Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا،در طرح مسجد گره گشای روستای الویر که شماری از مدیران شهرستان زرندیه و نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی حضور داشتند، پس از طرح کاستی‌ها و مشکلات این روستا، مصوباتی به تایید اعضا رسید.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان زرندیه در این خصوص اظهار داشت: امروز هفتمین نشست طرح مسجد گره گشا برگزار شد و تاکنون تعداد ۲۳ مصوبه در مورد مشکلات مردم مناطق روستایی و شهری به تایید رسیده و ۱۷ مصوبه آن توسط مسئولان حل و فصل شد و مابقی مصوبات هم در حال پیگیری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام قربانی تصریح کرد: طرح مسجد گره گشا طرحی است برای گره گشایی از مشکلات مردم اجرا می شود و هر مسئولی که به مردم قول مساعدت دهد باید به آن عمل کند تا زمینه رضایتمندی شهروندان فراهم شود.

وی ادامه داد: در این طرح  امامان مساجد نیز حضوری موثر و پیگیرانه برای حل مشکلات مردم دارند و در زمینه اجرای مصوبات نیز جدیت دارند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی زرندیه در مورد عملکرد طرح مساجد گره گشا، اظهار داشت: راه اندازی و فعال کردن ایستگاه تاکسی در محله خورشیدآباد شهر مامونیه، جذب یک پاکبان در روستای تقلیدآباد و حضور نماینده کمیته امداد و همچنین برگزاری جلسه رفع تداخلات برای کشاورزان در شهر رازقان از اقداماتی بوده که تاکنون با مصوبات این طرح اجرائی شده است.

قربانی، همچنین اصلاح نقشه روستای حسین آباد با همکاری نماینده مردم شهرستان در مجلس که پس از ۴۰ سال سبب خارج شدن منازل و زمین های داخل روستا از اراضی ملی شد را از دیگر دستاوردهای طرح مسجد گره گشا در زرندیه عنوان کرد.

به گفته وی و بر اساس یکی از مصوبات این طرح، قرارداد بین شهرداری و اداره ورزش و جوانان منعقد شد که طی آن زمین ورزشی هشت هزار متر مربعی برای احداث زمین فوتبال جوانان شهر پرندک اختصاص یافت.

نماینده مردم شهرستان ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: مسجد گره گشا طرح بسیار خوب و پرباری است که دستاوردهای مناسبی برای رفع محرومیت و توسعه در پی دارد.

حجت الاسلام «محمد سبزی» افزود: همه مسئولان شهرستان زرندیه باید توان خود را در راستای همکاری با این طرح داشته باشند و در تمام جلساتی که توسط دبیر طرح مسجد گره گشا اعلام می شود، حضور پیدا کنند و پای دردل مردم بشینند.

وی ادامه داد: مسئولان ادارات با حضور در این نشست‌ها پس از شنیدن مشکلات محلات شهری و روستاها، نسبت به رفع و رجوع آنها اقدام کنند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات مردم نیاز به اعتبار یا بودجه ندارد بلکه نبود مدیریت لازم و بی توجهی به ظرفیت‌ها موجب عقب افتادگی کار شده که در طرح مسجد گره گشا مسئولان با کمک مردم این مشکلات را حل می کنند.

شهرستان زرندیه با ۷۰ هزار نفر جمعیت دارای پنج شهر و سه بخشداری است.

برچسب‌ها مناطق محروم مسجد زرندیه سازمان تبلیغات اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مناطق محروم مسجد زرندیه مناطق محروم مسجد زرندیه سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود

سرپرست فرمانداری کاشان ضمن تاکید بر احصاء مشکلات گفت: مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، حمیدرضا محمدی فشارکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مشکلات شهرستان را شهر به شهر و روستا به روستا با همراهی مدیران، به صورت میدانی در محل بررسی و رسیدگی می‌کنیم.

وی گفت: در برنامه حضور میدانی و برنامه‌ریزی شده در مناطق شهرستان کاشان، حتی اگر 20 درصد مصوبات هم اجرایی و به نتیجه برسد به اهداف خود رسیده‌ایم؛ ما باید تا آنجایی که می‌توانیم با کارکرد خود امید و رضایتمندی را در مردم ایجاد کنیم.

محمدی فشارکی در ادامه ضمن تاکید بر حضور میدانی مدیران شهرستان کاشان برای احصاء و رفع مشکلات حوزه مربوطه افزود: در شهرستان کاشان فاصله‌ای بین مدیران و مردم نباید وجود داشته باشد و مدیران خود باید در میدان حضور داشته و به مشکلات رسیدگی کنند.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان با اشاره به اهمیت توجه به روستاها خاطر نشان کرد: با نگاه ویژه به روستاها و آماده‌سازی فضای آن برای زندگی، باید زمینه مهاجرت معکوس و امکان انتخاب روستا برای زندگی را برای مردم فراهم کنیم.

سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان کاشان ضمن اشاره به مهم بودن مسئولیت هر فرد در جایگاه خود گفت: عرصه مسئولیت، عرصه پاسخگویی است که هر شخص در برابر مسئولیت و اختیاراتی که برعهده دارد باید پاسخگو باشد.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها از مسئولان شهرستان کاشان گلایه‌مند هستند چراکه برخی از مسئولان خدمات انجام شده در دستگاه خود را به موقع اطلاع رسانی نمی‌کنند؛ مردم باید متوجه عملکرد مسئولان شده و این مهم با بیان دستاوردها و خدمات از طریق رسانه‌ها محقق می‌شود.

محمدی فشارکی گفت: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان کاشان انجام شده اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست در حالی که مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع رسانی از خدماتشان نمی‌کنند.

انتهای پیام/801/

دیگر خبرها

  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • بررسي مسائل و مشکلات محله تخت استاد يزد
  • مشکلات شهرستان‌های استان روی میز وزیر کشور
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • یادی ازشهدای مسجد جعفری شهرستان صومعه سرا
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • تدارک برگزاری هفته فرهنگی شهرستان زرندیه
  • خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال وبختیاری