Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد علمی کرونا با بیان اینکه پیش بینی می کنیم در ۲-۳ هفته آینده اومیکرون به پیک خود برسد،گفت: باید بازگشایی مدارس و دانشگاه ها به تعویق بیفتد، چرا که پیش‌بینی میکنیم اومیکرون در ۲-۳ هفته آینده در کشور پیک بزند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی ستاد کرونا با اشاره به آخرین تصمیمات این جلسه،اظهار داشت:بر تزریق دز سوم کرونا تاکید شد؛ضمن اینکه اکنون ۹میلیون نفر در ایران دز سوم واکسن را تزریق کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با لیان اینکه نیاز است ۴۰تا ۵۰ نفر در سوم را تزریق کنند،گفت:بر انجام واکسیناسیون افراد ۱۲تا۱۸سال تاکید شد؛چراکه امیکرون در جوانان بیشتر است و واکسیناسیون این سنین مهم است.   جماعتی با اشاره به اینکه بحث لزوم واکسیناسیون افراد۵تا۱۱سال مطرح شد،افزود:در تمام دنیا واکسیناسیون این سنین انجام شده و کارایی آن مشخص و عوارض کمی داشته است.   دبیر کمیته علمی ستاد کرونا با بیان اینکه حدود ۱۰درصد افراد جامعه ۵ تا۱۱ سال هستند، ابراز داشت: بحث بازگشایی مدارس مطرح شد واکسیناسیون خردسالان مهم است.   جماعتی یادآور شد:اگر مدارس بازگشایی شوند اما واکسیناسیون کودکان انجام نشود می تواند بحث جدی به وجود آورد.   وی با بیان اینکه۳۰درصد اطفال در دنیا در وضعیت امیکرون و مبتلایان به آن گرفتار شدند،گفت:اگر مدارس بازگشایی شود و این سنین واکسن نزند می تواند در کل کشور بحران به وجود آورد.   دبیر کمیته علمی کرونا  ابراز داشت: با توجه به اینکه امیکرون در دو سه هفته آینده به پیک خود می رسد کمیته علمی اعلام کرد بازگشایی مدارس و دانشگاهها به تعویق بیفتد تا ببینیم کجای کار قرار داریم.   جماعتی تصریح کرد:پیش بینی ما این است با پیک امیکرون در ۲-۳هفته آینده روبرو شویم و به نظر نمی رسد بازگشایی مقبول باشد.   وی با بیان اینکه حدود ۵۰۰ نفر مبتلا به امیکرون تا کنون شناسایی شده است،خاطرنشان کرد: ۲۷درصد تست های انجام شده مربوط به ابتلا به اومیکرون بوده است‌.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هفته آینده کمیته علمی پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اوتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است افزود: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲ ، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

وی ادامه داد: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی افزود: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

این مسئول با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است گفت: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود افزود: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتارهای غیرمعمول کودک خود نظیر رفتارهای کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

دانشگاه علوم پزشکی نیشابور به ۵۸۰ هزار نفر جمعیت چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه، خدمات بهداشتی و درمانی ارائه می‌کند.

 
 

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آسمان این مناطق کشور هفته آینده بارانی می‌شود
  • آسمان کدام مناطق کشور هفته آینده بارانی می‌شود؟
  • پیش بینی افزایش دما و وزش باد در آبادان و خرمشهر
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • وضع آب و هوا در هفته آینده؛ بارش در غرب کشور / افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • آسمان گیلان تا هفته آینده صاف و آفتابی است
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان