Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آلمان از زمینه‌سازی دولت جدید این کشور برای خرید جنگنده‌های آمریکایی به عنوان جایگزین برای ناوگان تورنادوهای قدیمی که امکان مشارکت هسته‌ای بیشتر با ناتو را برای برلین فراهم می‌کند، خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، "کریستین لامبرشت"، وزیر دفاع آلمان آماده سازی دو پروژه تسلیحاتی بحث برانگیز در آلمان را آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری آلمان با استناد به محافل دولتی در آلمان خبر داد که این سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات با "اولاف شولتز"، صدر اعظم آلمان درباره پروژه جایگزین برای تورنادوهای قدیمی آلمان صحبت کرده است.

"آنگرت کرامپ کارن بائر"، سلف "لامبرشت" پیش از این، تصمیم گرفته بود که جنگنده های اف 18 آمریکایی را به عنوان جانشینی برای ناوگان تورنادوهای 40 ساله ارتش آلمان خریداری کند. خرید این مدل جنگنده های آمریکایی امکان مشارکت هسته ای آلمان در ناتو با سلاح های آمریکایی را ممکن می سازد.

به نوشته خبرگزاری آلمان، صدور گواهینامه مدل یوروفایتر اروپایی برای این منظور به صرف وقت و نیروی بیشتری نیاز دارد و در زمان قابل پیش بینی غیر ممکن به نظر می رسد.

طرح بازدارندگی هسته ای ناتو این مسئله را پیش بینی می کند که متحدان در صورت وقوع جنگ به سلاح های هسته ای آمریکا دسترسی پیدا کرده و بتوانند بمب ها را به منطقه هدف منتقل کنند.

بعد از مذاکرات شولتز با لامبرشت چندین دستور آزمایشی در این باره داده شده است. هدف این است که یک بار دیگر این مسئله روشن شود که آیا خرید جنگنده های مدرن تر آمریکایی اف 35 می تواند به عنوان جایگزین مطرح شود و آیا یورو فایتر اروپایی به عنوان جایگزین بعدی برای ناوگان تورنادوهای قدیمی آلمان می تواند در نظر گرفته شود. همچنین مراحل و توالی لازم برای تسلیح پهپاد های جدید ارتش آلمان موسوم به هرون تی پی هم باید مشخص شود.

احزاب سوسیال دموکرات، سبزها و حزب لیبرال دموکرات در ماه نوامبر در قرارداد ائتلافی خود توافق کردند امکان تسلیح پهپادها را فراهم کنند.

در این توافق آمده است: این پروژه می تواند در حفاظت از نیروهای آلمانی مشارکت کننده در عملیات های خارجی کمک کند.

سه شریک دولت ائتلافی در آلمان همچنین توافق کردند در آغاز بیستمین دوره قانونگذاری یک سیستم جانشین برای جنگنده های قدیمی تورنادو را تهیه کنند.

در این توافق آمده است: ما از فرآیند تهیه و صدور گواهینامه برای این منظور با در نظر گرفتن مسئله مشارکت هسته ای آلمان به صورت عینی و با قاطعیت حمایت خواهیم کرد.

اختلاف در دولت ائتلافی آلمان بر سر تمدید عملیات ارتش در عراقثبت بالاترین تورم سالانه در آلمان از سال 1993

مسئله مشارکت هسته ای آلمان در ناتو اخیرا به موضوعی مورد مناقشه و بحث برانگیز در آلمان تبدیل شده بود. بر این اساس در پایگاه هوایی بوشل واقع در منطقه آیفل باید 20 بمب هسته ای B61 آمریکا مستقر شود که امکان وصل شدن زیر تورنادوهای آلمانی را دارد.

"آنالنا بائر بوک"، وزیر امور خارجه آلمان هم چندی پیش بعد از دیدار با همتای سوئدی خود در استکهلم مسئله مشارکت هسته ای و هم زمان خلع سلاح هسته ای را دو موضوع مرتبط و نه متناقض با هم ارزیابی کرده و هیچ تناقضی در پایبندی به مشارکت هسته ای ناتو و مبارزه این ائتلاف با خلع سلاح اتمی ندانست.

نیروهای نظامی آلمان و 13 کشور دیگرعضو ناتو هم چندی پیش مانور سالانه خود برای دفاع از این منطقه در صورت وقوع جنگ هسته ای را برگزار کردند.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان مشارکت هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۷۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه

 

بین الملل تابناک: هفتصد و هفتاد و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

 

حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه

یک منبع اطلاعاتی اوکراین مدعی شد که پهپادهای این کشور به یک کارخانه بزرگ فولاد در منطقه «لیپتسک» روسیه حمله و خساراتی به آن وارد کردند.

رویترز چهارشنبه شب به نقل از یک منبع اطلاعاتی اوکراین نوشت که در این حمله بخشی از «ایستگاه اکسیژن» کارخانه متالورژی «نوولیپتسک» آسیب دیده است که این خسارت تاثیر طولانی‌مدت بر فعالیت این کارخانه خواهد داد.

شرکت NLMK که مالکیت این کارخانه را در اختیار دارد ادعای اوکراین را رد کرد. یک منبع صنعتی در روسیه نیز گفت که این کارخانه طبق معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

پیشتر فرماندار لیپتسک گفته بود که یک پهپاد اوکراینی به یک منطقه صنعتی حمله کرده است اما درباره اینکه آیا این اقدام خسارتی داشته است یا خیر، اطلاعاتی منتشر نکرد.

اوکراین در ماه‌های اخیر حملات پهپادی خود را علیه تاسیسات صنعتی و نفتی روسیه افزایش داده است. کی‌یف انجام حملات پهپادی علیه این تاسیسات را بطور رسمی تایید یا تکذیب نمی‌کند اما هشدار داده است، تاسیساتی که از جنگ علیه اوکراین حمایت می‌کنند، اهداف مشروع نظامی قلمداد می‌شوند.

اما شرکت NLMK گفته که با صنایع دفاعی روسیه همکاری ندارد و محصولات آن صرفا کاربرد غیرنظامی دارد. این شرکت در اکتبر ۲۰۲۲ اعلام کرد که قادر به تولید فولاد سخت برای مصارف نظامی نیست و برای ارتش این کشور محصولی تولید نمی‌کند.

حمله پهپادی کی‌یف علیه کارخانه فولاد لیپتسک توسط آژانس اطلاعات نظامی اوکراین GUR انجام شد. این آژانس همچنین به ۲ مخزن نفت شرکت روس‌نفت در منطقه «اسمولنسک» روسیه حمله کرد.

این در حالی است که روسیه نیز در هفته‌های اخیر حملات هوایی خود را علیه سیستم انرژی اوکراین افزایش داده است.

لوکاشنکو: اوکراین میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس تاکید کرد که قدرتهای بزرگ هسته‌ای بطور غیرمستقیم در اوکراین می‌جنگند و آن کشور میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است.

 لوکاشنکو چهارشنبه در سخنانی در کنگره خلق بلاروس اظهار کرد: امروزه هر کسی می‌داند که اوکراین یک میدانی برای آزمون است و تحولات آن کشور به نحوی مشخص خواهد کرد که نظم جهانی در آینده چگونه خواهد بود.

وی با بیان اینکه «قدرتهای بزرگ هسته‌ای عملا بطور غیرمستقیم در خاک با هم می‌جنگند» افزود: دولت اوکراین به توافقی با غرب دست یافته است که بر اساس آن جان مردم اوکراین با سلاح مبادله می‌شود.

لوکاشنکو تاکید کرد: این یک مساله دردناک است. اما بگذارید نگاهی فلسفی به تحولات بیندازیم. چه کسی در این دور جدید از تقابل میان شرق و غرب پیروز شده است؟ ما پیروز نشده‌ایم؟ آنها هم پیروز نشده‌اند.

رئیس جمهوری بلاروس با بیان اینکه همه روسای جمهوری سابق اوکراین کشورشان را غارت کردند، گفت: اوکراین کشوری شکوفا با خاکی حاصلخیز و دارای نیمی از عناصر جدول مندلیف است. به ۲ دریا راه دارد و از معادن و غول‌های صنعتی با مردمی خلاق و سختکوش دارد.

لوکاشنکو اظهار کرد که مردم اوکراین باید «آزاد زندگی کنند، شاد باشند و ثروتمند شوند. اما آنها ثروتمند نشدند بلکه فقط شمار معدودی از آنها ثروت کسب کردند. اولیگارش‌ها و افراد قدرتمند همه منابع را از آن خود کردند.

هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان

مقام ارشد وزارت خارجه روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در لهستان هشدار داد و گفت که این تاسیسات در صورت استقرار، هدف نظامی مسکو خواهند بود.

 سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرگزاری تاس بیان کرد که تاسیسات هسته‌ای ناتو اگر به طور دائم در لهستان مستقر شوند، یک هدف نظامی برای مسکو خواهند بود.

این مقام روس هشدار داد که عملیات هسته‌ای مشترک کشورهای عضو ناتو که نزدیک مرز روسیه هستند، به تهدیدهای امنیتی مسکو اضافه می‌شود.

ریابکوف همچنین اضافه کرد که بحث در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان یک "داستان در حال آشکار شدن" است.

وی تاکید کرد که مسکو به دقت مراقب این موضوع است که چگونه دستگاه‌های مختلف اجرایی لهستان در حال بررسی این موضوع در گفتمان داخلی خود هستند.

آندژی دودا رئیس جمهور لهستان پیشتر در گفت وگو با یک روزنامه محلی گفته بود که این کشور آماده استقرار کلاهک‌های هسته‌ای ذیل برنامه «اشتراک گذاری هسته‌ای» ناتو است.

وی اعلام کرد که در مورد این مساله با شرکای آمریکایی خود بیش از یک بار گفت وگو کرده است.

برنامه بازدارندگی هسته‌ای ناتو به نام برنامه «اشتراک هسته‌ای» این امکان را به اعضای این پیمان دفاعی می‌دهد که سلاح هسته‌ای خود را در کشورهای فاقد این سلاح‌ها، مستقر کنند.

ناتو از نوامبر ۲۰۰۹ تاکنون در چارچوب این برنامه، تسلیحات هسته‌ای آمریکا را در بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه مستقر کرده است.

با این حال ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو در اظهاراتی، گفت: پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در کشورهای دیگر به عنوان بخشی از تلاش‌های بازدارندگی خود ندارد.

 

دیگر خبرها

  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های انرژی اوکراین در سه منطقه/ اعزام خلبانان اوکراینی به فرانسه برای آموزش جنگنده اف-۱۶
  • لحظه شکار شدن جنگنده آمریکایی توسط ارتش یمن + فیلم
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه
  • هشدار روسیه در مورد استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • هشدار روسیه در مورد احتمال استقرار تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان