Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی زاهدی‌نیا میانگین سن طلاق در خراسان شمالی را ۳۶ سال برای آقایان و زنان نیز ۳۱ سال خواند و گفت: ۱۰ مورد از طلاق های استان ۲۹ سال از عمر زندگی مشترکشان گذشته و ۴۸ مورد نیز بیش از ۲۹ سال بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی زاهدی‌نیا، مدیرکل ثبت احوال خراسان شمالی در گفتگو با خبرنگار عصراترک با اشاره به اینکه در سال جاری، ۶ هزار و ۲۰۵ مورد ازدواج و یک هزار و ۶۷۱ مورد طلاق در استان ثبت شده، اظهار داشت: براین اساس نرخ خام ازدواج ۹ در هزار بوده است و استان در موضوع ازدواج رتبه نخست کشور و در موضوع طلاق در جایگاه ۹ کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه بیشترین ازدواج مردان در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال با دو هزار و ۸۹ مورد بوده است، گفت: همچنین در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال یک هزار و ۷۹۱ مورد، در گروه سنی ۳۰ تا ۳۴ سال ۹۰۸ مورد، در گروه سنی ۶۵ تا ۶۹ سال ۴۴ ازدواج، ۷۰ تا ۷۴ سال ۱۶ مورد، ۷۵ تا ۷۹ سال ۱۷ مورد و ۸۰ تا ۸۴ سال هشت مورد و ۸۵ تا ۸۹ مورد هم دو مورد ازدواج به ثبت رسیده است.

زاهدی نیا بیشترین ازدواج زنان را مربوط به گروه سنی ۱۵ تا ۱۹ سال را دو هزار و ۴۰ مورد عنوان کرد و افزود: علاوه بر این در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ سال یک هزار و ۷۱ مورد، در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال ۷۵۶ مورد، گروه سنی ۶۰ تا ۶۴ سال ۱۴ نفر، ۶۵ تا ۶۹ سال هفت مورد و ۷۰ سال به بالا چهار مورد به ثبت رسیده است.

زاهدی نیا بیشترین طلاق مردان را در گروه سنی ۳۰ تا ۳۴ سال را ۴۱۷ مورد اعلام کرد و گفت: همچنین در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال را ۳۶۱ مورد و در گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال ۳۲۴ مورد، بین ۶۰ تا ۶۴ سال ۱۷ مورد، ۶۵ تا ۶۹ سال ۱۵ مورد، ۷۰ سال به بالا ۲۹ مورد طلاق ثبت شده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین رده سنی طلاق زنان در گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال با ۳۳۱ مورد بوده است، افزود: گفتنی است که در رده سنی ۳۰ تا ۳۴ سال ۳۲۹ مورد، ۱۵ تا ۱۹ سال نیز ۱۹۷ مورد،  ۲۰ تا ۲۴ سال ۲۹۰ مورد و  بالای ۶۰ سال نیز ۱۲ مورد طلاق گرفته اند.

زاهدی نیا میانگین سن طلاق در خراسان شمالی را ۳۶ سال برای آقایان و زنان نیز ۳۱ سال خواند و ادامه داد: از کل طلاق انجام شده، ۹۸ مورد مربوط به ازدواج هایی با عمر کمتر از یک ماه است، ۱۳۳ مورد بین یک تا دو سال، ۱۱۲ مورد بین دو تا سه سال، ۱۳۸ مورد بین سه تا چهار سال و در مجموع ۴۰۱ مورد از طلاق های ثبت شده در استان در سال جاری در پنج سال نخست زندگی مشترک رخ داده است.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ مورد از طلاق های استان ۲۹ سال از عمر زندگی مشترکشان گذشته و ۴۸ مورد نیز بیش از ۲۹ سال بوده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: گروه سنی ۲۵ تا ۲۹ سال خراسان شمالی زاهدی نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۹۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای

آیا ازدواج با یک فرد معتاد که هردوی‌مان عاشق یکدیگر هستیم، اشتباه است؟ اگر قول داد ترک کند، چی؟ می‌شود به او اعتماد و با او ازدواج کرد؟ می‌خواهم با او ازدواج کنم تا به همه ثابت شود که به‌خاطر من ترک می‌کند، اشتباه است؟ و .... اینها سوالاتی است که ذهن برخی از مخاطبان را به خود مشغول می‌کند و برخی هم مانند ماجرای پربازدید اخیر با عنوان «پشیمانی زنی که به‌خاطر عشقش از خانه فرار کرد» گا‌ها با تایید گزاره آخر، چشمان خود را به روی حقایق می‌بندند و تصمیم خود را بدون در نظر گرفتن پیامد‌های آن عملی می‌کنند. در ادامه، بخشی از صحبت‌های این خانم را خواهید خواند و نکاتی از منظر روان‌شناسی مطرح می‌شود که باید همه دختر‌ها و پسر‌های دم‌بخت مورد توجه قرار دهند.

همه مخالف این ازدواج بودند

زنی که بعد از ۱۲سال زندگی مشترک به بن‌بست رسیده است، درباره دلیل درخواست طلاق توضیح می‌هد: «۱۲ سال قبل عاشق فرهاد شدم و در حالی که همه مخالف بودند تصمیم به ازدواج گرفتم و با او ازدواج کردم و حالا می‌خواهم طلاق بگیرم. فرهاد به شیشه اعتیاد دارد. فکر می‌کردم می‌توانم کاری کنم که زندگی او عوض شود و آن‌قدر من را دوست داشته باشد که بتواند اعتیادش را ترک کند، اما اشتباه می‌کردم. پدرم قبل از ازدواج‌مان فهمید که معتاد است، به همین دلیل هم مخالف بود. البته آن زمان اعتیادش جدی نبود و تفننی می‌کشید، اما پدرم متوجه شده بود و به‌شدت با ازدواج من مخالف بود؛ بنابراین از خانه فرار کردم. با فرهاد رفتیم شمال و بعد پدرم رضایت داد، اما گفت حق ندارم دیگر به خانه او بروم. حالا هم اعتیاد فرهاد شدید شده. او نسبت به من بدبین شده و چندین بار روی من دست بلند کرده است. به همین دلیل حاضر نیستم دیگر با او زندگی کنم، چون می‌دانم به من و دخترم آسیب می‌رساند».

نداشتن شناخت از اعتیاد و پیامدهایش

این خانم به‌رغم این که می‌دانسته که خواستگارش شیشه مصرف می‌کند، باز هم با او ازدواج می‌کند. به این بخش از صحبت‌هایش دقت کنید: «فکر می‌کردم می‌توانم کاری کنم که زندگی او عوض شود و آن قدر من را دوست داشته باشد که بتواند اعتیادش را ترک کند، اما اشتباه می‌کردم». این نوع تحلیل نشان می‌دهد که این فرد شناخت کافی از اعتیاد و پیامد‌های آن ندارد. بار‌ها در همین صفحه خانواده و مشاوره از پیامد‌های اعتیاد به ویژه اعتیاد به مواد صنعتی گفته‌ایم.

اتکا به مواد به جای توانایی‌های درونی

فردی که به شیشه اعتیاد دارد برای مدیریت هیجانات خود به جای اتکا به توانایی درونی به عاملی خارج از خود که همان مواد است احتیاج دارد. استعمال شیشه به‌رغم این که به طور موقت توانایی جنسی و قدرت تمرکز و توجه را بالا می‌برد ولی پس از مدتی فرد را دچار اختلالات زناشویی و شناختی می‌کند به‌طوری که استعمال مکرر و مصرف با دوز بالا می‌تواند سبب بروز توهم و هذیان شود. در صورت عدم مصرف فرد دچار سندروم ترک می‌شود، یعنی این که فرد دچار بی‌قراری یا ولع و وسوسه‌های شدید برای استفاده مجدد می‌شود و برای به دست آوردن مواد ممکن است دست به اقدامات نابهنجار همچون پرخاشگری، سرقت، دروغ و ... بزند.

تعهد و صمیمیت با شوهر شیشه‌ای؟

مثلث عشق شامل صمیمیت، شور و شوق و تعهد می‌شود که از جمله مهم‌ترین ملاک‌های ازدواج سالم است. حال با توجه به عوارضی که موادی همچون شیشه دارد، آیا فرد مصرف‌کننده شیشه می‌تواند در رابطه عاطفی قرار بگیرد که در آن احساس صمیمیت و تعهد را تجربه کند؟ کسی که تمام فکر و ذکرش استعمال مواد باشد توانایی متعهد ماندن به اهداف، برنامه‌ها و نیاز‌های خود و همسر خود را دارد؟ با توجه به تخریب شناختی و هیجانی که مصرف شیشه دارد، آیا این فرد مصرف کننده می‌تواند وظایف همسری و احتمالا والدی خود را در زندگی مشترک انجام دهد؟ یکی از ملاک‌های مهم ازدواج بلوغ جسمانی، عاطفی و روانی افراد است، حال به نظر شما با توجه به عوارضی که از استعمال شیشه گفتیم آیا فرد مصرف کننده شیشه توانایی رسیدن به این نوع بلوغ را دارد؟ اگر حتی فقط پاسخ یکی از این پرسش‌های مطرح‌شده، مثبت بود می‌توانید به ازدواج با این افراد فکر کنید.

منبع: خراسان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • نشانه‌های آمادگی برای ازدواج در دختران
  • پیرترین پدر و مادر‌ها کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • ۲۰ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیسی در خراسان شمالی کشف شد
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • دهه شصتی های متاهل، تجلیل شدند
  • عاقبت فرار از خانه به‌عشق خواستگار شیشه‌ای