Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:39:23 GMT

غربی ها به دنبال توافق موقت هستند

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۷۱۸۸

غربی ها به دنبال توافق موقت هستند

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «محمود عباس زاده مشکینی» راجع به نشست امروز اعضای کمیسیون با «حسین امیرعبداللهیان» افزود:‌ وزیر امور خارجه در این نشست جزییات نشست مذاکرات در وین را تشریح کرد و معتقد بود که ابتکار عمل مذاکرات دست جمهوری اسلامی ایران است. چرا که قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران و دستاوردهای خوبی که در صنعت هسته ای حاصل شد دست ما را در مذاکره پر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ااضافه کرد: وزیر امورخارجه تاکید کرد که خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات هسته ای کاملا روشن است و مذاکره کنندگان ما درچارچوب این خطوط قدرت مانور و آزادی عمل دارند. البته با آمریکایی ها هیچ گونه گفت وگوی مستقیم نداشته ایم.

وی ادامه داد: "امیر عبداللهیان در این نشست تاکید داشت که غربی ها می خواهند با توافق موقت مسائل و نگرانی های خودشان را رفع کنند. ولی هدف و تلاش ما یک توافق خوب است."

عباس زاده مشکینی با اشاره به بخش دیگری از سخنان وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست یادآور شد: امیر عبدالهیان در جلسه امروز کمیسیون، گزارش مفصلی از روند مذاکرات جمهوری اسلامی ایران با گروه ۴+۱ ارائه داد. همچنین اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نظرات و سوالات خود را پیرامون مذاکرات و سایر برنامه های مرتبط با سیاست خارجی مطرح کرده و در ادامه وزیر امور خارجه به سولات مطروحه پاسخ داد.

وی ادامه داد: برداشت بنده به عنوان سخنگوی کمیسیون این است که روند مذاکرات کاملا حرفه ای و با اقتدار طرف ایرانی پیش می رود و تا به امروز ابتکار عمل در دست مذاکره کنندگان ایرانی بوده است و امیدواریم انشاءالله تا آخر سال به نتیجه برسیم. البته به شرط اینکه طرف غربی در پی بازگشت به روحیه دوران استعمار نباشد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: اگر غربی ها دنبال رفع نگرانی های خود پیرامون فعالیت های هسته ای ایران هستند ما حاضر به همکاری و رفع سوء تفاهمات هستیم. به شرطی که طرف مقابل از عناد و ناسازگاری و زیاده خواهی دست بر دارد و بر اساس تعهدی که در برجام داده است تحریم ها عملا لغو و  برای راستی آزمایی و جلب اعتماد جمهوری اسلامی ایران همکاری کند.

این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت : وزیر امور خارجه در ادامه این جلسه ضمن تشریح اقدامات انجام یافته در زمینه توسعه و ارتقاء روابط با کشورهای منطقه و همسایه تاکید کرد که رابطه با جمهوری آذربایجان در حال گسترش است و عملا در زمینه سواپ گازی همکاری های قابل توجهی را شروع کرده ایم و قرار است حجم زیادی از امورات مربوط به بازسازی قره باغ را ایرانی ها انجام دهند.

وی ادامه داد: قرار است امیر عبداللهیان آخر هفته در راس هیاتی به چین سفر کند و برنامه های کارشناسی قابل توجهی برای این سفر آماده شده است.

عباس زاده مشکینی درخصوص ترمیم رابطه جمهوری اسلامی ایران با عربستان سعودی خاطر نشان کرد: دیپلمات هایی اخیرا از طرف ایران به عربستان سعودی اعزام شده اند و دو کشور سفارتخانه های خود را تعمیر می کنند. امیدواریم با همکاری این کشور همسایه شاهد از سرگیری دوباره روابط باشیم.

برچسب‌ها برجام جمهوری اسلامی ایران وین حسین امیر عبد اللهیان جمهوری آذربایجان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مذاکرات وین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام جمهوری اسلامی ایران وین برجام جمهوری اسلامی ایران وین جمهوری آذربایجان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مذاکرات وین جمهوری اسلامی ایران کمیسیون امنیت ملی وزیر امور خارجه سیاست خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است

به گزارش همشهری‌آنلاین، «یوسف حمدان» نماینده حماس در الجزایر و از رهبران این جنبش به عربی ۲۱ گفت: دیدگاه‌های حماس روشن است و این به اطلاع میانجی گران رسیده است و آنها نیز آن را به اشغالگران منتقل کرده‌اند تا موضع خود را اعلام کند.

وی افزود: اشغالگران به برخی از شروط مقاومت پس از هفت ماه جنگ علیه غزه تن داده‌اند. توپ در حال حاضر در زمین اشغالگران است و اگر خواهان انجام توافق و آزادی نظامیان اسیر و اسیرانش از دست مقاومت هستند راهی جز موافقت با شروط ما ندارد. اشغالگران به هر اندازه وقت کشی کنند فرصت بازگرداندن اسیران خود به شکل زنده را از دست می دهند و تلفات بیشتر در ارتش خود را شاهد خواهند بود که در شن های غزه بدون دستاورد نظامی یا سیاسی گرفتار شده است.

حمدان بیان کرد: از مواردی که اشغالگران با آن موافقت کرده اند می توان به برقراری آتش بس و عقب نشینی از «نتساریم» که شمال غزه را از جنوب آن جدا می کند، و نیز بازگشت آوارگان به شمال غزه نام برد؛ اما ما باید مطمئن شویم که آتش بس دائمی خواهد بود همچنین اشغالگران از تمام غزه قبل از شروع توافق مبادله نظامیان عقب بنشینند.

وی افزود: حماس پس از اینکه اشغالگران جواب ملاحظات ما را دادند، پاسخ خود را به میانجی گران خواهد داد و این طی روزهای آتی انجام خواهد شد. فضای حاکم بر مذاکرات کاملا و به شکل ملموس متفاوت از مذاکرات قبلی است که به علت لجاجت اسرائیلی راه به جایی نبرد. ما همچنان منتظر پاسخ اشغالگران هستیم. اشغالگران باید بدانند که نمی توانند نیات خود را عملی کنند. ما زیر بار اقدامات ظالمانه ای که توافق مبادله با تهی کند نخواهیم رفت. ما منتظر پاسخ اشغالگران هستیم و در عین حال دستانمان روی ماشه است.

حمدان تاکید کرد: به هر اندازه که زمان بگذرد تاوانش را همه و نه فقط ملت ما که جانفشانی زیادی در راه آزادی و دفاع از مقدساتش کرده، خواهند داد. اشغالگران رو به زوال هستند و هر اندازه زمان بگذرد از عمر اشغالگران کم خواهد شد.

وی به شدت از مواضع «بایدن و بلینکن» رئیس جمهور و وزیر خارجه آمریکا علیه حماس و مسئول قلمداد کردن آن در زمینه شکست مذاکرات کنونی انتقاد و اعلام کرد: این مواضع ما را تحت تاثیر قرار نخواهد داد. ما برگه ارائه شده از سوی اشغالگران را با مسئولیت و جدیت بررسی کرده و برخی موارد آنرا مطابق خواسته ها و برخی دیگر را به مثابه مین های سیاسی می دانیم.

حمدان تاکید کرد که اشغالگران قبل از عقب نشینی از غزه به نظامیانش نخواهید رسید و آنچه از طریق قتل و ویرانگری نتوانسته به دست آورد از طریق مذاکرات هم به دست نخواهد آورد.

وی گفت: واشنگتن به جای مسئول قلمداد کردن حماس، باید از حمایت تسلیحاتی اشغالگران که مرتکب جنایات و کشتار می شوند، دست بردارد.

کد خبر 848891 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • منتظر پاسخ هستیم و در عین حال دستمان روی ماشه است
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • امضای ۲ سند توسط روسای کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • افق پیش رو در مناسبات با عربستان روشن است
  • جهاد اسلامی: پیشنهاد جدید صهیونیست‌ها منجر به توافق نمی‌شود