Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم اهدای تابلو تمبر یادبود جهان پهلوان تختی به موزه ملی ارتباطات به مناسبت بزرگداشت پنجاه و چهارمین سالگرد درگذشت این اسطوره ورزش ایران برگزار شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی فدراسیون کشتی، تابلو تمبر یادبود جهان پهلوان تختی که سال گذشته توسط جمعی از قهرمانان کشتی و مسئولان شرکت ملی پست و فدراسیون کشتی به امضاء رسیده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان و قهرمانان کشتی و مسئولان شرکت ملی پست به موزه ملی ارتباطات اهدا شد.

در این مراسم ابراهیم مهربان دبیر فدراسیون کشتی، علی اکبر حیدری دارنده مدال برنز المپیک توکیو و همدوره جهان پهلوان تختی، هادی عامل پیشکسوت کشتی، گزارشگر و کارشناس مطرح و قدیمی کشتی، پژمان پشتام دارنده مدال برنز کشتی فرنگی جهان، عمیدی مدیر موزه ملی ارتباطات، امیرحسین کریمی رئیس شورای فرهنگی و مدیرکل بازرسی شرکت ملی پست و سایر مسئولان موزه و شورای فرهنگی ملی ارتباطات و پست برگزار شد.

در این مراسم که همراه با پخش کلیپ هایی از جهان پهلوان تختی بود، از علی اکبر حیدری، هادی عامل و پژمان پشتام توسط مسئولان شرکت ملی پست تقدیر بعمل آمد.

ابراهیم مهربان در این مراسم گفت: تقدیر و تشکر می کنم از عزیزانی که باعث و بانی برگزاری این مراسم بودند، که در یک فضای بسیار نوستالژیک برگزار شد.

وی ادامه داد: بعد از 54 سال بنده خودم مدعی هستم که تلمذ می کنم در مکتب کشتی، هنوز ابعاد تازه ای از جهان پهلوان تختی به روی من گشوده می شود و این نشان دهنده این است که غلامرضا تختی شخصیتی کاریزماتیک است و قدیمی نمی شود و رفتارهایش از مد نمی افتد.

مهربان گفت: آن چیزی که باعث شد پهلوان تختی بزرگ شود و بمانده این بود که رفتارهایش برآمده از اعتقادتش و قلبش بود و امروز خیلی باب شده که کاری که انجام می دهند دنبال یک دوربین و تبلیغات هستند اما غلامرضا تختی بسیار کار خیر کرده که هنوز هم بر مردم پوشیده است و امیدوارم که بتوانیم رفتار و منش وی را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

علی اکبر حیدری دارنده مدال برنز المپیک نیز در این مراسم گفت: ابعاد شخصیتی شادروان غلامرضا تختی را نباید در مدال هایش ارزیابی کرد. اگر بخواهیم شخصیت وجودی غلامرضا تختی از جمله جوانمردی و مرام پهلوانی و مردم داری وی را مطرح کنیم، یک کتاب به قطر شاهنامه می شود.

وی ادامه داد: ما باید از نویسندگان، مورخین و بزرگانی که دستی به قلم دارند بخواهیم که برای نسل آینده از بُعد شخصیتی شادروان تختی مطالبی را بنویسند که برای آن ها ماندگار بماند.

 حیدری گفت: تختی در اردوها با اعمال و رفتارش در اردوها به ما گوشزد می کرد که کسی در اردوها است باید مقررات را رعایت کند و همیشه منظم بود و به مسئولان اردو احترام می گذاشت.

وی ادامه داد: تختی اعتقادات بالایی داشت و حتی صبح ها بعضی از کشتی گیران که می دانست برای نماز بلند می شوند پای آن ها را تکان می داد و فقط با اشاره می گفت که وقت نماز است و نماز را هم در اتاق دیگری می خواند که صدای آن ها مزاحم کسی نشود.

حیدری خاطرنشان کرد: تختی با احترام به مربیان تیم ملی، در حین مسابقات با وجودی که کشتی های سختی هم می گرفت و خسته بود اما می آمد و به ما روحیه می داد و حواسش به سایر هم تیمی ها هم بود.

هادی عامل نیز ضمن تشکر از برگزار کنندگان مراسم گفت: معنویت و صفای این مجلس کاملا ملموس است و کار کشتی بسیار گسترده است و کشتی جایگاه بسیار بالایی دارد و همه باید از این ورزش ملی حمایت کنند و اگر اینطور شود، کشتی ما در میادین بزرگ دنیا برای ایران عزیز افتخارآفرینی کند.

وی ادامه داد: کار زیبای شرکت ملی پست، چاپ تمبر با نام جهان پهلوان تختی بود و این یک نوع احترام به پهلوانان و منش های آنان است و من بعنوان یک ایرانی از این حرکت قدردانی می کنم و اهدای این تابلو به موزه نیز بسیار کار زیبایی بود.

عامل تصریح کرد: کشتی گیرانی که در کنار آقا تختی بودند و همدورهایشان بارها به من گفته اند که آقا تختی نیم قرن دار فانی را وداع گفته و مردم به احترام آقا تختی به ما ها که دوست وی بودیم، احترام می گذارند.

وی افزود: آقا تختی به کشتی، به ورزش ایران، به پهلوانی به زورخانه واقعا عزت و افتخار داد و دیروز دیدیم که در ابن بابویه چقدر مردم با چه عشقی به خاطر وی آمدند.

عامل گفت: آقا تختی پهلوان مردم بود، پهلوان دولت نبود و به عشق مردم کشتی می گرفت. سال های آخر دیگر بدنش نمی کشید اما به خاطر مردم به روی تشک رفت.

عمیدی مدیر موزه ملی ارتباطات و پست گفت: کار ارزشمندی که فدراسیون کشتی انجام داد به یادگار خواهد ماند و امیدواریم که این اتفاق سرلوحه ای باشد برای دیگر ورزشکاران که بتوانیم یادشان را برای آیندگان داشته باشیم.

وی ادامه داد: از نگاه رسانه ای به موضوع، جهان پهلوان تختی علاوه بر اینکه یک ورزشکار و قهرمان ارزشمند بود، یک رسانه بود، یک رسانه خوب و گویا برای اینکه فرهنگ پهلوانی و فرهنگ انسانیت ایرانی ها را به همه دنیا نشان دهد و از این باب نسل آینده ما باید بشناسد ایشان را و امیدوارم در موزه ارتباطات بتوایم یادگار ارزشمندی را که گرفتیم را برای نسل های بعدی کشورمان نگه داریم.

پایان ژانویه، زمان اعلام داوران درجه المپیکی اتحادیه جهانی کشتی

 

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی کشتی موزه ملی ارتباطات جهان پهلوان تختی فدراسیون کشتی غلامرضا تختی شرکت ملی پست آقا تختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، ویژه‌برنامه «ساغر شکسته» یادمان هنرمند فقید شایان یزدی‌زاده نوازنده و مدرس تمبک، دف و سازهای کوبه‌ای ساعت ۱۸ سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت‌ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

جسخنرانی مهران امیراصلانی نوازنده و مدرس موسیقی، نمایش مستندی از زندگی شایان یزدی‌زاده و نمایش کلیپی از فعالیت‌های این هنرمند در عرصه موسیقی از بخش‌های این برنامه است.

گروه‌نوازی تمبک، گروه «زمان» به سرپرستی محمود جعفری، هم نوازی و ساز و آواز مظفر شفیعی (آواز)، سعید آذرنوش (تار)، امین پرویززاده (کمانچه)، هم نوازی و ساز و آواز پوریا اخواص (کمانچه و آواز)، نازنین پدر ثانی (تمبک)، امیر طاهری (سه‌تار)، تک نوازی تار توسط پانیذ مجاهدنیا، همنوازی و ساز و آواز یمین غفاری (تار)، سعید فهیمی (نی)، مهران امیراصلانی (تمبک)، حسین علیشاپور (آواز) اجراهای موسیقایی این ویژه برنامه را تشکیل می دهند.

شایان یزدی‌زاده (زاده ۱۲ اردیبهشت ۱۳۶۶ و درگذشته در یکم فروردین ۱۴۰۳) نوازندگی را از ۱۰ سالگی با ساز تمبک آغاز کرد و زیر نظر استادانی همچون مهران امیراصلانی، کامبیز گنجه‌ای، پژمان حدادی و ارژنگ کامکار به فراگیری این ساز پرداخت و از سال ۱۳۸۵ ساز تار را نزد عرفان گنجه‌ای و آیدین علیانسب فرا گرفت.

این هنرمند فقید با گروه‌های مختلفی از جمله آوای رود، بیان(شورانگیز)، باشا و ایل به عنوان نوازنده تمبک همکاری داشته و کنسرت‌های متعددی با علیرضا قربانی، سالار عقیلی، سینا سرلک و علی رستمیان اجرا کرده است.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانید به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنید.

کد خبر 6090251 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • عکس پدر زاکانی با پسر جهان پهلوان تختی!
  • سلبریتی تراز یعنی پهلوان رزاز
  • پیشرفت کشتی خوزستان با برگزاری رقابت‌های جام تختی
  • تجلیل از آقای ورزش ایران در حاشیه کشتی فرنگی جام تختی
  • کشتی فرنگی جام تختی| فینالیست های پنج وزن نخست مشخص شدند
  • کشتی فرنگی جام تختی| فینالیست‌های پنج وزن نخست مشخص شدند
  • محمدی، سهرابی و بداغی فینالیست شدند
  • زمان برگزاری مراسم یادبود پیشکسوت فقید بسکتبال
  • برگزاری کشتی فرنگی جام تختی بدون مدعیان