Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - عربستان پس از اینکه برای مقابله با پهپاد‌ها و موشک‌های زیر ۲۰ هزار دلاری یمن از سامانه گران قیمت پاتریوت که هر موشک آن بیش از ۳ میلیون دلار است، استفاده کرده و ذخایر آن متحمل کمبود‌هایی شده است، حال به دنبال افزایش ذخایر این موشک‌ها با کمک برخی از کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه فایننشال تایمز انگلیس به نقل از یک مقام ارشد ناشناس آمریکایی نوشت: ممکن است ظرف چند ماه آینده ذخایر موشکی عربستان به پایان برسد، اما تهیه موشک برای سامانه پاتریوت از کشور‌های دیگر باید با تایید دولت آمریکا انجام شود.

در همین راستا نیز شبکه الحدث عربستان در گزارشی به حملات پهپادی علیه نظامیان آمریکایی و بی ارزش بودن سامانه‌های گران قیمت پدافند هوایی آمریکا در برابر آن پرداخت و اعلام کرد که آمریکا میلیارد‌ها دلار برای ساخت سامانه‌های پیشرفته از جمله موشک‌ها و ناو‌های هواپیمابر هزینه کرده، اما به عبارت دیگر این موشک‌های چند میلیون دلاری در برابر خطر پهپادها بی معنی و ناتوان هستند.

پیش از این روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نیز اعلام کرده بود که مهمات عربستان سعودی برای دفع حملات هفتگی پهپاد‌ها و موشک‌های بالستیک در حال اتمام است و این کشور نیاز به تأمین فوری آن‌ها دارد و وضعیت کنونی، مقامات ریاض را نگران کرده است که بدون ذخیره کافی موشک‌های پاتریوت، حملات مداوم می‌تواند منجر به خسارت‌های جانی یا آسیب به زیرساخت‌های نفتی مهم این کشور شود.

نزدیک به هفت سال است که عربستان به همراه یک ائتلاف عربی به کشور یمن حمله کرده است. یمن طی این سال‎ها با انواع بحران‌های انسانی و اقتصادی روبرو شده است بطوریکه سازمان ملل اعلام کرد بحران انسانی در یمن بدترین بحرانی است که در جهان رخ داده است. حال بعد از هفت سال با مقاومت مردم یمن، عربستان در باتلاقی که برای خود درست کرده تنها مانده و حامیان غربی او بخصوص آمریکا و انگلیس در حال رها کردن ریاض در یمن هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تحولات منطقه عربستان سعودی جنگ یمن موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۴۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در پیامی به نخستین نشست شورای حکام، خواستار توسعه دانش و فناوری، ارتقای آگاهی، حمایت مالی و علمی، ظرفیت‌سازی و بسیج منابع در سطوح ملی و بین‌المللی شد.

متن پیام به شرح زیر است:

امنیت غذایی به عنوان یکی از مهمترین مقوله‌های متأثر از حکمرانی منابع طبیعی و مدیریت منابع آب و خاک مطرح است و مدیریت سازگار و تاب‌آوری جوامع محلی، محور مدیریت حوزه‌های آبخیز با رویکرد جامع‌نگری و مشارکت مؤثر تمام دست‌اندرکاران و ذی‌نفعان برای دستیابی به امنیت پایدار غذایی به شمار می‌رود.

در این راستا حمایت، آموزش و توانمندسازی دست‌اندرکاران به ویژه زنان و جوانان در جمعیت‌های روستایی و عشایری، انجام تحقیقات و توسعه و پایش شبکه‌های دانش و اطلاعات، توجه به دانش بومی و تجارب بین‌المللی و پشتیبانی از مجموعه‌های دانش‌بنیان نقش اساسی دارد.

همچنین وزیر جهاد کشاورزی در پیام خود با اشاره به اینکه در «اصل ۵۰ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران» بر حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی تاکید شده، ادامه داد: در این مسیر تلاش شده در تدوین برنامه‌های توسعه‌ای کشور، ملاحظات مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و منابع آب، خاک و اکوسیستم‌ها مد نظر قرار گیرد.

«ایران» در راستای دستیابی به حفاظت، احیا و توسعه پایدار سرزمین، اقدامات بنیادین مختلفی در زمینه مدیریت پایدار مراتع، حفظ و صیانت از جنگل‌ها و به طور ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت را در دستور کار خود دارد و این طرح زیربنایی را با مشارکت مسؤولان جوامع محلی، بخش خصوصی، دستگاه‌های اجرایی مرتبط و با محوریت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور دنبال می‌کند.

نیکبخت در این پیام، حمایت همه‌جانبه این مجموعه را به نمایندگی از «ایران» از توافقنامه تأسیس مرکز بین‌المللی مدیریت جامع آبخیز و منابع زیستی در مناطق خشک و نیمه‌خشک اعلام و ابراز امیدواری کرده در چارچوب همکاری‌های سازمان ملل متحد، «ایران» و سایر نهادهای بین‌المللی، نقش مؤثری در حوزه‌های آموزش، علوم و فرهنگ مدیریت جامع حوزه‌های آبخیز و حفاظت از تنوع زیستی ایفا شود.‌

کد خبر 6088526

دیگر خبرها

  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • لحظه اصابت موشک یمن به پهپاد گران قیمت آمریکایی | ویدئو
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • (ویدئو) لحظه اصابت موشک ارتش یمن به پهپاد ۳۲ میلیون دلاری آمریکایی
  • سنتکام: کشتی انگلیسی در حمله موشکی یمنی‌ها آسیب دید
  • ببینید | لحظه اصابت موشک ارتش یمن به پهپاد ۳۲ میلیون دلاری آمریکایی
  • شکار پهپاد آمریکایی در آسمان یمن
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • تاکید نیکبخت بر اقدام مشترک کشورها برای مقابله با تخریب سرزمینی