Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، رادیو دولتی پاکستان این اظهارات را به نقل از «سید محمدعلی حسینی» طی مصاحبه وی با این رسانه رسمی که روز شنبه منتشر شد، عنوان کرد.

سفیر کشورمان طی این مصاحبه آخرین تحولات پیرامون روابط دوجانبه ایران و پاکستان، تعاملات اقتصادی، تحولات افغانستان، حق مشروع جمهوری اسلامی ایران برای استفاده از فناوری صلح آمیز هسته‌ای و همکاری‌های منطقه‌ای تهران و اسلام‌آباد را تبیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درخصوص توسعه مراودات مرزی و تجاری گفت: ایران و پاکستان در حال همکاری برای ایجاد دو گذرگاه مرزی جدید و شش بازارچه مرزی مشترک برای تقویت فعالیت‌های تجاری بین دو کشور هستند.

حسینی افزود: دو کشور متعهد هستند حجم مبادلات تجاری موجود را از یک و نیم میلیارد دلار را در دو سال آینده به بیش از پنج میلیارد دلار افزایش دهند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر یک گذرگاه در مرز میرجاوه-تفتان برای تجارت دوجانبه فعال است و زیرساخت گذرگاه‌های جدید ریمدان و پیشین نیز تقویت می‌شود.

سفیر ایران در پاکستان افزود که دو کشور همسایه در راستای تقویت فعالیت‌های تجاری برای تاسیس ۶ بازار‌های مرزی مشترک تلاش می‌کنند و هم اکنون اولویت ما بر فعال سازی ۳ بازارچه مرزی متمرکز است.

وی گفت: پاکستان و ایران در همه زمینه‌ها دارای اشتراکات به ویژه از لحاظ مذهب، تاریخ و فرهنگ است و بازدید‌های مستمر در سطوح بالا باعث افزایش همکاری‌ها در همه بخش‌ها برای منافع و توسعه متقابل شده است.

سفیر ایران: تهران و اسلام‌آباد متعهد به همکاری‌های امنیتی و مرزی هستند

سفیر ایران ابراز اطمینان کامل کرد که دو کشور علاوه بر همکاری امنیتی، پتانسیل افزایش همکاری‌های تجاری و اقتصادی را نیز دارند. همچنین حصارکشی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرز‌های مشترک مانع از تردد اشرار و قاچاق کالا می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی گفت: تهران در حال گسترش همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود و به تعهدات بین‌المللی پایبندی کامل دارد.

سفیر ایران درباره اوضاع افغانستان نیز گفت: نشست اخیر وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در اسلام‌آباد ابتکار خوب پاکستان برای برجسته کردن موضوع بشردوستانه در کشور جنگ‌زده افغانستان بود درحالی که روزانه بیش از پنج هزار پناهجو وارد ایران می‌شوند.

وی در ادامه گفت که کشور‌های اروپایی باید برای جلوگیری از فاجعه در افغانستان نقش آفرینی کنند. درحالی که تهران کاملا متعهد به صلح و ثبات در افغانستان است، زیرا بی ثباتی در این کشور مستقیماً همه کشور‌های منطقه به ویژه ایران و پاکستان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

حسینی گفت: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان برای امنیت در مرز‌های مشترک و منطقه رایزنی و تعامل منظم دارند و از سازوکار موثر برای جلوگیری از ناامنی و مقابله با اشرار برخوردار هستند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: قیام 19دی مذاکرات وین سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس بحران در قزاقستان ایران و پاکستان امنیت مرزها سفیر ایران در پاکستان قیام 19دی مذاکرات وین سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس بحران در قزاقستان ایران و پاکستان اسلام آباد سفیر ایران دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها



به گزارش خبرگزاری صداوسیما عباس علی‌آبادی در بازدید از نحوه برگزاری نمایشگاه اکسپو، اظهار داشت: هدفگذاری نخست توسعه بازار به طریق غیرسنتی است؛ در این روش به سمتی حرکت می‌کنیم که کالا‌ها را بفروشیم.

وی افزود: با این شعار، با کشور‌های دیگر رابطه برقرار می‌کنیم تا تعاملات و همکاری تجاری داشته باشیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند و این مساله مهمی است که باید محقق شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (IRAN EXPO ۲۰۲۴)، به عنوان بزرگ‌ترین رویداد صادراتی کشور با پیش‌بینی بازدید بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی از ۱۱۹ کشور جهان، از امروز ۸ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

رویداد‌های مهمی نظیر ایران اکسپو، جدای از معرفی توانمندی‌های صادراتی کشورمان در حوزه‌های مختلف، زمینه‌های قابل‌توجهی را برای ایجاد ارتباط میان فعالان اقتصادی ایران و فعالان اقتصادی خارجی که به توانمندی‌های کشورمان نیازمند هستند، ایجاد می‌کند و عملاً به مثابه یک حلقه واسطه جهت پیوند دادن تولیدکنندگان و کارآفرینان ایرانی با آن دسته از کشورها، شرکت‌ها و افرادی عمل می‌کند که به توانمندی‌های کشورمان به شدت نیاز دارند.

دیگر خبرها

  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها