Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، وزنه برداری ایران شرایطی را پیشرو دارد که باید چند ماه دیگر در بازی‌های آسیایی هانگجو شرکت کند؛ رقابت‌هایی که اهمیت زیادی برای این رشته و ورزش کشور دارد. از آنجایی هم که وزنه برداری یکی از امیدهای پر بار کردن سبد مدالی ایران در این مسابقات است، باید توجه ویژه ای به آن صورت بگیرد و نباید وضعیتی به وجود بیاید که باعث نگرانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند وزنه برداری در چند سال گذشته الگویی از مبارزه با دوپینگ و رشد استعدادها بوده است. فدراسیونِ علی مردادی در شناسایی و پرورش استعدادها موفق عمل کرد و همین باعث شد که تیم ایران با جوانانی که تجربه زیادی هم نداشتند، در مسابقات جهانی ازبکستان که ماه قبل برگزار شد، عنوان نایب قهرمانی را از آن خود کند. نگاه فدراسیون در این مدت تنها به وزنه برداری مردان نبود و در بخش بانوان هم سرمایه گذاری خوبی شد؛ به طوری که الان رکوردهای خوبی را به ثبت می‌رسانند و مدال آوری هم دارند.

در این بین خواسته جامعه وزنه برداری و دلسوزان این رشته ادامه همین روند است که مبتنی بر توسعه علمی و مستمر است. با این وضعیت، تغییر مسیر نمی‌تواند راهگشا باشد. بعد از جدایی علی مرادی از فدراسیون باید افرادی سکان کار را در دست بگیرند که شرایط را به خوبی درک کنند و بتوانند راهی که آغاز شده را طی کنند تا وزنه برداری همچنان بر مسیر موفقیت و افتخارآفرینی قدم بردارد.

متاسفانه در گذشته افراد امتحان پس داده ای مانند حسین رضازاده که چیزی جز حاشیه، دوپینگ و ناکامی را در کارنامه مدیریتی خود نداشته‌اند، سودای بازگشت مجدد به این رشته را دارند. یا سجاد انوشیروانی که هم اکنون در اداره یک اداره کل استانی نیز ناتوان است و ویرانه ای را بر جای گذاشته است. آیا وزنه برداری که اکنون روزهای آرامی را سپری می‌کند و حواشی کنار رفته‌اند،‌ باز هم تحمل آن شرایط نامناسب گذشته را خواهد داشت؟ در حال حاضر همه چیز به وزارت ورزش و شخص حمید سجادی به عنوان وزیر ورزش باز می‌گردد که آیا مسند کار به امتحان پس داده های پر حاشیه باز گردد یا چیزی که خواست جامعه وزنه برداری است، اتفاق بیفتد و همچنان این رشته در صدر باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزنه برداری حسین رضازاده علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، در این دیدار دبیرکل فدراسیون جهانی سپک تاکرا با ابراز خوشحالی از فراهم شدن فرصت دیدار با وزیر ورزش و جوانان اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران نقش بسیار مهمی در توسعه این رشته در آسیا داشته و تلاش‌ها و همکاری‌های رئیس انجمن سپک تاکرا با مسوولان بین المللی این رشته قابل تقدیر است.

حلیم بن قادر در ادامه سخنانش نقش تاثیرگذار ایران در ورزش جهان به ویژه کشورهای اسلامی را مورد توجه قرار داد و بیان کرد: ایران به عنوان کشوری بزرگ و با دیدگاه‌های مهم در ورزش جهان بسیار تاگذار بوده به طوریکه هم اکنون بسیاری از کشورها از ایران الگو برداری می‌کنند.

وی افزود: نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به ورزش زنان، ورزش کشورهای مسلمان را نیز تحت تاثیر قرارداده و هم اکنون بسیاری از این کشورها، پوشش اسلامی زنان ورزشکار ایرانی را برای ورزشکاران زن خود برگزیده‌اند.

رییس فدراسیون آسیایی سپک تاکرا همچنین به مسابقات جهانی این رشته در کوالالامپور اشاره کرد و از وزیر ورزش و جوانان دعوت کرد به عنوان میهمان ویژه در اختتامیه این رویداد حضور پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش پیشرفت ایران در حوزه زیر ساخت‌ها و امکانات ورزشی را مورد توجه قرار داد و پیشنهاد راه اندازی آکادمی جهانی سپک تاکرا در ایران را مطرح کرد.

در ادامه وزیر ورزش و جوانان با اشاره به برگزاری مسابقات زیر ٢٣ سال آسیا در ٢٢ مرداد با حضور ١٢ کشور در ایران گفت: امیدوارم میزبانی خوبی برای ورزشکاران حاضر در این رویداد مهیا کنیم.

در ادامه کیومرث هاشمی پیشنهاد کرد که نشست هیات رئیسه کنفدراسیون جهانی در حاشیه برگزاری مسابقات زیر ٢٣ سال آسیا در ایران برگزار شود.

وی در ادامه با بیان اینکه ایران از زیر ساخت‌های مناسب برای میزبانی رویدادهای بزرگتر نیز برخوردار است اظهار داشت: این آمادگی وجود دارد تا مسابقات جهانی این رشته را در ایران میزبانی کنیم.

کد خبر 6096623

دیگر خبرها

  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • بازگشت بسکتبال ۳ به ۳ دانشگاه آزاد به لیگ برتر
  • توسعه و پیشرفت بی سابقه بولینگ و بیلیارد لرستان
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • تیم بسکتبال دانشگاه آزاد در مسیر بازگشت به لیگ برتر
  • ترافیک بازگشت از شمال در چالوس و هراز ادامه دارد
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • هشدار پلیس نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج
  • ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس؛ ترافیک سنگین در محورهای شمالی