Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-27@21:39:45 GMT

توسعه صنایع دریایی در استان بوشهر

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۱۴۲۱

توسعه صنایع دریایی در استان بوشهر

تین نیوز

در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان بوشهر ۷۵۰ میلیون دلار برای اجرای طرح‌های صنایع دریایی و شناور سازی مصوب شد که نقش مهمی در توسعه این صنایع خواهد داشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، استان بوشهر دارای شرایط بسیار خوبی در حوزه دریا و ساحل است و همجواری با خلیج فارس و داشتن بیش از ۷۰۰ کیلومتر ساحل یکی از ظرفیت‌های مهم این استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دریا و ساحل ظرفیتی کم نظیر است و تاکنون فعالیت‌هایی در حوزه دریا از جمله تجارت و دریانوردی، حمل و نقل دریایی، استخراج منابع زیرزمینی، صید و صیادی و آبزی‌پروری، گردشگری دریایی و.. مورد توجه بوده است ولی قابلیت‌های دریا خیلی بیشتر از اینها است.

اقتصاد کرانه‌ای همواره مورد تاکید بوده و کشورهای پیشرفته با استفاده از ظرفیت اقتصاد دریا به پیشرفت‌های گسترده‌ای دست یافته‌اند ولی در ایران به خوبی از این ظرفیت اقتصادی استفاده نشده است.

صنایع دریایی یکی از اضلاع اقتصاد دریاپایه هستند که در استان بوشهر کارهایی در این زمینه صورت گرفته است که از جمله آنها می‌توان به ساخت انواع شناور، سکوهای نفتی و گازی و… اشاره کرد.

استان بوشهر برای توسعه صنایع دریایی و تقویت اشتغال در این حوزه ظرفیت‌های کم‌نظیری دارد که این ظرفیت‌ها مورد توجه دولت نیز قرار گرفته است و در سفر هیئت دولت به استان بوشهر، مصوبات خوبی در این زمینه گذرانده شد.

تصویب ۲۵ هزار میلیارد تومان برای صنایع دریایی

استاندار بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استفاده از ظرفیت دریا را در استان بوشهر در دستور کار داریم و در این راستا از طرح‌هایی که توسط سرمایه‌گذاران ارائه می‌شود حمایت می‌کنیم.

احمد محمدی‌زاده ادامه داد: در سفر مهرماه رئیس جمهور به استان بوشهر، اعتبارات خوبی برای طرح‌های صنایع دریایی و شناور سازی در استان تصویب شد که نقش مهمی در رونق این صنعت خواهد داشت.

توسعه صنایع دریایی در استان بوشهر/ ۷۵۰ میلیون دلار تصویب شد

وی اضافه کرد: یکی از مصوبات سفر رئیس جمهور به بوشهر اختصاص ۷۵۰ میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی به طرح‌های صنایع دریایی و شناور سازی در این استان است.

استاندار بوشهر با اشاره به اینکه این میزان اعتبار تقریباً معادل ۲۵ هزار میلیارد تومان است بیان کرد: باید در ساخت لنج، قایق و سازه و صنعت دریایی مورد استفاده قرار گرفته شود.

مصوبات خوب حاصل سفر دولت

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان بوشهر نیز به نگاه ویژه به صنایع دریایی اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور و هیئت دولت به توسعه صنایع دریایی در استان بوشهر نگاه ویژه‌ای دارند.

علی درویشی بیان کرد: سفر ۱۶ مهر ماه هیئت دولت به استان بوشهر ۹۳ تفاهم نامه برای استان به دنبال داشت و تاکنون رهاورد این سفر چهار هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: از این میزان سه هزار و ۵۴۵ میلیارد تومان سهم سال جاری و یک‌هزار و ۴۰۵ میلیارد تومان نیز مربوط به اعتبارات سال آینده است.

انتظار می‌رود با تلاش و پیگیری مسئولان، زمینه تخصیص اعتبارات حوزه صنایع دریایی هر چه سریع‌تر محقق شود و شاهد تقویت اشتغال در این زمینه باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رئیس جمهور هیئت دولت تین خلیج فارس تجارت حمل و نقل گردشگری صندوق توسعه ملی سازمان مدیریت و برنامه ریزی صنایع دریایی حمل و نقل دریایی شناور سازی توسعه صنایع دریایی استان بوشهر صنایع دریایی استان بوشهر میلیارد تومان هیئت دولت رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است

ایسنا/بوشهر رئیس شورای شهر بوشهر بافت تاریخی بوشهر را یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری کشور دانست و گفت: این گنجینه تاریخی دارای ساختمان‌های منحصر به فردی است که می‌تواند باعث رونق گردشگری ایران شود.

وحیدنیک روش روز پنج شنبه ۶ اردیبهشت در هفتمین اجلاس مجمع روسای کمیسیون های شهرسازی ومعماری کشور در بوشهر افزود: بافت تاریخی بوشهر دارای ۳۸ هکتار مساحت است و در آن بیش از ۹۰ اثر تاریخی به ثبت ملی رسیده است.

وی از استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر خبر داد و بیان کرد:  بیش از ۹۵ درصد از زیرساخت‌های عمرانی در بافت تاریخی بوشهر تکمیل شده  و در سال جاری طرح‌های کف‌سازی بافت تاریخی بوشهر به اتمام می‌رسد.

رئیس شورای شهر بوشهر به توسعه شبکه فاضلاب در همه نقاط شهر بوشهراشاره کرد و گفت: شبکه‌گذاری فاضلاب محلات جنوبی بوشهر آغاز شده و امیدواریم اعتبارات آن زودتر تأمین شود.

نیک روش به محدودیت‌های ایجاد شده برای ساکنان در حریم نیروگاه اتمی پرداخت و گفت: این نیروگاه باعث افتخار است اما برای مردمی که در حریم آن است مشکلاتی را به وجود آورده است و در حوزه شهرسازی مشکلات عمده در این مناطق وجود دارد.

وی یکی از مشکلات شهر بوشهر را نبود خروجی دوم عنوان و تأکید کرد: بوشهر شبه جزیره‌ای است و در عرصه پدافند غیرعامل آن دچار مشکل است، باید برای خروجی دوم آن طراحی و برنامه‌ریزی و اجرایی شود.

شهردار بوشهر نیز بازآفرینی شهری را  یکی از رویکردها و راه‌یافته در موضوع شهری دانست و با بیان اینکه دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است، گفت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضاها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

حسین حیدری افزود: اگر با منطق بازآفرینی به این فضاها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر منجر نمی‌رسد، اظهار کرد: مردم بهره‌بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

شهردار بوشهر، مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری را عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی‌مدخل در کشور دانست و اضافه کرد: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

حیدری با بیان اینکه این ناهماهنگی به اعتماد مردم آسیب می‌زند و آنها را نگران می‌کند، خاطرنشان کرد: این مهم باعث عدم همراهی و مشارکت مردم و در نتیجه به پاشنه آشیل طرح‌های بازآفرینی شهری تبدیل و سبب آسیب به جلب مشارکت مردم می‌شود.

وی با بیان اینکه در شهر بوشهر بافت‌های فرسوده حدود ۳۰۰ هکتار است، گفت: مساحت بافت تاریخی بوشهر تقریباً ۳۸ هکتار است و باید با نگاه بازآفرینی به این مجموعه‌ها نگاه کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صاحبان صنایع استان بوشهر برای جذب دانشجویان بورسیه اقدام کنند
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • قبرس ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه را از سر گرفت
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • صنایع استان بوشهر به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • بافت تاریخی بوشهر یکی از ظرفیت‌های مهم گردشگری ایران است
  • مشعل‌های گازی مجتمع‌های پتروشیمی جمع‌آوری می‌شوند
  • توقیف ۳ شناور با ۱۱ میلیارد تومان قاچاق در بوشهر