Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین رضا براتی زاده عصر شنبه در ستاد اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی دادگستری کل خراسان شمالی اظهار کرد: وقتی یک مدیر به چنین جلساتی که با معیشت مردم، تولید و تنظیم بازار سر و کار دارد، دعوت می‌شود انتظار می‌رود به آن اهمیت داده و شخصاً حضور یابد تا مصوبات با جدیت بیشتری پیگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری خراسان شمالی با تأکید بر ضرورت برقراری تعادل طبیعی لازم در چرخه تولید تا مصرف کالاها و خدمات، خاطرنشان کرد: باید به گونه‌ای عمل شود که آثار و برکات خدمات مسئولان به مردم در این حوزه‌ها هم محسوس و عینی باشد و هم مثبت، راهگشا و سازنده.

وی افزود: در تمامی فرایندهای مربوط به تولید، توزیع و مصرف به نحوی تصمیم‌گیری شود که تبعات متأثر از گرانی کالاها و خدمات بر دوش مردم سنگینی نکند.

براتی زاده با بیان اینکه تجربه ثابت کرده که بازدیدهای سرزده میدانی از واحدهای تولیدی می‌تواند در شناسایی بهنگام و دقیق مسائل و مشکلات تولیدکنندگان نقشی سازنده داشته باشد، از دادستان‌ها خواست در این حوزه‌ها بیشتر و بهتر از گذشته عمل کنند و ضمن احصاء مشکلات واحدهای تولیدی و تقویت روند پیگیری‌های لازم و ارائه راهکارهای مؤثر در راستای رفع مشکلات آنان گام‌های جدی بردارند.

سید جواد ایلالی، دادستان بجنورد نیز در این جلسه ضمن هشدار جدی به اخلالگران نظام اقتصادی، به نقش دادستان به عنوان مدعی‌العموم در صیانت از حقوق عامه اشاره کرد.

وی تصریح کرد: دستگاه قضائی با کلیه عواملی که در تلاش هستند به هر نحو ممکن با ارتکاب افعال مجرمانه‌ای از قبیل احتکار عمده ارزاق، کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی باعث اخلال در نظام اقتصادی و بی ثباتی بازار می‌شوند با قاطعیت و بدون اغماض و مماشات برخورد خواهد کرد.

کد خبر 5395083

منبع: مهر

کلیدواژه: دادگستری خراسان شمالی واحد های تولیدی دادستانی کل کشور قاسم سلیمانی ویروس کرونا دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی بوشهر خطبه های نماز جمعه عکس استانها شهید گمنام ایام فاطمیه خسارات سیلاب کرمانشاه سیلاب تشییع شهدا تشییع و خاک سپاری شهید گمنام آمار کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۶۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش مشرق، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • اختصاص ۴۱۹ میلیارد تومان برای رفع مسائل و مشکلات مراکز و واحد‌های قضایی هرمزگان
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • بررسی ابعاد حادثه حریق امام زاده ابراهیم (ع) شفت با حضور میدانی استاندار گیلان+تصاویر