Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گلستان نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه توسعه گیاهان دارویی در شهرستان گالیکش را با تمام قدرت ادامه می‌دهیم، گفت: ما این پروژه را تا اسانس‌گیری و تولید دارو در گلستان پیش می‌بریم.

دکتر رضا آریان‌پور در گفت و گو با ایسنا در حاشیه بازدید از مرکز آموزش جهاددانشگاهی گنبدکاووس و دفتر خبرگزاری ایسنا در شرق استان گلستان با اشاره به اینکه یکی از کارهای خوبی که جهاددانشگاهی در شرق استان گلستان انجام داده پروژه دهکده گیاهان دارویی است، اظهار کرد: این پروژه و مکان‌یابی بسیار خوبی دارد که مشرف و مجاور جاده بین‌المللی شمال به مشهد مقدس و درنزدیکی پارک ملی گلستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از ابعاد این پروژه مهم موضوع توریسم کشاورزی است که در استان گلستان نوپا و البته پرجاذبه است، افزود: نکته مهم این است که گردشگری در این بخش برای بازدیدکنندگان همراه با دستاوردهای علمی، مهارتی و شناخت نسبت به ظرفیت‌های گیاهان دارویی منطقه خواهد بود.

تغییر الگوی کشت در اراضی شیبدار شرق گلستان/ اجازه خام فروشی گیاهان دارویی را نمی دهیم

نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی بعد دیگر این پروژه را که مهمترین موضوع آن است تغییر الگوی کشت در منطقه دانست و خاطرنشان کرد: می دانید که 70 درصد اراضی منطقه شرق به ویژه مینودشت تا کلاله اراضی شیبدار هستند که کم‌بازده بوده و باران همواره خاک مناسب را شسته و می برد و گیاهان خاصی کشت می شود که بازدهی خوبی هم ندارد.

آریان پور با تاکید بر اینکه اگر بتوانیم این مزارع را به مزرعه گیاهان دارویی تبدیل کنیم یک جهش بزرگ در درآمدزایی و توسعه کشاورزی در منطقه ایجاد می کنیم، ادامه داد: برای رسیدن به این نقطه و فراگیر شدن فرهنگ این کشت باید یک الگوی موفق به صورت عملی انجام و مورد نمایش گذاشته شود که این مهم هم در دهکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه یک بخش مهم کارهم که ازسوی متولیتان این دهکده در استان و جهاددانشگاهی کشور نسبت به انجام آن قول گرفته‌ایم تکمیل زنجیره تا اسانس‌گیری و تولید دارو از این گیاهان دارویی است، تصریح کرد: ما تاکید کرده‌ایم که همزمان با تغییر الگوی کشت و تولید گیاهان دارویی مرغوب بخواهیم خام فروشی کنیم و گیاهان ما به استان‌های دیگر برای تولید دارو ارسال شود.

صنایع تکمیلی گیاهان دارویی را به گلستان می‌آوریم/ حمایت مجمع نمایندگان از پروژه های جهاددانشگاهی

نماینده مردم شرق گلستان در مجلس شورای اسلامی ایجاد صنایع تکمیلی کشاورزی به ویژه گیاهان دارویی را از ضرورت های توسعه این طرح دانست و گفت: کشاورزان هم وقتی ببینند که صنایع تکمیلی و تبدیلی این کشت در منطقه وجود دارد و به اشتغال منطقه نیز کمک می کند قطعا با انگیزه بیشتری به دنبال تغییر الگوی کشت می رود.

آریان پور با تاکید بر ضرورت امنیت کشاورزی، امنیت اقتصادی و خوداتکایی در فرآیندهای توسعه، اضافه کرد: وقتی ضنایع تبدیلی مرتبط با این موضوع در استان‌های دیگر باشد کارشکنی‌ها، بی‌ارزش قلمداد کردن ظرفیت‌های ما و عدم اهمیت به اقتصاد کشاورزان ما را شاهد خواهیم بود.

وی از آمادگی کامل خود و مجمع نمایندگان استان گلستان برای حمایت تمام قد از پروژه دهکده گیاهان دارویی، گفت: بنده این موضوع را به استاندار محترم نیز منتقل کرده ام که این پروژه یک پروژه بزرگ ملی است و باید برای توسعه آن همت همه دستگاهها را به میدان آورد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دهکده گیاهان دارویی گیاهان دارویی تغییر الگوی کشت استان گلستان تولید دارو شرق گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش