Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع نزدیک به مذاکرات تصریح کردند گفت‌وگوهای وین تا رسیدن به جمع‌بندی مشخص و روشن میان همه طرف‌ها ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، در حالی که برخی رسانه های خارجی تلاش دارند تا مذاکرات را تحت فشار به لحاظ زمان قرار دهند اما هیات های مذاکره کننده معقول و در عین حال آرام مسیر حل و فصل اختلافات در متن مذاکرات را دنبال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



برخی کشورهای اروپایی و آمریکا از ابتدای مذاکرات تلاش کردند در فضای رسانه ای و حتی در اتاق مذاکرات، برای رسیدن به یک توافق بر سر بازگشت به برجام ضرب‌الاجلی را تعیین کنند، اما موضوع بازگشت به برجام مساله ای نیست که بشود برای آن چارچوب زمانی خاصی در نظر گرفت. بهترین راه این است که همه طرف ها با تمام اراده و امکانات و توان خود برای رفع اختلافات که تعدادشان کم هم نیست تلاش کنند. در این صورت خواهیم دید که در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ نگرانی تفاهم به دست خواهد آمد.

در همین رابطه، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز یکشنبه در توییتر در پاسخ به شخصی که به نقل علی باقری عنوان کرده بود که اختلافات بر سر تحریم‌ها در حال کاهش است، نوشت: ما نیز همین ارزیابی را داریم، اما دستیابی به راه‌حل موردنظر نیازمند زمان و تلاش بیشتر است.

جمهوری اسلامی ایران از ابتدای از سر گیری مذاکرات تاکید کرده است که با تمام توان و اراده سیاسی جدی به وین آمده است و تا کنون نیز در حرف و عمل نشان داده است که به دنبال بهانه‌گیری یا وقت کشی نیست بلکه در گفت‌وگوها با منطق و استدلال و با برنامه و پیشنهاد وارد شده است، در عوض کشورهای اروپایی عضو برجام و آمریکا بودند که با طرح خواسته‌هایی زیاده‌خواهانه و بهانه‌گیری‌های مختلف وقت زیادی از مذاکرات را کشتند.

مقام معظم رهبری روز یکشنبه در سخنانی افزودند، "اینکه در مقطعی با دشمن مذاکره، صحبت و تعامل شود به معنای تسلیم شدن در مقابل آن نیست، همچنان‌که تا کنون تسلیم نشده و از این پس نیز نخواهیم شد."

مقامات کشورمان در سطوح مختلف همواره تاکید کرده اند که رسیدن به توافقی پایدار، موثر و عملیاتی بر زمان رسیدن به توافق ارجحیت دارد. هیات ایرانی در وین به دنبال دستیابی به نتیجه در اسرع وقت است اما خطوط قرمز خود را فدای زمان نمی کند.

مذاکره کننده ارشد کشورمان در وین در ادامه مذاکرات فشرده و تنگاتنگ برای رسیدن به توافق بر سر بازگشت به برجام روز یکشنبه با انریکه مورا، معاون دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام و نیز مذاکره‌کنندگان ارشد سه کشور اروپایی دیدار کرد. همزمان با دیدارهای سیاسی رایزنی‌های کارشناسی نیز در فرمت‌های دو و چندجانبه ادامه دارد.

در روزهای اخیر، موضوعات مربوط به "راستی آزمایی" اقدامات آمریکا و "تضمین"ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

شایان ذکر است، گفتگوها در هفته جاری نیز در چارچوب دیدارهای دوجانبه و چندجانبه تا رسیدن همه طرف ها به یک جمع بندی مشخص و روشن در سطح سیاسی ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مذاكرات وين مذاکره برای لغو تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۷۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد

عباس علی آبادی روز جمعه در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا در این وزارتخانه و پیگیری مسائل مهم در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی ایجاد می‌شود. این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود.

وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد.

وزیر صمت، با بیان اینکه رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد برد توسعه دهیم.

وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است.

علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است تا با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه، با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد.

وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است؛ یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم.

علی آبادی، بر افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای بین توسعه تجارت ایران و آفریقا تاکید کرد و گفت: آمادگی بر تشکیل اتاق‌های بازرگانی و افزایش تعداد مراکز تجاری از ۱۰ مرکز به حداقل ۱۵ مرکز و افزایش تعداد رایزنان به ۱۲ رایزن در یک افق کوتاه مدت، تسهیل در دسترسی متقابل رایزن‌ها در قالب هیأت‌های تجاری و حضور در نمایشگاه‌ها و عرضه محصولات ایران در آفریقا به صورت متقابل را داریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیداوری کرد که کشورهای آفریقایی در موارد توسعه تجارت، اقداماتی را انجام دهند.

وی با اشاره به دستاوردهای ایران در حوزه‌های مختلف گفت: جمهوری اسلامی ایران از توانمندی‌های صنعتی قابل توجهی در زمینه‌هایی مانند پتروشیمی مواد شیمیایی ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی، صنایع معدنی، صنایع خلاق و دانش بنیان شوینده و مواد بهداشتی دارو و تجهیزات پزشکی مصالح ساختمانی مواد غذایی و همچنین در بخش خدمات فنی و مهندسی به خصوص در زمینه زیرساخت‌های پالایشگاهی نیروگاهی حمل و نقل مسکن گردشگری بهداشت و درمان و آموزش برخوردار است.

علی آبادی افزود: ایران می‌تواند این توانمندی‌ها را در جهت توسعه هرچه بیشتر کشورهای آفریقایی به کار گیرد.

وی گفت: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج شود و به یک رویداد کاری تبدیل گردد از اینکه امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفاً تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • راه‌آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است/ افغانستان به‌دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعریف دولتمردان برجام از خود به خاطر نابودی یک دهه فرصت رشد اقتصادی!
  • خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا توسعه می‌یابد
  • توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور