Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - استاندار بوشهر با بیان اینکه لنج‌های تجاری و صیادی استان ملزوم به بکارگیری نیروهای بومی هستند گفت: از اول بهمن فعالیت لنج‌های صیادی و تجاری تنها با ملوانان بومی استان بوشهر انجام می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده شامگاه یکشنبه در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان بوشهر فراهم شدن اشتغال نیروهای بومی استان را مورد تأکید قرار داد و اظهار داشت: موافقت اصولی سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف باید بر اساس ظرفیت شهرک‌ها صنعتی، معادن و مناطق ویژه اقتصادی صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی باتأکید بر کوتاه شدن فرایند اجرا طرح‌های سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف تولیدی، صنعتی، معدن و صنایع فرآوری محصولات افزود: پاسخ به استعلام سرمایه‌گذاران باید در کوتاه‌ترین زمان انجام تا در فراهم شدن کسب و کار و توسعه سرمایه‌گذاری تسریع شود.

استاندار بوشهر بکارگیری نیروهای بومی این استان در همه بخش‌های تولیدی، سرمایه‌گذاری و معادن را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: سیاست‌های اشتغال نیروهای بومی باید در همه حوزه‌ها هدفمند شود.

محمدی‌زاده از صدور مجوز سفر دوم لنج‌های باری استان بوشهر به کشورهای حوزه خلیج‌فارس خبر داد و بیان کرد: در راستای فراهم شدن اشتغال ملوانان استان بوشهر از اول بهمن سفر لنج‌های صیادی و تجاری تنها با ملوانان بومی استان انجام می‌شود.

وی فراهم شدن اشتغال نیروهای بومی استان بوشهر در شرکت‌های پارس جنوبی را مورد تأکید قرار داد و تصریح کرد: پیمانکاران طرح‌های مختلف پارس جنوبی موظف به بکارگیری نیروهای بومی استان بوشهر هستند و ضمن اینکه این پیمانکاران باید از ظرفیت شرکت‌های بیمه استان استفاده کنند و حساب بانکی آنان نیز باید در بانک‌های استان ایجاد شود.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه 750 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی به طرح‌های صنایع دریایی، شناور سازی یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به بوشهر است افزود: این میزان اعتبار معادل 25 هزار میلیارد تومان است که باید در ساخت لنج، قایق و سازه و صنعت دریایی مورد استفاده قرار گرفته شود.

خطوط دریایی و هوایی از استان بوشهر به مقصد قطر راه‌اندازی می‌شودوقتی معیشت مردم ساحل‌نشین بوشهر با تجارت دریایی گره می‌خورد‌استاندار بوشهر: طرح ساماندهی کالای همراه ملوان «ته‌لنجی» نهایی شد+ فیلم

محمدی‌زاده با بیان اینکه سهم هر شهرستان در تأمین منابع بانکی باید تعیین و مشخص شود تأکید کرد: جذب منابع بانکی و اجرا مشاغل خرد باید مورد توجه قرار گرفته و از روش تهاتر باید مشکلات پیمانکاران مجری طرح‌های عمرانی برطرف شود.

وی با اشاره به اجرا طرح پرورش میگو در استان بوشهر تصریح کرد: مجوز فعالیت پرورش میگو در صورتی صادر می‌شود که 50 درصد نیروهای آن بومی استان بوشهر باشد.

استاندار بوشهر تشکیل اتحادیه ملوانان همانند اتحادیه لنج‌داران را یک ضرورت دانست و افزود: در راستای سیاستگذاری اشتغال آفرینی و اجرایی شدن طرح‌های اشتغال‌زایی باید ساز و کار آن آماده شود.

انتهای پیام/190/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بومی استان بوشهر استاندار بوشهر نیروهای بومی سرمایه گذاری فراهم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۶۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، علی دهقان زاده ظهر پنجشنبه در نشست صمیمی با جامعه کارگری شهرستان بردسکن که در سالن اجتماعات فرمانداری بردسکن با حضور اعضای مربوطه برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: نقش کارگران در همه حوزه‌ها تأثیر گذار و چرخه تولید جامعه دست کارگران است.

فرماندار بردسکن افزود: کارگران در خط مقدم تولید هستند و به عنوان سربازان جنگ اقتصادی، با همه توان تلاش می‌کنند تا نیازهای کشور را برآورده سازند.

وی رشد و توسعه در همه حوزه‌ها را در توانمندی و استعداد کارگران تلاشگر و نوآور برشمرد و افزود: وظیفه ما مسؤولان هموار کردن مسیر تولید است تا با ایجاد زمینه‌های تولید و اشتغال، کمک کنیم تا آسایش خاطر و امنیت شغلی این قشر زحمت کش و ایجاد اشتغال برای فرزندان آنها مهیا شود.

دهقان زاده گفت: یک جامعه فعال و پویا مدیون زحمات کارگران خود است و حیات یک ملت بسته به کار و کارگر است و یکی از ارکان اصلی جهش تولید کارگران و کارفرمایان هستند.

فرماندار بردسکن با بیان اینکه تولید، اقتصاد را بارور می‌کند، اظهار کرد: اقتصاد وقتی که پویا شود جامعه را در همه حوزه‌ها توانمند می‌کند.

در ابتدای این نشست حسین غلامی، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی بردسکن گزارشی از وضعیت واحدهای معدنی، تولیدی و صنعتی شهرستان بردسکن را ارائه و اظهار کرد: شهرستان بردسکن بیش از ۳۰ معدن فعال در حوزه فرآوری مس، طلا و آهن دارد و در بخش معادن زمینه اشتغال بیش از ۶ هزار نفر فراهم شده است که بیشترین اشتغال زایی در شهرستان بردسکن مربوط به حوزه معادن است و با فعالیت چند معدن دیگر و حوزه فرآوری آنها ظرف دو سال آینده اشتغال زایی در معادن به بیش از ۱۰ هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

گفتنی است؛ در این نشست جامعه کارگری شهرستان بردسکن مسائل و مشکلات حوزه کارگری را مطرح کردند.

کد خبر 6088515

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد
  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است