

* باید بگویم که در کل این مجمع حسین ثوری یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خرج کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مبلغ هم صرف چیز‌هایی شد که روی میز افراد قرار گرفته بود.

* برای ۴ سال آینده نیاز به وفاق ملی داریم که قطعاً یکی از برنامه‌های اصلی من دعوت از بزرگان و پیشکسوتان است که در کنار هم جمع شویم. هر کسی هر برنامه‌ای دارد باید بیاید و کمک کند.

* هم اگر روزی نباشم قطعاً به بوکس کمک خواهم کرد. قبل از انتخابات هم به دوست و برادرم حسینی گفتم که اگر رای نیاوردم هم به شما کمک خواهم کرد.

* بازی‌های آسیایی را پیش رو داریم و خیلی برای ما مهم است. طبق پیش‌بینی‌های من انشالله بوکس می‌تواند تغییراتی را در جدول مدال‌ها ایجاد کند. کار را از همین حالا و در رده‌های پایه آغاز خواهیم کرد.

* نگاه ویژه‌ای به استان‌ها خواهیم داشت. این موارد برای ما خیلی مهم است و برنامه‌ای ۴ ساله داریم.

* مخالفان روی تخم چشمانم جا دارند، اما حضرت امام (ره) فرمودند که منافقین از کفار بدتر هستند. من با منافق‌ها نمی‌توانم کار کنم و در بین ۱۶ نفری که به من رای ندادند یکی دو نفر را منافق می‌دانم.

* اگر مخالف نباشد نمی‌توان پیشرفت کرد، اما منافق‌ها روبروی آدم ایراد‌ها را نشان نمی‌دهند و پشت سرمان شروع به تخریب می‌کنند. من مخلص مخالفان خودم هم هستم. مخالفانم باعث می‌شوند که اشتباه کمتری بکنم. بیشتر بخوانید: ثوری برای ۴ سال دیگر رییس فدراسیون بوکس باقی ماند

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: فدراسیون بوکس حسین ثوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

بنابر گزارش ایسنا، از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات،‌ موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روزهای پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبرها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیداهای آنان در بهارستان، ‌انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تنها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیداهای هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تنها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900135

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • آلگری: اهداف یوونتوس مهم‌تر از آینده من است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • آمریکا در بحث فلسطین در حال تحول است
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد