Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان سنندج - رئیس  سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت گفت: برای مسافرت های خارجی گاها هموطنان به واکسن خارجی از جمله آسترازنکا نیاز دارند که تهیه کرده ایم و مصرف شده و باز هم در حال تهیه این واکسن ها هستیم.

بهرامی معتقد است در زمینه تهیه واکسن در دولت سیزدهم توفیقات خیلی خوبی داشتیم،  دولت و وزارت بهداشت، عزم راسخ داشته اند و به هر نحوی چه از طریق تولید داخل و چه واردات، واکسن مورد نیاز را تامین کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  واردات دارو و واکسن هیچ منعی ندارد اما وقتی نیازمان برطرف شود و تولید داخل کفاف کند، واردات را محدود می کنیم.

  بحثی به نام حذف ارز در خرید واکسن نداریم، حمایت های ارزی دولت با ارز ترجیحی از داروهای تحت حمایت، مزمن و صعب العلاج و بیماران خاص تا آخر امسال ادامه دارد و برای سال آینده، مجلس هر تصمیمی گرفت، باز هم این حمایت ها ادامه خواهد داشت.

بهرامی در مورد قاچاق دارو با ارز ترجیحی می گوید: برخی دچار وسوسه شده و از طریق ارز ترجیحی و با یک پنجم قیمت، دارو را در داخل تهیه و از کشور خارج می کنند از عوارض پرداخت ارز ترجیحی این است که می تواند قاچاق معکوس را دنبال داشته باشد.

رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت به آمار تزریق واکسن کرونا در کشور نیز اشاره کرد و گفت: در زمان حاضر ۱۸۰ میلیون واکسن تهیه کردیم که ۱۲۰ میلیون دُز آن در قالب نوبت های اول، دوم و سوم تزریق شده که ۱۰ میلیون دُز آن مربوط به نوبت سوم است.

  از این مقدار تزریق، سهم واکسن های داخلی ۳۰ میلیون دُز بوده است اما ظرفیت تولید واکسن در داخل خیلی بالا است و بسته به نیاز مردم، در اختیار آنان قرار می گیرد.

انتهای پیام/س

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن ایرانی کرونا ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند

ایسنا/خراسان رضوی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور از پیشگیری ۴۰ درصدی پوسیدگی دندان دانش‌آموزان با ماده وارنیش فلوراید خبر داد.

حامد جز جلالیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به انجام طرح کشوری فلورایدتراپی دانش‌آموزان در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور افزود: با تامین ۶۳ هزار وارنیش فلوراید برای دانش‌آموزان ابتدایی ۶ تا ۱۲سال این طرح در سطح مدارس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

وی بیان کرد: با تامین و دریافت وارنیش فلوراید از وزارت متبوع، توزیع وارنیش در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت چهار شهرستان (نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه) تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی نیشابور آغاز شده است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور  ادامه داد: این طرح به صورت رسمی از هفته اول اردیبهشت‌ماه تمامی بهورزان و مراقبین سلامت با مراجعه به مدارس و با نظارت مستقیم تمامی مراقبین ناظر مراکز و حضور دندانپزشک مراکز خدمات جامع سلامت در مدارس تحت پوشش به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی عنوان کرد: هدف از طرح وارنیش فلورایدتراپی دانش‌آموزان، آموزش بهداشت دهان و دندان به دانش‌آموزان، معاینات مستمر دندانپزشکی و کاهش ۴۰ درصدی پوسیدگی‌ دندان دانش‌آموزان توسط ماده وارنیش فلوراید است.

دو واکسن به برنامه واکسیناسیون متداول کودکان در نیشابور اضافه می‌شود

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور در ادامه اظهار کرد: همزمان با آغاز هفته جهانی ایمن‌سازی ۲۴ تا ۳۰ آوریل مصادف با ۵ لغایت ۱۱ اردیبهشت‌ماه دو واکسن پنوموکوک و روتاویروس به برنامه واکسیناسیون متداول کشوری کودکان اضافه می‌شود.

وی با بیان اینکه واکسن پنوموکوک به شکل تزریقی و واکسن روتا به صورت خوراکی است، ادامه داد: واکسن پنوموکوک مهمترین راه پیشگیری از بیماری های عفونی ناشی از این میکروب از جمله عفونت ریه، عفونت مغزی یا مننژیت، عفونت گوش، قلب، خون، استخوان و سینوزیت است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور اذعان کرد: سالیانه از حدود ۵۰ هزار عفونت‌ شدید پنوموکوکی با تزریق واکسن پنوموکوک پیشگیری می‌شود که کاهش مصرف آنتی بیوتیک و کاهش بروز  مقاومت آنتی بیوتیکی را در پی دارد.

وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته کشوری ایمن‌سازی این واکسن در سنین ۲ ، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود در خصوص واکسن روتا گفت: واکسن روتاویروس نیز که از اسهال‌های شایع در کودکان پیشگیری می‌کند  به صورت خوراکی در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی مصرف می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • طرز تهیه کباب ترش تابه‌ای، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی