Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، ستاد هماهنگی شیعیان موسوم به «الاطار التنسیقی» (چارچوب هماهنگی) عراق، به انتخاب مجدد محمد الحلبوسی به عنوان رئیس پارلمان این کشور اعتراض کرد.

این کمیته با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که انتخاب الحلبوسی به عنوان رئیس پارلمان و «حاکم الزاملی» به عنوان معاون وی را به رسمیت نمی‌شناسد؛ زیرا رئیس سِنی در جلسه حضور نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کانال تلگرامی شبکه النجباء ضمن نقل این بیانیه گزارش داد، حمله به «محمود المشهدانی» رئیس سِنی پارلمان باعث شد که نتواند سرپا بایستد و به بیمارستان منتقل شد و این هرج‌ومرج محکوم است.

این ستاد تأکید کرد که جبهه‌بندی که در جلسه امروز پارلمان رخ داد، از خطر بزرگی خبر می‌دهد و «باعث انجزار ما شد».

چارچوب هماهنگی تصریح کرد: «ما فراکسیون بزرگتر با بیشترین تعداد را بر اساس اقدامات قانونی، ثبت کردیم و در برابر این یکجانبه‌گرایی غیر مسئولانه در تصمیم سیاسی خواهیم ایستاد».

این نهاد شیعی با اشاره به اینکه مانع از سوق دادن عراق به سمت بی‌راهه خواهد شد، خاطر نشان کرد که در راستای منافع مردم، امتیازات بسیاری داده است.

نخستین نشست پارلمان جدید عراق که قرار بود ساعت ۱۱:۰۰ صبح امروز به وقت محلی بغداد برگزار شود، پس از چندین بار تاخیر، شامگاه امروز برگزار شد و به تنش کشیده شد.

بنا بر قانون اساسی عراق، نخستین جلسه پارلمان به ریاست نماینده‌ای که از نظر سِنی از همه بزرگتر است، برگزار می‌شود. در این جلسه، رئیس و دو معاون وی انتخاب می‌شوند رئیس پارلمان عراق می‌بایست، رأی اکثریت مطلق پارلمان یعنی رأی بیش از نیمی از اعضای پارلمان را کسب کند به عبارت دیگر برای پارلمان با ۳۲۹ کرسی، دست‌کم ۱۶۵ نفر باید به او رأی مثبت بدهند.

برخی از نمایندگان پارلمانی بر سر مسئله فراکسیون بزرگتر با یکدیگر به صورت لفظی درگیر شدند و پس از آن، یکی از نمایندگان به رئیس سِنی پارلمان حمله کرد و پس از متشنج شدن فضای موجود در صحن پارلمان و وخیم شدن وضعیت جسمی المشهدانی، یک آمبولانس او را به بیمارستان «ابن سینا» در منطقه سبز بغداد منتقل کرد.

رسانه‌های عراقی اعلام کردند پس از آن‌که، المشهدانی به دلیل انتقال به بیمارستان، از صحن پارلمان خارج شد، نمایندگان حاضر از «عامر الفایز» به عنوان دومین رئیس سنی پارلمان خواستند تا نشست امروز را اداره کند. اما وی این درخواست را رد و از نمایندگان عذرخواهی کرد. سپس «خالد الدراجی» به عنوان رئیس سنی سوم پس از المشهدانی و الفایز اداره جلسه پارلمان را در دست گرفت اما اعضای فراکسیون چارچوب هماهنگی احزاب شیعی جلسه پارلمان را ترک کردند.

اداره اطلاع‌رسانی پارلمان عراق، شمار حاضران در نشست پارلمان برای رأ‌ی‌گیری در خصوص رئیس پارلمان را ۲۲۸ نفر اعلام کرد.

پس از شمارش آراء، محمد ریکان الحلبوسی با اکثریت آراء رئیس پارلمان عراق شد تا برای دومین بار در این پست باقی بماند.

رسانه‌های عراقی اعلام کردند که در شمارش آرا، محمد الحلبوسی ۲۰۰ رأی و محمود المشهدانی ۱۴ رأی کسب کرد و ۱۴ رأی نیز باطله اعلام شد.

پس از انتخاب رئیس پارلمان، نوبت به انتخاب  معاون اول او رسید. جریان صدر عراق، حاکم الزاملی و جنبش «امتداد» برخاسته از تظاهرات‌ اکتبر، «حمید عباس الشبلاوی» را برای تصدی پست معاون اولی الحلبوسی نامزد کردند. سپس شمارش آراء این دو نامزد آغاز شد و پس از شمارش آراء، حاکم الزاملی با کسب بیشترین آراء به عنوان معاون اول رئیس پارلمان عراق انتخاب شد.

انتهای پیام/.

منبع: فارس

کلیدواژه: چارچوب هماهنگی عراق پارلمان عنوان رئیس پارلمان عراق رئیس پارلمان رئیس س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محرومیت ستاره‌های استقلال و پرسپولیس قطعی است

پس از محرومیت سیدحسین حسینی و دانیال اسماعیلی فر از دیدار‌های حساس این هفته لیگ برتر مقابل تراکتور و سپاهان، اخباری درخصوص اعتراض باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به این احکام شنیده شد که حالا عضو کمیته استیناف از قطعی بودن این حکم می‌گوید.

مهدی دادرس در واکنش به خبر اعتراض استقلال نسبت به محرومیت سیدحسین حسینی به آنا گفت: برخی از سر بی اطلاعی خبرسازی‌هایی می‌کنند، اما اصل قضیه این است که اصلا باشگاه استقلال نمی‌تواند برای بخشش محرومیت یک جلسه‌ای حسینی اقدامی کند. وقتی کمیته انضباطی محرومیت تعلیقی را قطعی می‌کند، دیگر قابل تجدید رای نیست. در حکم کمیته انضباطی هم آمده فقط بخش جریمه مالی قابل اعتراض است که در این زمینه هم من هنوز درخواستی از سوی استقلال ندیدم.

او ادامه داد: رای کمیته انضباطی اسماعیلی فر هم همین طور است و، چون یک جلسه محرومیت قطعی است، قابل بررسی مجدد نیست. هرگاه محرومیت بیش از یک جلسه باشد و رای قطعی نباشد، می‌توانند به کمیته استیناف درخواست بررسی مجدد بدهند. در غیر این صورت، رای محرومیت یک جلسه‌ای که از تعلیقی به قطعی رسیده باشد، دیگر قابلیت بررسی در استیناف را ندارد.

عضو کمیته استیناف در مورد اینکه آیا درخواستی از پرسپولیس برای اعتراض به رای کمیته انضباطی اتفاقات بازی با ذوب آهن رسیده یا خیر گفت: چنین اعتراضی هنوز به دست ما نرسیده است.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • طوفان عراق، منشأ گرد و غبار امروز خوزستان
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • محرومیت ستاره‌های استقلال و پرسپولیس قطعی است
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • جلسه کمیته فوتسال آسیا به رهبری تاج
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان