Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-01@15:33:19 GMT

هوشمندسازی تونل‌های ترافیکی تهران ضروری است

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۷۰۷۱

هوشمندسازی تونل‌های ترافیکی تهران ضروری است

تین نیوز

مدیر پروژه های تونلی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، با اشاره به ضرورت هوشمند سازی تونل های ترافیکی، خواستار مشارکت شرکت های دانش بنیان در این امور شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، سید مهدی پورهاشمی با تاکید بر اینکه هوشمندسازی تونل‌ها از مهمترین نیازهای زیربنایی حمل و نقل شهری است، از شرکت های دانش بنیان خواست تا ضمن همکاری با سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، طرح ها و ایده های خود در جهت ارتقای امور مربوط به هوشمندسازی تونل های ترافیکی را ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی کنترل و مدیریت بحران در تونل های شهری را با توجه به شرایطی همچون فضای بسته و تراکم بالای وسایل نقلیه، امری دشوار دانست و با تاکید بر اینکه فائق آمدن بر شرایطی همچون قطعی برق، آتش سوزی، تصادف، توقفات و نواقص ناگهانی در تونل ها نیازمند همگام سازی زیرسیستم‌های خدماتی است، یادآور شد عدم یکپارچگی زیرسیستم‌های فوق نتیجه ای جز نظارت غیرهوشمند، کاهش بهره‌وری نیروی انسانی و اتلاف منابع مالی نداشته و حتی ممکن است سبب وقوع خسارات غیرقابل جبران جانی و مالی شود.

مدیر پروژه های تونلی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، با بیان اینکه یکپارچه‌سازی، مانیتورینگ و صدور فرامین ضروری، فراهم ساختن قابلیت اتصال به کلیه زیرسیستم‌های تونلی از قبیل سیستم‌های هوشمند، توزیع برق، روشنایی، تهویه، اعلام و اطفاء حریق و تجهیزات مراکز کنترل، نیازمند ابزار و نرم افزارهای خاص است، خاطرنشان کرد: عملکرد مطلوب سیستم های کنترل نیز مستلزم دریافت بدون وقفه اطلاعات از حسگرهای نصب شده در محدوده تونل و تجزیه و تحلیل این اطلاعات است تا بتوان بدون فوت وقت، جریان ترافیک تونل را کنترل و مدیریت کرد.

گفتنی است مرکز تهران هوشمند از اردیبهشت ۱۳۹۸ اقدام به برگزاری دوره های مختلف «اینو تهران» کرده است تا ضمن معرفی نیازهای فناورانه مناطق، سازمان ها و شرکت های زیر مجموعه شهرداری تهران، مسائل و چالش های اداره شهر با استارت آپ ها، شرکت ها و مجموعه های دانش بنیان کشور به اشتراک گذاشته شده و زمینه های همکاری فناورانه برای چاره جویی و رفع این چالش ها تقویت شود.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تین حمل و نقل مدیریت بحران نیروی انسانی منابع مالی ترافیک شهرداری تهران سازمان مهندسی و عمران شهر تهران معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران تونل ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دیلی میل، آمریکا یک ناوگان از هواپیماهای آخرالزمانی در اختیار خواهد داشت که طبق گزارش ها نشانه ای از آمادگی این کشور برای جنگ جهانی سوم است.

نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای توسعه هواپیماهایی امضا کرده که جایگزین بویینگ های قدیمی می شوند که برای حفاظت از رییس جمهور طی حملات هسته ای استفاده می شد.

این بودجه به شرکت سیرا نوادا تخصیص یافته که جانشین هواپیمای E-۴B Nightwatch می شود که دارای یک پست فرماندهی متحرک و قادر به مقاومت در برابر انفجارهای هسته ای و تاثیرات الکترومغناطیسی است. طبق پیش بینی ها این پروژه «مرکز عملیات هوابرد بقا»(Survival Airborne Operations Center) نام گرفته و تا ۲۰۳۶ میلادی تکمیل می شود.

در این میان نیروهای هوایی آمریکا ناوگانی متشکل از ۴ هواپیمایE-۴B در اختیار دارد که حداقل یکی از آنها همیشه در وضعیت آماده باش است. اما این هواپیماهای بویینگ قدیمی شده و برخی قطعات آنها نیز منسوخ شده اند.

شرکت سیرا نوادا در همین زمینه اعلام کرده مشغول ساخت یک مرکز کنترل هوابرد برای آینده است. در بیانیه شرکت آمده است: چنین مرکزی در حقیقت یک هواپیمای بسیار مخصوص است که فرماندهی، کنترل و ارتباطات حیاتی طی رویدادهای اضطراری در سطح ملی را برای رییس جمهور ، وزیر دفاع و رییس ستاد مشترک آمریکا فراهم می کند.

البته هنوز جزییاتی از طراحی هواپیما منتشر نشده اما احتمالا مشابه E-۴B Nightwatch خواهد بود.

هواپیماهای آخرالزمانی فعلی دارای سیستم ارتباطات ماهواره ای پیشرفته، حفاظ های گرمایشی و هسته ای ، سیستم کنترل آکوستیک، سیستم تهویه هوای پیشرفته برای خنک نگه داشتن قطعات الکتریکی هستند.

همچنین این هواپیماها قادر به سوختگیری در هوا هستند و می توانند به مدت ۳۵.۴ ساعت در هوا و در حالت عملیاتی بمانند. موتورهای چنین هواپیمایی که قادر به حمل ۸۰۰ هزار پوند هستند، ۵۲۵۰۰ پوند پیشرانش دارند. هر هواپیمای E-۴B حدود ۲۳۱ فوت طول و پهنای بال آنها ۱۹۵ فوت است. ساخت هریک از این هواپیماها ۲۲۳ میلیون دلار هزینه دارد.

کد خبر 6092725 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • شناسایی سپاه به عنوان سازمان تروریستی به سود ما نیست | وقتی می پرسم آیا اقدام بیشتر علیه سپاه ضروری است، پاسخ منفی است
  • تخصیص تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی برای سازندگان شهر هوشمند
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • وضعیت ترافیکی شهر تهران/ توقف درحاشیه معابر بزرگراهی ممنوع  
  • آخرین وضعیت ترافیکی معابر و بزرگراه‌های تهران
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط