Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج نشست استانی ستاد کرونا کهگیلویه و بویراحمد به ریاست معاون سیاسی امنیتی استاندار برگزار شد.

در این نشست پرویز یزدان پناه رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: تجمعات بسیار زیاد شده که باید فکری برای آن کرد در بسیاری از تجمعات پروتکل ها رعایت نمی شوند و در بسیاری از صنوف و ادارات رعایت پروتکل‌ها کاهش پیدا کرده اما خوشبختانه تاکنون گزارشی از امیکرون در استان گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت اما استان های مجاور از ورود امیکرون خبر داده اند باید در آمادگی کامل باشیم چرا که عادی انگاری در استان بسیار زیاد شده است.

این مسئول گفت: در بیمارستان جدید عمده بخش‌ها فعال هستند در هفته آینده تروما و حوادث در آنجا پذیرش خواهند شد و بیماران اورژانسی را در آن بیمارستان پذیرش می‌کنند و در هر دو بیمارستان جلیل و شهید بهشتی این کار را انجام خواهند داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در بیمارستان شهید رجایی یاسوج مشکلاتی وجود دارد که امیدواریم این مشکلات برطرف شود همچنین زمینه برای راه‌اندازی بیمارستان نرگسی یاسوج فراهم گردد.

در ادامه بانشی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در مورد بیماری کرونا 9 هفته ثابت داشتیم اما در دو هفته گذشته بستری ها و مبتلایان سیر نزولی داشته که واکسیناسیون بسیار موثر بوده است.

وی گفت: علیرغم اینکه ۱۱ هفته افزایشی نداشته‌ایم هنوز پایه پیک به پایه‌های قبلی نرسیده و خیلی هم نباید خوشبین باشیم امیدواریم تزریق واکسن دوز سوم در استان به گونه‌ای باشد که امیکرون نتواند تاثیر چندانی داشته باشد.

این مسئول یادآور شد: به غیر از واکسن استرازنکا در استان همه نوع واکسن داریم کسانی که از این واکسن تزریق کرده‌اند تحمل کنند چرا که هفته آینده وارد استان خواهد شد.

در ادامه جهانبخش سرپرست ورزش و جوانان استان در خصوص عدم رعایت پروتکل‌ها در فضاهای ورزشی گفت: در اماکن ورزشی استان بدون واکسن کسی پذیرش نمی‌شود و از ورود افرادی که واکسن نزده‌‌اند و ماسک ندارند جلوگیری می‌شود.

در ادامه این نشست هادی زارع پور مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: تمام مصوبات ستاد کرونای کهگیلویه و بویراحمد به مناطق مختلف آموزش و پرورش ابلاغ می‌شود و بر اساس بندهایی که مربوط به آموزش و پرورش است در کمترین زمان ممکن در مدارس ابلاغ و اجرایی می‌شوند.

وی گفت: در نقشه راه یک ساله مبارزه با کرونا راهکارها با نقطه‌نظرات همه مدارس و ادارات را دریافت کرده و در اختیار معاونت سلامت خود قرار می دهیم تا آنها نیز این پیشنهادات را در اختیار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند.

زارع‌پور افزود: همچنین یک دوره ۴۸ ساعته در خصوص پروتکل های بهداشتی برای برخی از گروههای فرهنگی پیش بینی کرده‌ایم که در حال اجراست بسته اطلاعاتی ویژه دانش‌آموزان در خصوص پروتکل ها و همچنین واکسن در آموزش و پرورش استان آماده شده تا در اختیار دانش‌آموزان قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز بانشی یزدانپناه دانشگاه علوم پزشکی آموزش و پرورش پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، دکتر امیر حسابی شامگاه شنبه در این راستا افزود: ظهر شنبه هشتم اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

فوق تخصص جراحی اطفال بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس نیز که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

دکتر سعیده مجیدی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس بهمن ماه پارسال با ظرفیت ۱۱۲ تختخواب با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری رسید.

عملیات اجرایی بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت‌ بندرعباس با هدف ایفای مسئولیت‌های اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.

با تاکید ریاست جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد.

عملیات اجرایی و تجهیز این طرح با هزینه‌ای افزون بر پنج هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تامین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینه کرد.

این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله بخش‌های اتاق عمل، مراقبت‌های ویژه نوزادان وکودکان، بخش‌های بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سی تی اسکن، آزمایشگاه و اورژانس است.

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۴۰۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • یک امتیاز، نتیجه رقابت نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با حریفان در مسابقات هندبال کشور
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله