Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سنجری در گفتگوی تلفنی با مهدی حدادپور در نظرخواهی برترین های قرن شرکت کرد

احمد سنجری متولد یکم مهر 1332 و بازیکن اسبق تیم ملی ایران است. سنجری با تیم ملی در مقدماتی المیپک 1980، جام ملت های همان سال و همچنین جام ملت های 1984 حضور پیدا کرد. او دوران باشگاهی را نیز در راه آهن، دارایی، هما و محمدین اسپورتینگ کلکته سپری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صعود به المپیک 1980، قهرمانی کشور با هما در سال های 1360 و 1361 افتخارات این بازیکن اسبق و مربی فوتبال ایران است.

به گزارش طرفداری، احمد سنجری تیم منتخب قرن خود را به شرح زیر انتخاب کرد:

دروازه بان:

ناصر حجازی بیشترین بازی ملی را در زمان خودش داشت. تحصیلکرده، تاثیرگذار، با شخصیت و بی حاشیه بود. هفت سفر با او رفتم و هر بار از او درس هایی گرفتم.

مدافعان:

نصرالله عبداللهی و سیدجلال حسینی را انتخاب می کنم. در تمام مسابقات مقدماتی المپیک و جام ملت های 1980 زوج نصرالله عبداللهی بودم. از لحاظ فنی و روحی کمک بسیاری به من کرد. سید جلال حسینی ویژگی های مثبت بسیار دارد. رکوردهای او در عرصه ملی و باشگاهی بی نظیر بوده و همین حالا در 40 سالگی هم از تاثیرگذارترین فوتبالیست های تیمش است. او را یک کاپیتان کامل می دانم.

دفاع راست:

جواد زرینچه در تمام دوران فوتبالش چه در تیم ملی و چه باشگاهی یکی از بی حاشیه ترین و تاثیرگذارترین ها بود. پاس گل او در جام جهانی توانایی هایش را به رخ کشید.

دفاع چپ:

توانایی ها و حق مجتبی محرمی در فوتبال بسیار بیشتر بود. او واقعا می توانست خارج از ایران بازی کند.

هافبک دفاعی:

پرویز قلیچ خانی 4 سال کاپیتان من در دارایی بود. به چشم دیدم که چطور در همه پست ها بازی می کند. او همه چیز فوتبال ما بود.

هافبک راست:

مهدی مهدوی کیا یک بازیکن نخبه که در بانک ملی رشد کرد و همیشه تاثیرگذار و بزرگ بود. در همه تیم ها فوق العاده بود و در سال 2003 مرد سال فوتبال آسیا شد.

هافبک چپ:

حسن روشن، کسی که هم در جام جهانی و هم در المپیک گل زد و یکی از کامل ترین ها بود. هم در چپ و هم در راست بازی می کرد.

هافبک هجومی:

علی کریمی یک اعجوبه در فوتبال ایران بود. زمانی که دستیار کوردس بودم با او کار کردم. استثنایی بود. حیف که بالاتر نرفت. از تکنیکی ترین بازیکنان تاریخ ما بود.

مهاجمان:

علی دایی یک استثنا در فوتبال ما است که مزد زحماتش را گرفت. فوق العاده هم بود. در آلمان بازی کرد و آنجا هم خود را نشان داد. هرجا که بازی کرد فوق العاده بود. در کنار او خداداد عزیزی را بنویسید. تاثیرگذاری بالایی داشت و نقش او در فوتبال ایران خصوصا در سالهای آخر دهه 90 مثال زدنی است. در هر تیمی و تا روزی که در فوتبال ایران بازی می کرد، تاثیرگذار بود.

احمد سنجری در ادامه از پرویز قلیچ خانی، ناصر حجازی و علی دایی به عنوان سه بازیکن قرن یاد کرد. همچنین رای خود در بخش مربیان قرن را به حسن حبیبی و کارلوس کی روش داد.

او علیرضا فغانی را داور قرن و تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی 1998 را تیم قرن دانست.

در بخش پایانی یعنی ورزشکاران قرن، جهان پهلوان تختی، محمد نصیری و عبدالله موحد رای پیشکسوت فوتبال ایران بود.

اخبار داغ 

لیلا بلوکات از خط قرمز بی حجابی گذشت + عکس ها افشای اسناد حذف استقلال و پرسپولیس؛ سرخابی ها را در تهران حذف کردند! کشف حجاب مرجانه گلچین + عکس نقدی بر فوتبال ایران | هافبک های بازی‌ساز کجا هستند؟ غیبت ادامه دار مسی در تمرینات پاری سن ژرمن منچستریونایتد همچنان منتظر تصمیم پوگبا

منبع: طرفداری

کلیدواژه: فوتبال ایران تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۷۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان

خبرگزاری مهر؛ گروه‌استان‌ها: میرزا احمد داواشی (۱۳۵۹-۱۲۷۹ ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین، فصیح واژه و بلیغ زبان کرد است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب لهجه‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است.

