Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@07:11:51 GMT

مزایا و کاربردهای یک نرم ‌افزار تحت وب

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۸۳۷۸

مزایا و کاربردهای یک نرم ‌افزار تحت وب

نرم ‌افزار تحت وب چیست؟ مزایای استفاده از نرم ‌افزار تحت وب چیست؟ انواع نرم ‌افزارهای تحت وب

در حالی‌ که کسب‌وکار بسیاری از شرکت‌ها به دلیل شروع قرنطینه و عدم دسترسی کارمندان به سرورهای شرکت فلج شده بود، برخی دیگر از مشاغل با بهره‌گیری از خدمات ابری همچنان در حال فعالیت بودند و نیازی به حضور کارمندان در دفتر حس نمی‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر موجب شد تا در مدت‌زمان کوتاهی اغلب کسب‌وکارها به استفاده از سرویس‌ها و نرم‌افزارهای تحت وب روی بیاورند. اما نرم ‌افزار تحت وب چیست؟ استفاده از آن چه مزایایی دارد؟ چگونه و در چه کسب‌وکارهایی می‌توان از آن استفاده کرد؟

نرم ‌افزار تحت وب چیست؟

تا مدت‌ها لازم بود نرم‌افزارهای موجود بر روی CD یا هارد را بر روی کامپیوتر انتقال داده و آن‌ها را نصب کنیم. استفاده از نرم‌افزارها در سازمان‌ها و شرکت‌ها نیز با سیستم سنتی تحت شبکه و با استفاده از نرم‌افزار نصب‌شده بر کامپیوتر مرکزی امکان‌پذیر بود.

 به ‌این ‌ترتیب، تنها کامپیوترهای مشخصی در داخل شرکت می‌توانستند از نرم‌افزار تحت شبکه استفاده کنند و امکان دسترسی از مسیر دیگری میسر نمی‌شد. از طرفی دیگر، سازمان‌ها تا مدت بسیار طولانی ملزم به تهیه زیرساخت‌ها و نگهداری از سرورها و حافظه‌های فیزیکی بودند.

این در حالی است که نگهداری از چنین زیرساخت‌هایی نیازمند دانش تخصصی، هزینه زیاد و حفظ شرایط مناسب برای امنیت آن‌ها است؛ اما این دغدغه‌ها امروز به دست سرویس‌های ابری و نرم‌افزارهای تحت وب حل‌ شده‌اند.

نرم‌افزار تحت وب (Web Based) که به‌عنوان نرم‌افزار آنلاین نیز آن را می‌شناسیم، به نرم‌افزار یا اپلیکیشنی گفته می‌شود که بر روی مرورگرهای مختلف  گوگل کروم، اپرا، فایرفاکس، اکسپلورر و سایر موارد قابل‌اجرا و استفاده است.

به ‌این ‌ترتیب، موقعیت مکانی و جغرافیایی شما به ‌عنوان کاربر اهمیت چندانی ندارد. کافی است به اینترنت دسترسی داشته باشید تا بتوانید از امکانات نرم‌افزار استفاده کنید. آمارها نشان داده‌اند که 94 درصد از سازمان‌ها در حال استفاده از خدمات ابری هستند و از این طریق سعی دارند علاوه بر کاهش محدودیت‌های جغرافیایی و بهره‌گیری کامل از زمان، هزینه‌های کسب‌وکار خود را بهینه‌سازی کنند.

مزایای استفاده از نرم ‌افزار تحت وب چیست؟

در کنار اینکه برخی افراد به عدم امکان دسترسی به نرم‌افزارهای آنلاین بدون وجود اینترنت خرده می‌گیرند؛، اما همین امر توانسته است مزایای متعددی را در اختیار کلاینت‌های این سرویس ابری قرار دهد. به‌ طور کلی، اصلی‌ترین و عمده‌ترین مزایای نرم‌افزار تحت وب شامل موارد زیر هستند:

رفع هم محدودیت‌ها

محدودیت‌های زیادی در سیستم‌های سنتی وجود دارد که پیش‌تر به برخی از آن‌ها اشاره شد. این در حالی است که نرم‌افزارهای تحت وب به شکل 24 ساعته، در تمام روزهای سال و در هر مکان جغرافیایی، در بستر مرورگر قابل‌استفاده هستند. نوع مرورگر در میزان دسترسی شما محدودیتی ایجاد نمی‌کند و قادر هستید با هر نوع مرورگر و سیستم‌ عاملی به تمامی اسناد و داده‌های خود دسترسی پیدا کنید.

کراس دیوایس (Cross-Device)

یکی از مزیت‌های جذاب نرم‌افزارهای آنلاین ابری، امکان اجرای آن‌ها بر روی انواع دستگاه‌های الکترونیکی مانند لپ‌تاپ، کامپیوتر، تبلت و گوشی‌های هوشمند است که به ‌عنوان قابلیت کراس دیوایس (Cross-Device) آن را می‌شناسیم. به ‌این ‌ترتیب، حتی اگر در سفر یا یک ترافیک سنگین باشید نیز می‌توانید امور مرتبط با کسب‌وکار خود را در زمان مناسب آن انجام دهید.

سرعت بالا

نرم‌افزارهای تحت وب بهترین منابع و سخت‌افزار را در اختیار شما قرار می‌دهند و سرعت پردازش بالایی دارند. به این ترتیب نرم‌افزار در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرا می‌شود و در دسترس شما قرار می‌گیرد. بنابراین، دسترسی به تمام اطلاعات و امکانات نرم‌افزار به ‌راحتی و با سرعت بالا میسر می‌شود.

عدم نیاز به آپدیت کردن نرم‌افزار

یکی دیگر از مزایای نرم‌افزارهای تحت وب، عدم نیاز به آپدیت کردن آن‌ها است. نرم‌افزارهای آنلاین با برخورداری از یک هسته پایدار، به شکل اتوماتیک به‌روزرسانی می‌شوند و هرگونه تغییر در نرم‌افزار به اطلاع تمام کاربران می‌رسد.

رابط کاربری مطلوب

رابط کاربری (UI) مناسب زمانی محقق می‌شود که کاربران در اولین تجربه استفاده از نرم‌افزار بتوانند فضا و طراحی آن را درک کرده و به ‌راحتی از ابزارها و امکانات آن استفاده کنند. با توجه به اینکه رقابت میان شرکت‌های نرم‌افزاری مختلف افزایش یافته، رابط کاربری نرم‌افزار می‌تواند به نقطه‌ ضعف یا مزیت رقابتی شرکت‌ها تبدیل شود.

آمارهای به ‌دست ‌آمده در ایران نشان می‌دهند که نرم‌افزارهای تحت وب همکاران سیستم بهترین رابط‌های کاربری را ارائه می‌دهند. این نرم‌افزارها به‌ گونه‌ای طراحی ‌شده‌اند که امکان استفاده از ابزارها و امکانات خود را در اختیار طیف گسترده‌ای از کاربران قرار دهند.

عدم محدودیت در تعداد کاربران

اهمیتی ندارد که چند کاربر درآن‌ واحد از یک نرم‌افزار تحت وب استفاده می‌کنند، هیچ محدودیتی برای استفاده از آن ایجاد نمی‌شود. به ‌این ‌ترتیب، نرم‌افزار در تمام مدت بدون کاهش سرعت و راندمان یا بروز هرگونه مشکل، عملکرد مطلوب خود را حفظ می‌کند.

عدم نیاز به نصب نرم‌افزار

انواع مختلفی از نرم‌افزارهای تحت وب وجود دارند که در کسب‌وکارهای گوناگون از آن‌ها استفاده می‌شود؛ اما نکته جالب این است که برای نمونه، شما هرگز نیاز به نصب کردن نرم‌افزار حسابداری تحت وب نخواهید داشت. کافی است مرورگر را بر روی گوش یا لپتاپ خود باز کنید تا بتوانید به نرم‌افزار دسترسی پیدا کنید. ورود شما به نرم‌افزار با وارد کردن آدرس سایت و از طریق صفحه ورود میسر می‌شود.

امنیت بالا

امنیت یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسائل در رابطه با سرویس‌های تحت وب است. ارائه‌دهندگان این سرویس‌ها همواره در تلاش‌اند تا با استفاده از به‌روزترین فناوری‌های دنیا، امنیت زیرساخت‌ها و خدمات خود را در بالاترین سطح ممکن قرار دهند.

به ‌این ‌ترتیب، ارائه‌دهندگان با بکاپ‌گیری و تهیه نسخه پشتیبان از داده‌ها، امنیت آن‌ها را تضمین می‌کنند و مانع از نابودی اطلاعات شرکت‌های خدمات گیرنده می‌شوند.

مقرون ‌به ‌صرفه

نرم‌افزارهای تحت وب با بهره‌گیری از منابع و زیرساخت‌های یک سرور ابری یا اختصاصی قابلیت اجرا پیدا می‌کنند. این زیرساخت‌ها در واقع جایگزین کامپیوتر مرکزی در سیستم‌های شبکه‌ای سنتی هستند.

در حالی ‌که سرمایه‌گذاری بر روی تهیه و نگهداری از زیرساخت‌ها درون سازمان هزینه بسیار بالایی را به خود اختصاص می‌دهد، برای استفاده از سرورهای ابری تنها بابت سرویسی که استفاده کرده‌اید هزینه پرداخت می‌کنید. بنابراین، هزینه شما به حداقل می‌رسد و بودجه بیشتری را می‌توانید صرف رشد کسب‌وکار کنید.

انواع نرم ‌افزارهای تحت وب

اکنون این سؤال پیش می‌آید که انواع نرم‌افزارهای تحت وب چیست و در چه کسب‌وکارهایی می‌توان از آن‌ها استفاده کرد؟ جالب است بدانید که نرم‌افزارهای تحت وب تنها مختص به کسب‌وکارها نیستند و حتی برای آموزش و سرگرمی نیز می‌توان از آن‌ها بهره گرفت؛ اما به دلیل حجم بالای اطلاعات در مسائل مالی و اهمیت آنها، نرم‌ افزار حسابداری تحت وب از جمله پرکاربردترین و رایج‌ترین نرم‌افزارهای آنلاین شناخته می‌شود. به ‌طورکلی، انواع نرم‌افزارهای آنلاین مورد استفاده در کسب‌وکارها شامل موارد زیر هستند:

نرم‌افزار انبارداری نرم‌افزار مالی نرم‌افزار CRM نرم‌افزار اتوماسیون نرم‌افزار بازاریابی و فروش نرم‌افزار حسابداری و مالی نرم‌افزار فروشگاهی نرم‌افزار پخش مویرگی نرم‌افزار خرده‌فروشی نرم‌افزار حضوروغیاب

نرم‌ افزارهای تحت وب همکاران سیستم چه امکاناتی دارند؟

همکاران سیستم با ارائه مجموعه‌ای از نرم‌افزارهای آنلاین، به پردازش سریع و آسان عملکردهایی مانند حسابداری، مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)، نظارت بر موجودی‌ها انبار، منابع انسانی و سایر امور کسب‌وکار کمک می‌کند.

نرم‌افزارهای این شرکت در دو نسخه ابری و غیرابری تحت عنوان راهکاران و راهکاران ابری به کسب‌وکارها عرضه می‌شود.

برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط که به دنبال صرفه‌جویی در هزینه‌ها و افزایش راندمان کاری هستند، نرم‌افزارهای تحت وب و ابری همکاران سیستم می‌تواند بهترین گزینه باشد. در ادامه به برخی از زیرسیستم‌های نرم‌افزاری در بخش‌های مختلف اشاره می‌کنیم:

هوش تجاری: نرم‌افزار هوش تجاری بهای تمام‌شده: نرم‌افزار بهای تمام‌شده فروش: نرم‌افزارهای فروش و پورسانت فروش سرمایه انسانی: نرم‌افزارهای جبران خدمات، کارگزینی و مدیریت مسیر شغلی مالی: نرم‌افزارهای دفترکل، دریافت و پرداخت، دارایی ثابت، تسهیلات مالی و صورت‌های مالی انبار و تدارکات: نرم‌افزارهای خرید و تدارکات، انبار و حسابداری انبار، پذیرش و توزیع، موبایل سرویس انبار، اسناد تجاری و مدیریت جانمایی کالا در انبار پخش: نرم‌افزارهای فروش و پخش مویرگی، موبایل سرویس پخش، هدف‌گذاری و پورسانت، مدیریت ظروف امانی و مدیریت اطلاعات جغرافیایی خرده‌فروشی: نرم‌افزارهای دفتر مرکزی خرده‌فروشی، صندوق خرده‌فروشی، فروشگاه خرده‌فروشی و وفادارسازی مشتریان

برای دریافت مشاوره رایگان و انتخاب بهترین نرم‌افزار متناسب با انتظارات سازمان و کسب‌وکارتان، با همکاران سیستم در ارتباط باشید.  

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نرم افزار نرم افزارهای آنلاین نرم افزارهای تحت وب استفاده از نرم همکاران سیستم نرم افزار تحت نرم افزار نرم افزار خرده فروشی کسب وکارها زیرساخت ها تحت وب انواع نرم سرویس ها کسب وکار شرکت ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۸۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • بافق میزبان کنفرانس بین المللی تحقیقات شتر
  • تغییر نام رسمی فراری در فرمول یک
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر در دام بدافزار‌ها می‌افتند؟
  • هوآوی از نرم‌افزار جدید خودروی هوشمند رونمایی کرد