Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - به گفته افشین گلچهره با توجه به خشکسالی‌های اخیر و نیاز محصولات به آب، در برخی مواقع کشاورزان در مراحل پایانی رشد با کم آبی مواجه می‌شوند بهره گیری از دستگاه عمق کار بهترین شیوه کشت این محصولات می‌باشد.

افشین گلچهره گفت: استفاده از روش‌ها و تکنیک‌هایی که بتواند در مصرف آب صرفه جویی کند ضروری است و هدف دستیابی به بهترین شیوه کشت غلات دیم برای بهترین عملکرد می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یکی از موارد حائز اهمیت برای یک کشت مناسب با دستگاه عمیقکار نحوه کالیبراسیون دستگاه است که در صورت عدم کالیبراسیون کاهش عملکرد و افزایش هزینه تولید را به دنبال خواهد داشت.

وی گفت: در این راستا و با هدف ارتقاء سطح دانش مکانیزاسیون و توانمندسازی جهت استفاده از کشت مکانیزه با دستگاه عمیقکار کارگاه آموزشی و روز مزرعه کشت برگزار شد.

در این کارگاه رعایت اصول فنی به زراعی و خاکورزی حفاظتی، ترویج رعایت اصول تناوب زراعی، استفاده بهینه از منابع آب و خاک و بهره برداری بهینه از اراضی آیش، پارامتر‌های میزان عمق کشت بذر و کود به تناسب هم و مقدار ریزش و استفاده از کود‌های ازته و فسفاته همزمان با کشت، نحوه ایجاد شیار و اتو کردن بعد از کشت که باعث افزایش رطوبت خاک در اثر نزولات آسمانی و افزایش عملکرد درهکتار میشود، ارائه گردید.

این کارگاه آموزشی مورد توجه جمع زیادی از کشاورزان علاقه‌مند قرارگرفت.


انتهای پیام//ر. ا.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مکانیزاسیون کشاورزی کشت غلات دیم کشاورزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۶۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، تحقیقات جدید ژنتیکی اکنون افرادی را که ممکن است آسیب پذیرترین وضعیت را در این رابطه داشته باشند نشان می‌دهد.

تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلاء به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند.

دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با ظهور پارکینسون مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که انواع مرتبط با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش‌ها قرار داشتند بیشتر بود.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش‌ها رخ می‌دهد.

همانطور که ترکیبات سمی- از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند، می‌توانند در آنچه که به نام اجسام لویی در بافت‌ها شناخته می‌شوند، نیز تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»

وی افزود: «به صورت روزانه، این گونه‌ها تأثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلاء به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم».

کد خبر 6090455

دیگر خبرها

  • منیزیم را چه زمانی از روز مصرف کنیم؟
  • نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقاف بستری برای ارائه عملکرد واقفین
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • ژنتیک و قرارگیری در معرض آفت کش ها خطر پارکینسون را افزایش می دهد
  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری در کمیسیون اصل۹۰
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • وینیسیوس جونیور بهترین بازیکن ماه آوریل رئال مادرید