او که از آخرین شاعران گورانی‌سرای بخش جنوبی کردستان ایران است متولد شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه است. میرزا احمد که به لقب «داواشی» معروف است در اواخر اشعارش معمولاً به همان نام خودش یعنی احمد که یکی از نامهای پیامبر اکرم اسلام (ص) است خود را ندای شاعرانه می‌زند. بنابراین لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.

موضوعات شعری این شاعر متنوع و متکثر است و نمادهای مرتبط با جغرافیا، تاریخ و فرهنگ جامعه ایران و کردستان سخت در کلام و زبان شعریش هویداست و هستی و حیات میرزا احمد در همان زبان شیرین شعری‌اش که از بستر تاریخی و اجتماعی زمانه‌ی خود جان گرفته عیان و نمایان است.

شعر «موسی و سنگتراش» و همچنین «هه‌ڵاڵه زه‌رده» از آن دست شعرهایی است که مخاطب را به مسیر تاریخ راهی می‌نماید و راوی بخشی از تاریخ مردمانی می‌شود که همواره واقعیت زیسته خود را به اشکال مختلف بروز داده و به بانگ رسا سر داده‌اند.

امروز دانشگاه کردستان میزبان همایشی ملی با عنوان «میرزا احمد داواشی» شده است که به صورت یکروزه و با اجرای ۱۰ پنل تخصصی و سخنرانی ویژه برگزار شده است.

علی اکبر مظفری، معاون پژوهشی دانشگاه کردستان در آئین افتتاحیه همایش، ضمن معرفی دانشگاه کردستان، به رتبه‌های کسب شده دانشگاه در سطح ایران، آسیا و جهان اشاره کرد.

وی به وجهه بین‌المللی دانشگاه کردستان اشاره کرد و از حضور ۶۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه کردستان خبر داد.

مظفری همچنین به حضور اساتید نمونه کشوری و جهانی در دانشگاه کردستان گریزی زد و عنوان کرد: پژوهشکده کردستان‌شناسی و فعالیت‌های آن یکی از افتخارات دانشگاه بوده که در راستای مسئولیت اجتماعی نیز فعالانه گام برداشته و این همایش نیز جزئی از این فعالیت‌ها و افتخاری برای دانشگاه است.

زنجیره کنفرانس‌های میراث معنوی برگزار می‌شود

یادگار کریمی رئیس پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان نیز در افتتاحیه همایش ملی میرزا احمد داواشی در دانشگاه کردستان، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش از سوی پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان، اظهار کرد: این همایش اولین حلقه از زنجیره کنفرانس‌های میراث معنوی ایران است.

وی افزود: وقتی پیشنهاد برگزاری کنفرانس میرزا احمد داواشی مطرح شد، انتظار می‌رفت همچون نویسندگان و شاعران مطرح کرد از سوی مردم شناخته شده باشد اما متأسفانه کسی از ایشان شناختی نداشت و گستره جغرافیایی شناخت وی بسیار محدود بود.

کریمی این مسئله را عاملی برای تصمیم برگزاری زنجیره کنفرانس میراث معنوی عنوان کرد و افزود: این حقیقت تلخی است که به دلیل عدم شناخت و عدم معرفی این افراد نتوانسته‌ایم با دنیای امروز خود را وفق داده و خود را به حاشیه رانده‌ایم.

رئیس پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان همچنین ترجمه رمان‌ها و اشعار و آثار نویسندگان کرد را راهی برای ایجاد دیالوگ با جهان دانست و گفت: زبان امروز زبان علم است و به همین دلیل این کنفرانس را علمی برگزار می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه در حق میرزا احمد داواشی اجحاف صورت گرفته، ابراز امیدواری کرد که این کنفرانس گشودن دری برای شناخت و شناساندن میرزا احمد داواشی نه تنها در کردستان بلکه در سطح ایران و فراتر از آن باشد.

گفتنی است؛ همایش ملی میرزا احمد داواشی امروز ۱۹ اردیبهشت با ۱۰ پنل تخصصی و چندین سخنرانی در تالار مولوی دانشگاه کردستان در حال برگزاری است.

کد خبر 6100600

دیگر خبرها

  • آخرین حرف‌های ناصر حجازی: به بنگلادش رفتم تا خانواده‌ام گرسنه نمانند
  • همایشی برای «میرزا احمد داواشی» شاعر کرد زبان در دانشگاه کردستان
  • برترین های مسابقات ملی مهارت رانندگی لیفتراک مشخص شدند
  • بهترین فصل نوراللهی تقدیم به قلعه‌نویی
  • پیروزی الوحده امارات با حضور احمد نوراللهی
  • یازدهمین پیروزی الوحده در لیگ امارات
  • پیروزی الوحده با حضور نوراللهی
  • خوشحالی گوهری پس از پرسپولیس (عکس)
  • سرپرست استقلال مجوز نگرفت؛حجازی سکونشین شد+ فیلم
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت