Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ فرمانده سپاه شهرستان سیمرغ گفت: حضور کمرنگ و عدم حضور برخی از ادارات شهرستان در جلسات هماهنگی اجرای طرح خدمات‌رسانی به مردم محلات کم برخوردار جای بسی تاسف دارد. - اخبار استانها -

سرهنگ حسن پورقربان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در سیمرغ، با بیان اینکه با توجه به ضرورت تحقق اجرای بیانیه گام دوم انقلاب و در راستای هم‌افزایی و تعامل روز افزون مسئولان با مردم در اجرای  تشکیل طرح محله مهدوی در حال اجراست، اظهار داشت: متاسفانه با اینکه در جلسات شورای اداری و شورای تحول شهرستان تاکید بر حضور مدیران در جلسات هماهنگی و روز معین شده برای خدمت‌رسانی حسب اهمیت موضوع شده بود متاسفانه برخی از مسئولان ادارات اجرایی با بی‌تفاوتی از حضور در جلسات هماهنگی پیرامونی گذر کردند که این کمرنگ بودن احتمال عدم حضور اداره مربوطه در همان روز هدف برای خدمت رسانی به مردم را متصور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کمرنگ بودن و عدم حضور مشهود مدیران مربوطه  بصورت متواتر در جلسات هماهنگی اهداف و رویکردها برای محلات و مناطق محروم  با محوریت خدمت بی منت، چهره به چهره و بدون واسطه با مردم آن محله هیچ توجیهی برای رسالت آن اداره وجود ندارد.

فرمانده سپاه ناحیه سیمرغ ضمن تشکر از تشکیل شورای تحول در دو بخش مرکزی و بخش تالارپی در سطح شهرستان خاطر نشان ساخت: در راستای خدمت رسانی هر چه بهتر و مطلوب در کمک به تحقق تمدن نوین اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه هر مدیر اداره یا مسئولی این هست که لباس جهادی خدمت به مناطق و محلات محروم برتن خویش کرده و باید با افزایش دغدغه مندی فراوان در سطح محلات کم برخوردار جهت خدمت رسانی هر چه بهتر حضور یابد و این از بایسته ها و وظایف رسالت محوری مدیران در طراز انقلاب اسلامی خواهد بود.

بازدید فرمانده کل سپاه از مناطق سیل زده میناب+فیلمفرمانده سپاه استان مرکزی: انقلاب اسلامی سطح استراتژیک را پشت سر گذاشته و امروز یک قدرت مطرح استبازدید فرمانده‌کل سپاه ‌از شهر سیل‌زده ‌کنارک/ سرلشکر سلامی: منطقه را تا بهبود شرایط ترک نمی‌کنیم/ ‌سپاه منازل مردم را بازسازی می‌کند

سرهنگ پورقربان با بیان مشکلات و موانع موجود مردم با شرح وظایف مستقیم برخی از ادارات و دستگاه های خدمات رسان، یادآورشد: با مشارکت و تعامل همه جانبه بیش از 30 دستگاه اجرایی شهرستان طرح امام محله مهدوی با حضور میدانی و چهره به چهره مدیران دستگاههای اجرایی خدمات رسان در روستای کم‌برخوردار برج خیل در روز چهارشنبه 22 دی ماه سال جاری از ساعت 8 صبح ساعت 16 برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جلسات هماهنگی فرمانده سپاه خدمت رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماموریت در نیمکره جنوب زمین

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

به گزارش ایسنا، پایگاه بصیرت در یادداشتی به قلم مهدی بختیاری نوشت: همانطور که در اخبار آمد، نخستین ماموریت اقیانوسی و دوربرد نیروی دریایی سپاه در نیمکره جنوب زمین با ناو «شهید نادر مهدوی» در حال انجام است.

شناورهای سپاه پیش از این نیز چند ماموریت در آب های آزاد از جمله خلیج عدن انجام داده بودند که همین ناو شهید مهدوی نیز در برخی از آنها حضور داشته اما ماموریت اخیر از چند منظر قابل توجه است. فارغ از محل و نوع انجام ماموریت، سپاه شناوری را به نیمکره جنوب فرستاده که به لحاظ تجهیز به تسلیحات تهاجمی، با همه شناورهای ایرانی - چه در ارتش و چه سپاه- متفاوت است.

این شناور که اسفند ۱۴۰۱ به سازمان رزم ندسا ملحق شد، یکی از ۳ شناور اقیانوس‌پیما و دوربرد سپاه است که از میان آنها ۲ شناور (شهید مهدوی و شهید رودکی) تحویل شده و شناور دیگر (شهید باقری) نیز در آستانه تحویل قرار دارد. این شناورها در واقع شناورهایی هستند که با تغییر کاربرد و تسلیح به سامانه‌های رزمی، این امکان را به نیروی دریایی سپاه می‌دهند که ماموریت‌های مختلف خود در آب‌های دوردست و اقیانوسی را انجام دهد.

در این میان، برخی شناورها به لحاظ امکانات و تجهیزات با بقیه تفاوت‌هایی دارند. برای مثال، شناور شهید باقری قرار است یک شناور تخصصی «پهپادبر» باشد اما شناور مهدوی از لحاظ سامانه‌های موشکی‌ای که روی آن نصب شده، با بقیه متفاوت است.
شناور شهید مهدوی با تُناژ ۲۱۰۰ تُن، طول ۲۴۰ متر و عرض ۲۷ متر را باید نخستین شناور رزمی ایران دانست که به موشک‌های دوربرد بالستیک مجهز شده است.

بهمن سال گذشته برای نخستین بار، تصاویری از شلیک این موشک‌ها -که گفته می‌شود بُرد آنها ۱۷۰۰ کیلومتر است- منتشر شد که از داخل کانتینرهای تعبیه شده روی این شناور به سمت هدف شلیک شدند. علاوه بر این، شناور شهید مهدوی به موشک‌های کروز با بُردهای مختلف نیز تجهیز شده است؛ موشک‌های ۷۵۰ کیلومتری و البته ۲ هزار کیلومتری که پیش از این، فرمانده نیروی دریایی سپاه از آنها با عنوان «قدر ۴۷۴» نام برده بود.

در حوزه پدافند هوایی نیز در ابتدای رونمایی از این شناور، سامانه موشکی سوم خرداد (یکی از بهترین سامانه‌های موشکی پدافند هوایی سپاه) روی آن دیده شده بود.
 
نیروی دریایی سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ خورشیدی با تفکیک ماموریت از نیروی دریایی ارتش، مسؤول اصلی حراست از خلیج‌فارس و تنگه هرمز است اما در سال‌های اخیر، حضور در آب‌های دوردست و اقیانوسی نیز به ماموریت‌های این نیرو افزوده شده است و برای این منظور، طراحی، ساخت و به‌کارگیری تجهیزات جدید از جمله شناورهای سطحی و زیرسطحی در دستور کار قرار گرفته است.

مهم‌ترین اهداف این ماموریت‌ها در کنار ایجاد سیادت دریایی، حراست از خطوط مواصلاتی کشتیرانی کشورمان در آب های دوردست است.
بیش از ۷۰ درصد حجم تجارت جهان در دنیا از طریق دریا انجام می‌شود و کشور ما نیز با دارا بودن مرزهای طولانی دریایی، به عنوان یک کشور دریایی، برای حفظ امنیت شناورهای تجاری و نفتکش‌های خود نیاز به تقویت نیروهای دریایی ارتش و سپاه دارد.

نیروی دریایی ارتش بیش از یک دهه است که ناوگروه‌های خود را به صورت مداوم و بدون وقفه با همین هدف به آب‌های دوردست و خطرناکی نظیر خلیج عدن، تنگه باب‌المندب و دریای سرخ اعزام می‌کند.

در طول سال‌های گذشته، گسترش پدیده دزدان دریایی که منجر به ربایش بسیاری از کشتی‌های تجاری (از جمله چند کشتی ایرانی) شد، موجب شد کشورهای مختلف، نیروهای نظامی خود را برای مقابله با این پدیده به آب‌های بین‌المللی گسیل کنند و کشور ما نیز نقش پررنگی در این پاسداری از امنیت خطوط کشتیرانی (نه فقط در قبال کشتی‌های ایرانی) دارد.

علاوه بر این، در طول سال‌های گذشته، بارها کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های ایرانی توسط نیروی دریایی برخی کشورها از جمله آمریکا و انگلیس مورد تجاوز و ربایش قرار گرفتند که البته همه آنها با پاسخ‌ متقابل ایران مواجه شده است.
حراست از این کشتی‌ها در برابر دزدان دریایی کلاسیک و مدرن نیازمند تقویت و افزایش ماموریت‌های دریایی ارتش و سپاه بود که به نظر می‌رسد در دستور کار جدی نیروهای مسلح قرار دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • «بسیج سازندگی» الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت است
  • ماموریت در نیمکره جنوب زمین
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • ناو «شهید مهدوی» وارد نیمکره جنوبی زمین شد