Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، هادی موسی‌پور افزود: هر چند از ۲ ماه قبل وضعیت زباله‌گاه چناران بهتر شده و بازدیدهایی هم برای ارزیابی وضعیت آن صورت گرفته، اما این زباله‌گاه هنوز به لحاظ بهداشتی از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست.  

وی تصریح کرد: چون زباله‌گاه شهرداری چناران تجمیعی بوده و زباله‌های شهرهای گلبهار و گلمکان هم در این منطقه دفن می‌شود، به همین خاطر تاکنون جلساتی بین فرمانداری‌ها و شهرداری‌های این ۲ شهرستان برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست چناران بیان کرد: برای اینکه شهرداری چناران از نظر ماشین‌آلات توان دفن به‌روز زباله‌ها را داشته باشد، در این جلسات مقرر شد هزینه‌های مدیریت پسماند به صورت مرتب پرداخت شود.

وی اظهار کرد: بر اساس آنچه اعلام شده، از سال ۱۴۰۱ مبالغ قراردادها به‌ روز خواهد شد و به ازای هر کیلو ۱۰۰ تومان خواهد بود.

موسی‌پور گفت: هر چند دفن بهداشتی زباله شرایط خاص خود را دارد که وجود لوله‌های جمع‌آوری شیرابه، تصفیه‌خانه شیرابه و... از آن جمله است اما انتظار داریم حداقل فرایند دفن به صورت بهداشتی و روزانه انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون شاهد زباله‌گردها، احتراق ناقص و سگ‌های ولگرد در محل زباله‌گاه هستیم، افزود: وقتی زباله‌ها روی هم قرار می‌گیرد، این مساله موجب افزایش دما و احتراق ناقص می‌شود که گازهای آن سمی و سرطان‌زاست.

رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست چناران ادغام زباله‌های بیمارستانی با سایر زباله‌ها را از دیگر معضلات این زباله‌گاه دانست و اظخهار کرد: به رغم اینکه زباله‌های بیمارستانی باید به صورت جداگانه دفن شود، اما اکنون این کار صورت نمی‌گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تمام زباله‌ها قابل بازیافت است، به همین خاطر اگر سرمایه‌گذاری باشد، قطعا صرفه اقتصادی خواهد داشت.

موسی‌پور تصریح کرد: روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن زباله در شهرستان‌های چناران، گلبهار، گلمکان و روستاها تولید و پس از جمع‌آوری برای دفن به زباله‌گاه شهرداری چناران منتقل می‌شود.

وی با بیان اینکه هر شهروند چنارانی در روز حدود ۶۳۰ گرم زباله تولید می‌کند، اظهار کرد: زباله‌گاه شهرستان چناران بسیار قدیمی و مجوز آن مربوط به حدود سال ۱۳۷۴ است.

موسی‌پور با اشاره به اینکه هر چند زباله‌گاه چناران روی آبخوان نیست، اما باید از ورود شیرابه‌های زباله‌ها به سطوح زیرزمینی جلوگیری شود، نخاله‌های ساختمانی و فاضلاب‌های خانگی را از دیگر معضلات زیست‌محیطی در ۲ شهرستان چناران و گلبهار دانست و گفت: هرچند برای تخلیه فاضلاب‌های خانگی مکانی پیش‌بینی شده اما نیاز به تصفیه‌خانه است.

سال ۱۳۹۶ با توجه به دستورالعمل استانداری خراسان رضوی مبنی بر تجمیع زباله‌گاه، (از بین شهرهای چناران، گلبهار و گلمکان) چناران به عنوان شهر منتخب معرفی و زباله‌گاه این شهر محل دفن زباله‌های شهرهای مذکور شد.

کد خبر 648072 برچسب‌ها بهداشت عمومی زباله استان خراسان رضوی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بهداشت عمومی زباله استان خراسان رضوی زباله گاه موسی پور زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع معضل ترافیکی در غرب تهران

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از تعریض و ایمن‌سازی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری اشاره کرد و گفت: با افتتاح این پروژه معضل ترافیکی چندین ساله در تهران حل خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هدی صداقتی؛ مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در آیین افتتاح تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان و تعریض و ایمن‌سازی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری در قالب صد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور سید ابوالفضل موسوی‌پور؛ رئیس راهور تهران بزرگ، هادی حق‌بین؛ معاون فنی عمرانی شهرداری تهران و پوریافر شهردار؛ منطقه 21 برگزار شد، اظهار کرد: این پروژه از نظر حجم و وسعت شاید به اندازه یک تقاطع نباشد اما یک معضل ترافیکی در غرب تهران را برطرف خواهد کرد.

وی با اشاره به اقدام انجام شده در تعریض و ایمن‌سازی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری تصریح کرد: تبدیل دو لاین به سه لاین در این مسیر شرایط بهتری را برای تردد وسایل حمل و نقل ایجاد خواهد کرد، همچنین این اقدام ایمنی را به همراه خواهد داشت.

صداقتی ادامه داد: سال گذشته 3 روز بزرگراه شهید لشگری به دلیل اقدامات مرمت‌سازی بسته شده بود همچنین امروز تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان انجام شد که این کار می‌تواند باعث افزایش عمر مفید آسفالت در این محدوده باشد.

 مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران درباره هزینه انجام شده در قالب پروژه‌های امروز گفت: بالغ بر 300 میلیارد تومان هزینه‌ پروژه‌های اشاره شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • جمع آوری ۱۰۰ معتاد متجاهر در چناران
  • سرآشپز پخت تورم در ایران
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد
  • معضل بیکاری به سراغ اقتصاد آلمان آمد