Web Analytics Made Easy - Statcounter

این افراد معتقدند در شرایطی که پس از سال ها انتظار دستگاه آنژیوگرافی برای بیمارستان امیرالمومنین کردکوی خریداری شده نباید تبعات اختلاف نظر مسوولان با بهره بردار بخش خصوصی، گریبان‌گیر مردم شود.

یعقوب محمودی ساکن روستای النگ کردکوی به ایرنا گفت: به دلیل ابتلای یکی از بستگان نزدیکم به بیماری قلبی، باید به طور منظم آنژیوگرافی انجام دهیم اما طی کردن مستمر مسافت کردکوی تا گرگان به لحاظ هزینه و هم خطر ابتلا به کرونا برای ما سخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: انتظار داریم حالا که دستگاه آنژیوگرافی برای کردکوی خریداری شده مسوولان اختلاف نظرها را کنار گذاشته و برای آسایش مردم مشکلات را زودتر حل کنند.

بیمارستان کردکوی مراجعان زیادی از شهرهای غرب گلستان و حتی شرق مازندران دارد.

صادق کردی دیگر شهروند اهل کردکوی به ایرنا گفت: رفت و آمد برای انجام آزمانیش آنژیوگرافی در گرگان علاوه بر ضرورت صرف وقت بیشتر، هزینه درمان ما را هم افزایش خواهد داد.

وی بیان کرد: اگر قرار باشد راه اندازی یک دستگاه پزشکی این همه به درازا کشیده و مردم سرگردان و نگران آینده مراحل درمان خود باشند از همان ابتدا این کار را انجام ندهند تا هم مردم امید بی دلیل پیدا نکنند و هم ارز مملکت به هدر نرود.

 رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: با توجه به اجرایی نشدن تعهدات شرکت کارگزار برای خدمات آنژیوگرافی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) کردکوی، این خدمات از روز گذشته در بیمارستان صیادشیرازی گرگان ارائه می‌شود.

عبدالرضا فاضل اظهار داشت: بخش خصوصی دستگاه آنژیوگرافی را خریداری کرده اما پس از تمام شدن مدت قرارداد با دانشگاه، مشکلاتی برای تمدید به وجود آمد.

وی بیان کرد: این شرکت خواهان عقد قرارداد پنج ساله است در صورتی که طبق قانون دانشگاه تنها می‌تواند سال به سال قرارداد را تمدید کند و به همین لحاظ بخش خصوصی از ارائه خدمات در بیمارستان کردکوی خودداری کرده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: دستگاه قضایی استان در این پرونده وارد شده و جلساتی را با شرکت مذکور برگزار کرده اما هنوز موفق به توافق اولیه نشدیم.

وی گفت: از آنجا که نمی‌توانیم بیماران را به علت این مسائل، سرگردان و معطل نگه داریم، دستگاه مستقر در بیمارستان صیادشیرازی را راه‌اندازی کردیم و از متخصصان بیمارستان کردکوی خواستیم تا خدمات پزشکی بخش آنژیوگرافی را در گرگان انجام دهند.

فاضل اضافه کرد: دستگاه مربوط به شهرستان کردکوی با ارز دولتی خریداری شده اما به علت بروز این مشکل، شرکت بهره بردار بخش خصوصی با خودداری از نصب و راه اندازی، این دستگاه را در انبار نگهداری می‌کند.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات آنژیوگرافی در بیمارستان صیادشیرازی گرگان به معنای تعطیلی بخش قلب بیمارستان امیرالمومنین (ع) کردکوی نیست و کماکان خدمات به بیماران قلب در کردکوی انجام می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گفت: با رایزنی انجام شده، مشکلات بخش خصوصی و دولت برای استفاده از دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان کردکوی در حال برطرف شدن است و با توجه به این که انتقال و نصب و پس از آن راه‌اندازی آن نیاز به مجوز دارد تلاش می کنیم تا ۶ ماه آینده بخش آنژیوگرافی این بیمارستان راه‌اندازی شود.

فاضل در خصوص دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان گنبدکاووس هم گفت: این دستگاه با ارز دولتی خریداری شده اما بهره بردار بخش خصویص به بهانه نبود متخصص در این شهر از راه اندازی آن خودداری می کند.

وی ادامه داد: با ورود دستگاه قضایی تلاش برای این مشکل نیز ادامه دارد.

استان گلستان با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۱۴ شهرستان دارد که در مجموعه و زیرمجموعه‌های دانشگاه علوم پزشکی گلستان، حدود ۱۴ هزار و ۵۰۰ نفر مشغول کار هستند.

برچسب‌ها گنبدکاووس دانشگاه علوم پزشکی گرگان کردکوی گلستان آنژیوگرافی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس دانشگاه علوم پزشکی گرگان گنبدکاووس دانشگاه علوم پزشکی گرگان کردکوی گلستان آنژیوگرافی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی دستگاه آنژیوگرافی بیمارستان کردکوی خریداری شده راه اندازی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۲۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اجرای برنامه درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در تمام بیمارستان‌های تابعه ابن دانشگاه گفت: درمان رایگان کودکان یک سرمایه گذاری بسیار مفید روی سلامتی آن‌ها در بزرگسالی است. - اخبار اجتماعی -

 دکتر حسین قناعتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم از آغاز اجرای طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و اظهار کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به طور کامل در حال اجراست.

وی افزود: تا هفته‌های گذشته برخی از بیمارستان‌ها در استنباط و اجرای آیین‌نامه این برنامه دچار مشکلات کوچکی بودند و در مواردی، پس از ابلاغ این آیین‌نامه، نسبت به اخذ مبالغی بر اساس قوانین قبلی از خانواده‌های کودکان زیر هفت سال اقدام کرده بودند که در همه این موارد، بازرسان معاونت درمان تذکر دادند و مشکلات اجرایی این آیین‌نامه مرتفع شد بنابراین الان هیچ بیمارستانی نیست که از کودکان زیر 7 سال بابت درمان و بستری مبلغی دریافت کند. 

قناعتی گفت: براساس این برنامه، سازمان‌های بیمه‌گر پایه مکلفند صددرصد تعرفه دولتی برای خدمات سرپایی و سرپایی فوریت‌های پزشکی شامل معاینه، آزمایشگاه، تصویربرداری و توان‌بخشی و همچنین خدمات بستری و بستری فوریت‌های پزشکی و جراحی‌ها را پرداخت کنند. 

وی درباره اثرات مثبت اجرای این برنامه گفت: ‌سلامت کودکان زیر هفت سال برای جامعه بسیار مهم است؛ مطالعات نشان داده هر یک دلار هزینه‌کرد برای سلامتی کودکان، معادل هفت دلار هزینه‌ای است که برای سلامتی بزرگسالان خرج می‌شود بنابراین این اقدام سرمایه‌گذاری بسیار پرفایده است.

ماجرای آغاز درمان رایگان کودکان زیر 7 سال از امروز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: از سوی دیگر سلامتی در دوران کودکی متضمن سلامتی در دوران بزرگسالی نیز هست. به عبارت دیگر کودکی که سلامت باشد و از نظر بیماری‌ها شناسایی و درمان شود یک عمر در سلامت زندگی خواهد کرد و بنابراین هزینه‌های نظام سلامت نیز از این طریق کاهش پیدا خواهد کرد. 

قناعتی خاطرنشان کرد: همچنین اگر اصول سلامتی کودک رعایت شود کودک بهره هوشی بالاتر خواهد داشت و در عملکرد شغلی‌اش نیز موفق‌تر خواهد بود که این موضوع به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند. افرادی که کودکی خود را به سلامت طی کرده‌اند در تحصیلات خود نیز موفق‌تر خواهند بود و به بالندگی کشور در حوزه‌های علمی، سیاسی و فرهنگی نیز کمک می‌کنند. از طرفی میزان آسیب‌های اجتماعی نیز در افرادی که کودکی خود را به سلامتی طی می‌کنند کمتر است و بنابراین جوامع را نیز با مشکلات کمتری مواجه می‌کنند. 

وی با بیان اینکه مطالعات نشان داده بروز برخی از انواع بیماری‌ها در کودکی باعث اختلال در رشد کامل مغزی کودکان خواهد شد، بیان کرد: درمان رایگان کودکان زیر هفت سال که باهدف ارتقای سلامتی کودکان در حال اجراست با افزایش کمک به رشد مغزی کودکان، باعث کاهش احتمال بزهکاری و کاهش شکل‌گیری شخصیت‌های ضداجتماعی می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به این که سلامت روانی و معنوی کودکان نیز بخشی از ابعاد سلامتی آنها را تشکیل می‌دهد، تأکید کرد: خانواده‌ها باید توجه داشته باشند که از بدو تولد تا هفت سالگی، شخصیت اصلی کودک شکل می‌گیرد؛ تربیت خانواده‌ها باید مبتنی بر فرهنگ ایرانی و اسلامی و فرهنگ همنوع‌دوستی، شجاعت، ایثارگری و ... باشد اما متأسفانه الان شاهد این هستیم که والدین به راحتی گوشی تلفن همراه خود را در دسترس خردسالان قرار می‌دهند که این موضوع روی رشد فرهنگی کودک اثرگذار خواهد بود. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی