Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱- گرما درمانی ۲- فیزیوتراپی به روش الکتروتراپی ۳- فیزیوتراپی اولتراسوند ۴- فونوفورزیس ۵- لیزر درمانی ۶- یخ درمانی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛  فیزیوتراپی یکی از مهم‌ترین حرفه‌های پزشکی است که هدف اصلی آن درمان بیماران برای بازیابی یا حفظ تحرک و توانایی بدنی و همچنین افزایش قدرت عملکردی آنهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیزیوتراپی رشته‌های مختلفی را برای دستیابی به بهترین نتایج ترکیب می‌کند، از جمله بیومکانیک، حرکت شناسی، درمان دستی، ورزش درمانی، الکتروتراپی، آب درمانی و ماساژ.

روش‌های فیزیوتراپی متفاوت است که بر اساس نوع آسیب یا شرایط بیماری تعیین می‌شود و مهم‌ترین روش‌های فیزیوتراپی عبارتند از:

۱- گرما درمانی

در این نوع درمان دمای بافت و سلول‌های بیولوژیکی به درجاتی از ۱۴ تا ۵۴ درجه سانتی‌گراد یا بیشتر افزایش می‌یابد و شامل دو نوع است، یک نوع دارای اثر سطحی و یک نوع دارای اثر عمیق. فیزیوتراپی به موارد زیر کمک می‌کند:

کاهش تنش عضلانی در صورت آسیب عضلانی

افزایش پمپاژ خون در ناحیه مورد فیزیوتراپی، که باعث تسکین درد می‌شود

افزایش محتوای اکسیژن در سلول‌های آلوده

افزایش خون رسانی به ناحیه آسیب دیده و افزایش کارایی آن

درمان کمردرد و درد‌های مختلف مفصلی

افزایش راندمان کار عضلات

فیزیوتراپی با گرما شامل دو روش اصلی است:

محیط گرمای خشک: شامل درمان مادون قرمز

رسانه حرارتی مرطوب: شامل پد‌های حرارتی و پد‌های مومی درمانی است.

۲- فیزیوتراپی به روش الکتروتراپی

الکترووتراپی یکی از موثرترین انواع فیزیوتراپی است. از آنجایی که بدن انسان دارای بار‌های منفی و مثبت است، روشی برای فیزیوتراپی با امواج الکتریکی وجود دارد که با تحریک الکتریکی عضلات و اعصاب برای تقویت عضلات مختلف مانند عضله چهار سر ران انجام می‌شود. فیزیوتراپی با استفاده از امواج الکتریکی برای توانبخشی بیماران پس از جراحی زانو، جراحی برداشتن رباط صلیبی و کشیدگی عضلات استفاده می‌کند.

۳- فیزیوتراپی اولتراسوند

فیزیوتراپی اولتراسوند دو نوع است که یکی از آن‌ها دارای اثر حرارتی است که باعث افزایش خاصیت ارتجاعی رشته‌های کلاژن در بافت حیاتی، افزایش پمپاژ خون، تسکین درد، کاهش تنش عضلانی و کمک به درمان سفتی مفاصل می‌شود.

در مورد نوع دوم، دارای اثر غیر حرارتی است که علاوه بر فعال سازی و ترمیم بافت سلولی، باکتری‌ها و ویروس‌های ناحیه آسیب دیده را از بین می‌برد، همچنین برای از بین بردن اسکار‌های ناشی از زخم‌ها و عمل‌ها استفاده می‌شود.

۴- فونوفورزیس

این یکی از جدیدترین روش‌های فیزیوتراپی محسوب می‌شود و از اولتراسوند برای تسهیل درمان با مهاجرت دارو با استفاده از امواج صوتی استفاده می‌کند، زیرا امواج به دارو اجازه می‌دهند تا به سد پوستی ماهیچه‌ها نفوذ کند که باعث افزایش انتشار دارو در داخل محوطه می‌شود.

۵- لیزر درمانی

لیزر فیزیوتراپی برای افزایش سرعت بهبود زخم استفاده می‌شود و همچنین در تسکین درد و درمان عفونت‌های مزمن موثر است.

۶- یخ درمانی

این نوع درمان طبیعی برای تسکین جراحات و درد به خصوص برای درمان ورم بلافاصله پس از آسیب استفاده می‌شود، زیرا یخ بلافاصله پس از آسیب درد را تسکین و تنش عضلانی را کاهش می‌دهد.

مزایای فیزیوتراپی

مسکن درد

گاهی اوقات جایگزینی برای جراحی

بهبود توانایی حرکتی

کاهش وابستگی به دارو

بهبود گردش خون

تقویت کار قلب، رگ‌های خونی و ریه‌ها

کاهش خطر آسیب‌های ناشی از ورزش

حمایت از سلامت روان

کمک به بهبودی پس از سکته مغزی یا فلج

بهبود تعادل بدن

مدیریت مشکلات مربوط به سالمندان

فیزیوتراپی برای سالمندان

چرا انجام جلسات فیزیوتراپی در منزل بهتر است؟

حفظ حریم خصوصی کامل

دریافت کمک از اعضای خانواده

راحتی بیشتر برای بیمار، که از روند بهبودی سریعتر پشتیبانی می‌کند.

رهایی از مشکل تحرک، به ویژه برای برخی از موارد بیماری که طاقت تلاش از خانه به درمانگاه را ندارند.

تکنیک‌های مورد استفاده در جلسات فیزیوتراپی:

دستگاه‌های القایی الکتریکی

امواج کوتاه و عمیق

دستگاه‌های شاک ویو

انواع دستگاه‌های سفت کننده (برای گردن و پشت)

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کمردرد استخوان فیزیوتراپی پا درد ویروس کرونا دارای اثر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • آشنایی با کابل نسوز
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • بهره برداری از واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • آمادگی آتش نشانی رشت برای آموزش ایمنی در بیمارستان‌ها
  • پیشگیری از تحمیل هزینه‌های جانبی به جامعه با تجهیز خانه‌های بهداشت
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • ایجاد ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در همدان
  • دلایل بروز زانودرد و روش‌های درمانی آن را بشناسید
  • دلایل بروز زانو درد و روش‌های درمانی آن را بشناسید