Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: در مبتلایان به سویه اومیکرون که دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند، شدت علائم بیماری بسیار پایین بوده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان، علی رئوفی در جلسه ستاد استانی مدیریت بیمارى کرونا در هرمزگان، با اشاره به شناسایی مبتلایان جدید به سویه اومیکرون کرونا، عنوان کرد: با توجه به افزایش جزئی آمار مبتلایان به سویه اومیکرون کرونا در هرمزگان، مردم از تزریق واکسن به ویژه دوز سوم، بیش از پیش استقبال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئوفی افزود: یکی از دلایل اصلی کاهش بستری های مبتلایان به سویه اومیکرون تزریق واکسن کرونا است که سبب شده به صورت خفیف علائم این بیمارى در افراد بروز کند.

 وی، خاطرنشان کرد: در کسانی که سه دوز واکسن را تزریق کرده اند، شدت علائم بیماری بسیار پایین بوده است و بدون بستری در بیمارستان و به صورت سرپایی مداوا شده اند.

 رئوفی تصریح کرد: در حال حاضر تمامی شهرستان های استان هرمزگان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.

 وی گفت: هرمزگان در دو هفته اخیر، تنها یک مورد فوت به دلیل بیمارى کرونا داشته است و امیدواریم با افزایش پوشش تزریق واکسن در جامعه هدف و رعایت شیوه نامه های بهداشتی، آمار فوت بر اثر این بیمارى، به صفر برسد.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، افزود: با توجه به خطر گسترش سویه های جدید کرونا، استفاده از ماسک، رعایت شیوه نامه های بهداشتی و عدم برکزاری تجمعات بسیار ضروری است و در شرایط فعلی میزان رعایت شیوه نامه های بهداشتی باید افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا بیمارستان هرمزگان هرمزگان پوشش جامعه بیمارستان جامعه ماسک معاون سیاسی امنیتی هرمزگان مبتلایان به سویه اومیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۸۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان

  ایوب کرد مدیر شبکه بهداشت و درمان سیب و سوران گفت: پس از بارندگی‌های اخیر یکی از برنامه‌های کاهش ابتلا و همچنین کنترل پشه آنوفل و آئدس (ناقلین بیماری‌های مالاریا و تب دانگ) انجام عملیات سم پاشی منازل در مناطق دارای تبادل جمعیتی بالا با سایر مناطق آلوده و بالا بودن تعداد زیستگاه لاروی پشه است.

وی افزود: در شهرستان سیب و سوران عملیات سم پاشی توسط ۳ تیم در مناطق پرخطر تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برنامه ریزی و اجرا شده است.

  کرد گفت: همچنین در کنار این عملیات زیستگاه لاروی هر روستا بررسی و در صورت مشاهده لارو عملیات لاروکشی انجام می‌پذیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور