Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ سفیر سابق کشورمان در آلمان با بیان اینکه دشمن ‌اعتراف کرده که ایرانی‌ها در مذاکرات به خوبی پیش رفته‌اند، گفت: در حال حاضر افزون بر افزایش تعداد مذاکره‌کنندگان، تیم اقتصادی نسبت به گذشته قوی‌تر شده است. - اخبار استانها -

به گزارش تسنیم از اهواز، علیرضا شیخ عطار امروز در نشستی با اصحاب رسانه با موضوع آخرین اخبار و تحلیل‌های مباحث روز منطقه و بین الملل با نگاه به مذاکرات وین در دانشگاه امیرالمؤمنین (ع) در ارتباط با تفاوت مذاکرات فعلی با گذشته اظهار داشت: در ترکیب‌های گذشته عمده مذاکره‌کنندگان سیاسیون، فارغ‌التحصیلان روابط بین‌الملل یا افراد وزارت خارجه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بودند اما در حال حاضر افزون بر افزایش تعداد مذاکره‌کنندگان، تیم اقتصادی نسبت به گذشته قوی‌تر شده است.

وی ادامه داد: در دوره فعلی برخلاف گذشته که صبر می‌کردیم تا متنی از سوی سایر گروه‌های مذاکره کننده ارسال شود و ما روی متن ارسالی اظهار نظر کنیم، برای نخستین بار در طول دوره‌های گذشته این متن توسط تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران ارسال شد و این حرکت غربی‌ها را به شدت برافروخته و عصبانی کرد.

اذعان غرب به جدیت ایران در مذاکرات وین/ گفتگو درباره جزئیات راستی‌آزمایی و تضمین‌هاآمریکا: روسیه با درخواست‌های غیرقابل قبول غرب را به شکست مذاکرات امنیتی متهم می‌کندمذاکرات پوتین با رهبران کشورهای عضو پیمان امنیت جمعی درباره قزاقستانامیرعبداللهیان: مذاکرات وین در مسیر طبیعی و خوب جریان دارد

سفیر سابق کشورمان در آلمان ابراز داشت: متأسفانه بعضی از دوستان سیاست‌پیشه که برخی از آن‌ها رسانه‌ای هستند با سوءاستفاده از فضای مجازی تیم مذاکره‌کننده را قضاوت می‌کنند، همچنین در درون کشور مخالفت‌های بچگانه‌ای رخ می‌دهد که بعضی از آن‌ها هدفمند و برخی دیگر از روی جهل است.

وی با اشاره به فضاسازی‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران و متهم ساختن دولت به خریدن وقت برای انجام مذاکرات عنوان داشت: دشمن در حال حاضر اعتراف کرده که ایرانی‌ها در مذاکرات به خوبی پیش رفته‌اند، تفاوت بعدی دولت فعلی با گذشته در داشتن مبنای حقوقی برای صحبت‌ها می‌باشد که مهمترین آن برهم زدن برجام از سوی آمریکاست. پس این کشور حق تعیین شرط ندارد و با آن مذاکره مستقیم نخواهیم کرد.

شیخ عطار در خصوص دلایل عدم مذاکره مستقیم با آمریکا بیان داشت: در شرایطی که آمریکا سردار سلیمانی را ترور کرده و برای کشور عربده‌کشی می‌کنند و مذاکرات را برهم زده‌اند آیا باید با آن‌ها مذاکره مستقیم داشت؟ بایدن در انتخابات بازگشت به برجام را وعده کرده بود اما حالا چرا بازنمی‌گردد؟

این تحلیلگر مسائل بین الملل ابراز داشت: در حال حاضر در آمریکا اختلافات شدیدی ایجاد شده و جمهوری اسلامی ایران دست برتر را در پیشرفت هسته‌ای و سایر موارد دارد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد
  • سمینار «خلیج‌فارس؛ بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای» برگزار می شود
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است