Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روزنامه ساوت چاینا مورنینگ پست، در سال ۲۰۲۱ میلادی گزارش‌هایی درباره قتل عام‌هایی توسط ارتش میانمار در نقاطی از این کشور منتشر شد. جنگجویان ضد دولت نظامی، فعالان حقوق بشری و مقاماتی از سازمان‌های کمک‌رسانی بین‌المللی گفتند هر چند بعد از ماهها جنگ دیگر خبر تلفات بزرگ غیرنظامیان موجب بهت آنها نمی‌شود اما ماهیت کشتارهای اخیر موجب وحشت آنها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه خبری "میانمار ناو" در روز کریسمس گزارش داد که اجساد سوخته ۳۵ نفر در سه خودروی سوخته پیدا شده است. یک پزشک در این هفته با بررسی جنازه‌ها گفت که این افراد به شیوه‌ای بی‌رحمانه کشته شده اند. در میان این کشته شدگان زنان، کودکان و دو تن از کارکنان یک گروه خیریه موسوم به "نجات کودکان" وجود دارد.

ارتش میانمار اعلام کرده که این افراد در تبادل آتش کشته‌ شده‌اند چرا که افراد مسلح هنگام عبور این خودروها به سمت سربازان شلیک کردند. از زمان کودتا در فوریه سال گذشته تا کنون بیش از یک هزار و ۴۰۰ نفر در درگیری با نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.

در همین حال یک مقام ارشد از یک سازمان امدادرسانی بین‌المللی فعال در میانمار از سیاست قدرتهای جهانی از جمله آمریکا و چین در ارتباط با حوادث اخیر ابراز تاسف کرد.

یک امدادگر مقیم یانگون گفت، این مساله قابل درک نیست که "هون سن" نخست وزیر کامبوج رئیس فعلی اتحادیه آسه‌آن این هفته از میانمار دیدن می‌کند. او اولین رئیس دولتی است که از زمان کودتا به میانمار می‌رود.

این سفر با انتقادات زیادی رو به رو شده است چرا که به عنوان نقض اتفاق نظر حاصل شده قبلی در اتحادیه آسه آن برای به حاشیه کشاندن رئیس دولت نظامی میانمار به علت توجه نکردن به طرح صلح پنج ماده‌ای آسه‌آن برای میانمار است.

مصاحبه با فعالان اجتماعی حاکی است که بدون تشدید اقدامات بین‌المللی از جمله تحریم تسلیحاتی مورد تایید سازمان ملل علیه میانمار، چنین کشتارهایی احتمالا در ماههای آینده افزایش خواهد یافت.

"فیل رابرتسون" معاون بخش آسیای دیدبان حقوق بشر گفت: محکومیت‌های بین‌المللی از سوی سازمان ملل از یک گوش دولت نظامی میانمار وارد و از گوش دیگرش خارج می‌شود مگر اینکه این محکومیت‌ها با اقدام قاطع شورای امنیت همراه شود. این اقدامات باید با یک تحریم تسلیحاتی جهانی علیه میانمار آغاز شود. 

برچسب‌ها میانمار ایالات متحده آمریکا پکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میانمار ایالات متحده آمریکا پکن میانمار ایالات متحده آمریکا پکن بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • گوترش: از شمار زیاد خبرنگاران کشته شده در غزه شوکه و وحشت زده‌ام
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • بریکس می‌تواند جایگزینی برای دلار آمریکا ارائه کند
  • کشته و زخمی شدن ۱۵۴ نفر در حملات داعش در افغانستان
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه
  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • گروه‌های جهادی تحریم‌ها را بی‌اثر کرده‌اند
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • درخواست اجرایی شدن معافیت تولیدکنندگان از پرداخت ارزش افزوده در منطقه آزاد ارس