Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، با توجه به خلاء جدی در زمینه تولید محتوا به زبان ژاپنی به منظور معرفی ایران و اسلام برای مخاطبان علاقه مند و فرهنگ دوست ژاپنی اعم از فرهیختگان، اساتید دانشگاه، شخصیت ها، مخاطبان عام و موسسات و نهادهای مرتبط از ظرفیت های فرهنگی، هنری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. همچنین فارسی آموزان ژاپنی در زمینه های مختلف، این شماره همچون 4 شماره قبلی آماده سازی و ارائه شده است. 
       
حسین دیوسالار رایزن فرهنگی ایران در ژاپن با اشاره به چاپ شماره های مختلف این مجله و کتب و مجموعه های دیگر تخصصی و استقبال فراوان مخاطبان که موجب گردیده تاکنون ۵ شماره مجله در کنار تعداد دیگری از کتب رایزنی فرهنگی در ۱۹ نوبت چاپ و بیش از ۲۸ هزار تیراژ با حمایت برخی از مخاطبان ایرانی و ژاپنی تهیه، چاپ و توزیع گردد، به مطالب این شماره اشاره کرد و گفت: در این شماره و در بخش "پرونده ویژه" با عنوان «سرزمين پهلوانان و قهرمانان»، پس از تشریح فرهنگ پهلواني و قهرماني، اسامی برخي از پهلوانان ايران زمین مانند پهلوانان اسطوره‌اي و پهلوانان تاريخي مجموعا ۱۲ پهلوان معروف ايران مانند رستم، پورياي ولي، تختی، صادق جابرزاده و ... ارائه ضمن آن که در "ورزش های ایرانی" ورزش‌هايي كه خاستگاه آنان ايران است مانند چوگان، كشتي و ... تشریح گردیده و ورزش زورخانه‌اي يا باستاني، كشتي پهلواني به انضمام فهرستي از پهلوانان معروف، ورزش‌ها و بازی هاي بومي و محلي ايران مانند کشتي با چوخه در خراسان شمالي و رضوي، لافندبازي و كشتي گيلكي در گيلان، وزرا جنگ در مازندران، كشتي آليش در خراسان، گلستان و مازندران، بازي زو كه در بيشتر مناطق ايران وجود دارد، چوب بازي بختياري، تيراندازي با اسب در لرستان، كمركشي در يزد، الك دولك، هفت سنگ، مسابقات شتر سواري، مسابقات اسب سواري در تركمن صحرا، چوگو يا گوبازي در كرمان و ... نیز مورد بررسی قرار گرفته است. 
     
وی معرفی ۵ ورزش محبوب در ايران شامل فوتبال، واليبال، بسكتبال، كشتي و تكواندو و همچنین ورزش‌هاي ديگري كه در جهان افتخار آفریدند مانند وزنه برداري، دوميداني، تيراندازي، كاراته، ووشو، كبدي و ... به همراه برخي از ورزشكاران مطرح اين رشته‌ها را نیز از جمله مطالب بخش " ورزش های محبوب" دانست. 

دیوسالار افزود: در معرفي فوتبال، تاريخچه این ورزش در ايران، تيم ملي فوتبال ايران و حضور آن در مسابقات آسيايي و جهاني، شخصيت هاي مطرح فوتبالي ايران، ليگ حرفه اي فوتبال در ايران و باشگاه‌هاي حاضر در آن به همراه تيم ملي فوتسال مردان و زنان و افتخارات آنها و نيز ورزشكاران مطرح، تيم ملي فوتبال ساحلي و افتخارات آن معرفي و در مورد واليبال، بسكتبال، كشتي و تكواندو نیز به همين شكل عمل شده و ضمن بيان تاريخچه مختصر آنها در ايران به معرفي تيم ملي، دست آوردها و نيز برترین های هر کدام پرداخته شده است.  

رایزن فرهنگی کشورمان در ایران همچنین اشاره کرد: در ادامه، ورزش‌هاي ديگر از جمله وزنه برداری كه در ايران مطرح هستند و توانسته‌اند در سطح جهاني به مدال های زیادی دست پيدا كنند معرفی و در این قسمت ضمن بيان تاريخچه وزنه برداري، ورزشکاران مطرح معرفي و در ادامه دوميداني، تيراندازي، تيراندازان مطرح بانوان ايران، كاراته، ووشو، كبدي و ... به همراه برخي از ورزشكاران مهم اين رشته‌ها معرفي شده‌اند.  

وی از جمله دیگر بخش های این شماره را به شرح زیر معرفی کرد:در قسمت مربوط به "تاريخ ايران" به حضور کشورمان در المپيك، پارالمپيك و المپيك زمستاني و نام تمام كساني كه در المپيك مدال گرفته‌اند ذکر گردیده و در مورد پارالمپيك هم برخی از مهمترین رشته ها که در جهان مطرح هستند مانند واليبال نشسته كه ایران قدرت بلامنازع جهان و المپيك است يا مرحوم سيامند رحمان كه قوي ترين مرد جهان بوده معرفی گردید. 

موضوعات مرتبط با المپیک و پاراالمپیک ۲۰۲۰ توکیو، ورزشکاران و مدال آوران و همچنین برنامه های متنوع و مختلف فرهنگی و هنری رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن به این مناسبت که با استقبال فراوان مخاطبان مواجه گردید از جمله برگزاری اولین نمایشگاه تبادلات فرهنگی ایران در ژاپن، ماه فرهنگی ایران در ژاپن و ... مواجه گردید در "برنامه های رایزنی فرهنگی در المپیک 2020 توکیو" مورد اشاره قرار گرفته است. 
        
در قسمت "سبك زندگي در ايران" و موضوعات گردشگری هم به معرفي پيست‌ها و جاذبه های گردشگری آن پرداخته شده و در "استان های ايران" هم مازندران به دلیل اينكه در بين استان‌هاي کشور بيشترين مدال را در المپيك كسب كرده و قطب ورزش ایران است اشاره و در بخش "به ايران خوش آمديد" هم باغ عباس آباد مازندران معرفي گردیده است.  
     
"ايرانيان سرآمد" (معرفی ننه مكرمه يا مكرمه قنبري)، "ژاپني‌هايي كه در ايران زندگي مي‌كنند" (خانم مايومي مهدي زاده همسر استاد سليمان مهدي زاده كه يكي از كاراته كاهاي معروف ايران و دارنده مدال امپراتوري ژاپن بوده و به عنوان سامورايي در ایران شناخته مي‌شود)، "طعم ايراني"( معرفی خورشت آغوز مسما در مازندران)، "صنايع دستي"( نمدمالی) و ... نیز از دیگر بخش های این شماره مجموعه ایران شناسی مجله تخصصی "ایران" با پشت جلد تصویر زیبای دماوند و 4 شماره قبلی نشریه است. 

در عنوان مربوط به "شناخت اسلام" این شماره هم به ديدگاه اسلام در مورد ورزش و رشته هایی كه اسلام به آنها توصيه كرده پرداخته شده و  تاريخ حضور ايران در المپيك نیز در "برگی از تاریخ ایران" مورد توجه قرار گرفته است. 

مجله "ایران" به صاحب امتیازی رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن، مدیرمسئولی و سردبیری دکتر حسین دیوسالار، تحریریه با مسئولیت قدرت اله ذاکری و همکاری و مشاورت دکتر احسان جوانمردی و هیتوشی موریشیما منتشر می شود. 

این نشریه علاوه بر نسخه چاپی، به صورت دیجیتالی نیز در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. 

رایزنی فرهنگی پیش از این ۴ شماره مجله تخصصی ایران با موضوعاتی همچون "جغرافیا و معرفی ایران"(۲ نوبت چاپ در ۳۵۰۰ نسخه)، "ایران کشور بزرگ میوه و گردشگری"(۳ نوبت چاپ و ۵۵۰۰ تیراژ)، "ویژه نامه روابط ایران و ژاپن" در طول حدود ۱۳۰۰ سال (به مناسبت نودمین سال روابط دو کشور) در ۱ نوبت چاپ با ۳۰۰۰ تیراژ و "موسیقی ایرانی و گردشگری" (با ۲ نوبت چاپ و ۳۰۰۰ نسخه) منتشر و مجموعا در ۱۶۵۰۰ نسخه تیراژ علاوه بر نسخه دیجیتال در اختیار علاقه مندان، پژوهشگران، دانشگاه ها، موسسات و ... و همچنین به عنوان منبع کمک آموزشی فارسی آموزان ژاپنی علاوه قرار داده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: ژاپن اسلام شناسی فرهنگی ایران در ژاپن رایزنی فرهنگی نوبت چاپ ورزش ها رشته ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی

به گزارش خبرگزاری مهر، شماره ۱۶۶ مجله خیمه در اردیبهشت ۱۴۰۳، با طرح جلدی از چهره «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی منتشر شد.

مجله خیمه در شماره اردیبهشت در بخش رویدادها و روایت‌ها ۵ رویداد مهم فروردین ماه ۱۴۰۳ را بررسی کرده است. تحلیل شیوهٔ دعاهای متفاوت استاد شیخ حسین انصاریان از نگاه ۴ استاد حوزه و دانشگاه، بررسی ماجرای مسجد سازی در پارک قیطریه و پاسخ به ۴ پرسش آیت الله سیدمصطفی محقق داماد از نگاه ۱۷ چهرهٔ مخالف و موافق، بررسی سخنان پُرحاشیهٔ حجت‌الاسلام پناهیان دربارهٔ پیامبر (ص) از نگاه ۳ استاد دانشگاه، روایتی از اشعار روضه‌های زنده یاد حسین بختیاری که در نوروز درگذشت از نگاه ۴ فعال هیئتی و برگزاری محفل صد هزار نفری قرآنی در ورزشگاه آزادی از نگاه ۱۰ فعال فرهنگی و رسانه‌ای.

سوژه بخش چهره خیمه، «کلر ژوبرت»، نویسنده مسلمان شده فرانسوی است. آثار این بانوی نویسنده متولد اردیبهشت، از نگاه ۱۶ نویسنده و کارشناس حوزه و دانشگاه بررسی شده است.

این چهره‌ها عبارتند از: محسن چینی‌فروشان، موسی بیدج، حسن احمدی، حبیب احمدزاده، غلامرضا حیدری ابهری، ناصر نادری، مریم جلالی، آسیه رحمتی، حسین راجی، سیدمحمد مهاجرانی، سیده مریم شهیدی کریمی، رقیه فاضل، علی مهدوی، بهاره بهنام نیا، زهرا شیرخانیان.

مجله خیمه در بخش پرونده ماه به ۱۲ سال تلاش برای حل مشکل فقهی اهدای عضو پرداخته و ماجرای اهدای عضو ۱۲ طلبه و ۴ مداح را بررسی کرده است. پرونده ماه خیمه، به موضوع «اهدای عضو» و ضرورت فرهنگ سازی با نگاه عاشورایی پرداخته است. این پرونده شما را با ۱۲ طلبه و ۴ مداحی آشنا می‌کند که اعضای بدنشان، به بیماران نیازمند بخشیده‌اند.
همچنین ایرج فاضل، ۱۲ سال پیگیری برای رفع محدودیت‌های فقهی و قانونی اهدای عضو را تشریح کرده است. علی اکبر صالحی هم چگونگی عبور از نگاه بسته مذهبی در این موضوع را بیان کرده است. کتایون نجفی زاده، از سه دهه تلاش و دیدارهایش با مراجع قم و نجف به ویژه دیدارش با آیت الله سیستانی گفته و کمیل نظافتی، اهدای کلیه‌اش به کودک کلاله را تشریح کرده است. مهدی حیدری هم از مستند ساخته شده درباره ماجرای این کلیه گفته است.

خیمه در بخش یادمان به سراغ یادبود مرحوم محمود امیری، مدیر انتشارات و کتابفروشی امیری رفته و ماجرای کتاب مهدی آذر یزدی، کتابفروشی امام حسین و شهادت دو برادر مرحوم امیری را روایت کرده است. همچنین مرتضی آخوندی، مدیرانتشارات دارالکتب الأسلامیه از روایت پنج دهه دوستی‌اش با مرحوم امیری سخن گفته و روایت علی قائمی، محقق و نویسنده‌ای که ۵۰ کتابش در انتشارات امیری منتشر شده است هم در این بخش آمده است. محمدهادی فاضل، مهدی رئوفی، مرضیه امیری و سید یاسر شریفی از نزدیکان آن مرحوم هم یادداشت‌هایی در این پرونده نوشته‌اند.

این شماره از مجله در بخش کتاب خیمه هم به آشنایی با ۶۳ نویسنده و تصویرگر انتشارات خیمه پرداخته و به مناسبت نمایشگاه کتاب، موضوعات زیر را هم از نظر گذرانده است:

کتابی کاملاً کاربردی برای زندگی: اثر تازه منتشرشدهٔ «تفسیر موضوعی سبک زندگی با رویکرد روایی»

مسالهٔ حجاب در ایران امروز به روایت رمان «رقص کلاغ روی شانه‌های مترسک.»

کتاب شعری که گم شد: روایتی از کتاب «مجموعهٔ اشعار فضائل اهل بیت» اثر شیخ کلینی

یادداشت‌های عاشورایی مرحوم دکتر عماد افروغ از کتاب «فریادهای خاموش»

شماره اردیبهشت خیمه، با سرمقاله‌ای از حجت الاسلام دکتر محمدرضا زائری (مدیرمسئول مجله)، و نیز یادداشت‌هایی از ۷ نویسنده و چهره حوزوی و دانشگاهی در آغاز مجله، منتشر شده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه مجله خیمه با شماره ۰۹۰۲۸۲۴۲۹۸۱ تماس بگیرند.

کد خبر 6086179

دیگر خبرها

  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • سومین جشنواره چند رسانه‌ای گردشگری کشور به میزبانی کرمان برگزار می‌شود
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • هند به نمایشگاه کتاب تهران نرسید،‌ یمن جایگزین شد
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • شصت‌ودومین شماره مجله تصویری نفت و انرژی (متنا)
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • پنجمین جشنواره فرهنگی و گردشگری سی ترمی در زهک برگزار شد