Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-30@22:22:10 GMT

۱۰ کشتی‌گیر برتر تاریخ آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۰۶۰۶

۱۰ کشتی‌گیر برتر تاریخ آمریکا

به نقل از سایت flowrestling، در حالی که روز‌های آغازین سال ۲۰۲۲ میلادی را سپری می‌کنیم، برترین کشتی‌گیران آمریکایی تاریخ معرفی شدند. بر این اساس جان اسمیت به عنوان برترین کشتی گیر برتر تاریخ آمریکا معرفی شد.

چهره شاخص کشتی آزاد آمریکا در ۶ سال حضورش در میادین طی سال‌های ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۲ به ۴ طلای جهان و ۲ طلای المپیک رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او پس از کسب ۲ طلای جهان و یک طلای المپیک در دهه ۸۰ میلادی، موفقیت‌های خود را در دهه ۹۰ نیز ادامه داد. اسمیت پیش از تکرار دومین مدال طلای خود در المپیک ۱۹۹۲ بارسلونا موفق شد ۲ مرتبه دیگر مدال طلای جهان را نیز از آن خود کند. اسمیت از سال ۱۹۸۷ تا ۱۹۹۲ شکست ناپذیر بود و در ۶ دوره متوالی قهرمان جهان و المپیک شد.

در رده دوم نام جردن باروز به چشم می‌خورد که اخیرا در رقابت‌های جهانی نروژ با برتری برابر نخودی از ایران مدال طلا را کسب کرد. جردن باروز به پنجمین مدال طلای جهانی خود دست یافت و با احتساب طلای المپیک ۲۰۱۲ به رکورد ۶ طلای المپیک و جهانی رسید.

پیشتر جان اسمیت به رکورد ۶ طلا دست یافته بود، با این تفاوت که اسمیت دو طلا در المپیک و ۴ طلا در رقابت‌های جهانی به دست آورده بود.

جردن باروز ۳۳ ساله همچنین ۳ نقره جهانی را نیز در کارنامه خود دارد.

در رده سوم نیز نام بروس بومگارتنر به چشم می‌خورد. اسطوره سنگین وزن کشتی آزاد جهان ۱۳ مدال جهانی و المپیک گرفت (شامل ۲ طلای المپیک و ۳ طلای جهان). بومگارتنر اولین کشتی‌گیر آمریکا بود که موفق به کسب ۴ مدال المپیک شد. اوتوانست در ۲ المپیک ۱۹۸۴ و ۱۹۹۲ به ۲ مدال طلای با ارزش برسد، در المپیک ۱۹۸۸ نقره گرفت و در المپیک ۱۹۹۶ نیز به مدال برنز رسید. نام او در تالار مشاهیر ورزش آمریکا و اتحادیه جهانی کشتی نیز به ثبت رسیده است. مرحوم علیرضا سلیمانی در فینال مسابقات جهانی ۱۹۸۹ مارتینی موفق شد بومگارتنر را شکست دهد.

فهرست ۱۰ کشتی گیر برتر تاریخ آمریکا از نگاه flowrestling:

۱- جان اسمیت
۲- جردن باروز
۳- بروس بومگارتنر
۴- هلن مارولیس
۵- کایل اسنایدر
۶- کایل ساندرسون
۷- دن گیبل
۸- کایل دیک
۹- آدلان گری
۱۰- لی کمپ

دیوید تیلور نام آشنا برای ایرانی‌ها در این فهرست در رده پانزدهم قرار گرفته است. همچنین جی دن کاکس در این رده بندی در رده ۱۹ قرار گرفت.

منبع: فرارو

کلیدواژه: جردن باروز کشتی آزاد طلای المپیک طلای جهان مدال طلای مدال طلا کشتی گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا درحالی به پایان رسید که در دومین روز این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع ضمن شکستن رکورد ملی جوانان و بزرگسالان ایران برای اولین بار یک مدال تاریخی به رنگ طلا را کسب کرد. عیدیان موفق شد با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه زودتر از سایر رقبای خود از خط پایان عبور کند و مدال طلا این رقابت‌ها را به دست آورد. این برای اولین بار است که دختران دوومیدانی ایران موفق شدند در قهرمانی جوانان آسیا صاحب مدال طلا شوند.

نازنین فاطمه عیدیان در گفت وگو با خبرنگار مهر در این رابطه اظهار داشت: کیفیت مسابقات در مقایسه با دو سال قبل بالاتر بود. سالهای گذشته بخاطر دارم که اصلا مرحله مقدماتی نداشتیم اما این دوره مسابقات مقدماتی هم اضافه شده بود که تعداد تیم ها را بالا برده بود. در مجموع سطح فنی رقابتها بالا بود و در این ماده مسابقات در دو راند برگزار شد که اکثر رقبا هم با توان بالایی شرکت کرده بودند.

وی با بیان اینکه سال گذشته مدال نقره این مسابقات را کسب کرده بودم؛ ادامه داد: دوست داشتم در سال جدید مدال خوش رنگتری را کسب منم حتی برای رسیدن به مدال هم برنامه داشتم. تمرینات خوبی را در طول یک سال گذشته پشت سرگذاشتم که خوشبختانه ثمره آن شد طلای آسیا. البته رنگ مدال برای قابل پیش بینی بود اما خوشحالم که موفق شدم این موفقیت را رقم بزنم.

دونده تاریخ ساز ایران در رقابت‌های آسیایی در پاسخ به این پرسش که شما همیشه از نداشتن اسپانسر گله داشتید، فکر می‌کنید با کسب مدال طلای آسیا این مشکل شما برطرف شود؛ گفت: من در حال حاضر اسپانسر دارم ولی هر ماه که می‌خواهم از حامی مالیم پول بگیرم به زحمت میفتم. اینطور به شما بگویم تا اشکم درنیاید واریزی برای من انجام نمی‌شود.

وی افزود: امیدوارم فدراسیون در این زمینه بیشتر از ملی پوشان حمایت کند. من شرایط همه دوستانم را در رشته دوومیدانی می‌بینم همه آنها مانند من نیاز به این حمایت دارند. درست است که من اسپانسر دارم ولی انتظار داریم فدراسیون بیشتر از گذشته به ملی پوشان توجه کند. برخی از اسپانسرها اذیت می‌کنند من مرداد سال گذشته باید مبلغی را دریافت می‌کردم که اسپانسر من یک هفته پیش این واریزی را برای من انجام داد.

عیدیان با اشاره به هزینه‌های رشته دوومیدانی گفت: دوومیدانی هم رشته ارزانی نیست. کفش میخی را شاید سالی یکبار نیاز باشد تهیه کنیم ولی کفش رانینگ را زیاد میخریم. سال گذشته کفش میخی‌ام را ۷ میلیون خریدم اما امسال همان کفش ۱۷ میلیون تومان شده است.

دارنده مدال طلای آسیا در دوی ۴۰۰ متر با مانع خاطر نشان کرد: دوست دارم امسال به مسابقات قهرمانی جوانان جهان هم اعزام شوم. فعلا ۳ ورزشکار هستیم که موفق به کسب ورودی این مسابقات شدیم و رقابتها نیز شهریور در آمریکای جنوبی برگزار خواهد شد. امیدوارم بتوانیم در این مسابقات حضور پیدا کنیم و ضمن کسب تجربه با دست پر به ایران برگردیم.

کد خبر 6092233

دیگر خبرها

  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو
  • برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • نظم جایگزین چین و آن چه آمریکا باید از آن بیاموزد
  • پرفورمنس خروش ملت‌ها در حمایت از اعتراضات دانشجویان آمریکا
  • مسی توقف ناپذیر؛ تاریخ سازی لئو در آمریکا و جهان