Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، «علیرضا عباس زاده» معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان‌جنوبی امروز در جلسه بررسی نحوه مدیریت و بهره برداری از ارگ کلاه فرنگی بیرجند، اظهار داشت: با تأمین استانداردهای لازم، ارگ کلاه فرهنگی تا عید نوروز ۱۴۰۱ آماده استفاده عموم می شود.

وی با بیان این مطلب ، خاطرنشان کرد: پیرو دستور استاندار، تحویل،  بهره برداری و مدیریت ارگ کلاه فرنگی به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی واگذار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید با تسهیل شرایط بهره برداری مردم از ارگ کلاه فرهنگی و تأمین استانداردهای لازم، زمینه استفاده عموم مردم از این بنای تاریخی را تا عید نوروز ۱۴۰۱ فراهم کند.

به گفته وی؛ از زمان واگذاری مجموعه، علاوه بر مسئولیت تأمین حفاظت فضا و امنیت مردم ، تضمین حفاظت از ساختمان فرمانداری نیز به عهده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ااست.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری تصریح کرد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید در اولین قدم  نسبت به احداث  دیوار دور تا دور ارگ کلاه فرهنگی اقدام کند تا این اثر تاریخی از ساختمان فرمانداری به طور کامل جدا شود.

عباس زاده با تأکید بر آغاز کارهای فنی مرمت بنا، ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی باید با لحاظ تمام مسایل و جوانب امر، برای در ورودی مجموعه نیز طرحی شکیل و چشم نواز ارائه  کند.

وی تأکید کرد: باید از ظرفیت شهرداری بیرجند نیز در زیباسازی محوطه ارگ استفاه شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری با اشاره به این که  لازمه ادامه حیات هر منطقه،  توجه به سرمایه های مادی و معنوی آن است، اظهار داشت: توجه به ارگ کلاه فرنگی به عنوان یکی از سرمایه های ملی و از ظرفیت های فرهنگی و تاریخی استان، حائز اهمیت است.

عباس زاده خاطر نشان کرد: ارگ کلاه فرهنگی نه برای  بیرجند بلکه برای استان، نماد هویتی و جزو ظرفیت های فرهنگی است لذا  باید به خوبی مراقبت و نگهداری شود.

وی با تأکید بر این که استفاده از این فضای تاریخی به یک مطالبه عمومی تبدیل شده، ادامه داد: باید به مطالبه عمومی درخصوص بهره مندی از این اثر تاریخی شاخص توجه شده و این مجموعه هر چه زودتر در اختیار  مردم  قرار گیرد.

به گفته وی؛ با توجه به دیدار استاندار با ریاست بنیاد مستضعفان کشور در آینده نزدیک، در خصوص تعیین تکلیف ۲ هزار مترمربع زمین مورد مناقشه با بنیاد  و واگذاری آن به اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رایزنی های لازم صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام /۳۶۳۵

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ارگ کلاه فرهنگی بیرجند خراسان جنوبی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ارگ کلاه فرهنگی ارگ کلاه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد