Web Analytics Made Easy - Statcounter

با هدف افزایش مشارکت جامعه دانشگاهی کشور در تولید محتوای رسانه‌ای برای ترویج فرهنگ و سیره رضوی، بخش ویژه «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» به جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) اضافه شد.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر اکبر نصراللهی، دبیر علمی جشنواره، این خبر را اعلام و اظهار کرد: جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) در نخستین دوره تجربه موفقی را پشت‌سر گذاشت و استقبال خوب مخاطبان از این دوره سبب شد برنامه‌ریزی برای توسعه بخش‌های آن در دستور کار مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی و هیئت علمی جشنواره قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اثرگذاری بیشتر جشنواره با مشارکت دانشگاهیان

نصراللهی افزود: با هدف پویاتر و اثرگذارترشدن جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع)، تصمیم گرفته شد  جامعه دانشگاهی در تولید محتوای آن نقش‌آفرینی بیشتری داشته باشند و براین‌اساس در دومین دوره جشنواره بخش ویژه‌ «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» اضافه شد.

او به دیگر اهداف اضافه‌شدن این بخش نیز اشاره کرد و گفت: ترغیب و تشویق دانشجویان به مشارکت علمی در حوزه تولید محتوای رسانه‌ای مرتبط با ترویج فرهنگ و سیره رضوی، فراهم‌آوردن زمینه مناسب برای بروز و ظهور خلاقیت‌های دانشجویان در همه حوزه‌های رسانه‌ای مرتبط با ترویج فرهنگ رضوی، افزایش انگیزه مطالعه و پژوهش در بخش‌های تولید محتوای رسانه‌ای و زیرساخت‌های نشر محتوا، و همچنین بهره‌مندی دست‌اندرکاران حوزه رسانه از اندیشه‌ها، آموخته‌ها و آثار دانشجویی برتر از دیگر دلایل و اهداف هیئت علمی جشنواره برای افزودن بخش ویژه‌ «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» بوده است.

رونق‌بخشی پژوهش‌های کاربردی مبتنی بر جریان‌های رسانه‌ای

دبیر علمی جشنواره به چشم‌انداز افزایش مشارکت دانشگاهیان در این حوزه نیز اشاره و تصریح کرد: بدون شک، افزوده‌شدن بخش «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» به جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) به افزایش فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان کشور در این حوزه منجر خواهد شد و انعکاس مناسب این جریان فراگیر می‌تواند فصل جدیدی در برگزاری جشنواره‌های رسانه‌ای در سطح کشور باشد که خروجی نهایی آن جریان‌سازی محتوای رضوی در عرصه علمی کشور و رونق‌گرفتن پژوهش‌های کاربردی مبتنی بر جریان‌های رسانه‌ای خواهد بود و یقیناً اساتید دانشگاه‌ها، دانشجویان و دست‌اندرکاران حوزه رسانه نیز از ثمرات آن بهره خواهند بود.

ضوابط اختصاصی بخش «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی»

نصراللهی به مصوبه هیئت علمی جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) درباره ضوابط اختصاصی بخش «پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی» هم اشاره کرد و گفت: فارغ‌التحصیلان مقاطع تحصیلی کارشناسی‌ارشد و دکتری رشته‌های مختلف می‌توانند پایان‌نامه‌ها و رساله‌های خود در موضوعات مرتبط با تولید، توزیع و ارزیابی محتوای رسانه‌ای مرتبط با حوزه معارف رضوی و محورهای موضوعی جشنواره را، که در ۵ سال اخیر تدوین و از آن دفاع کرده‌اند، برای شرکت در جشنواره ارسال کنند.

وی افزود: دراین‌راستا متقاضیان باید چکیده و متن کامل پایان‌نامه خود را در قالب فایل پی‌دی‌اف و از طریق سایت mediafest.razavi.ir برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

نصراللهی به این نکته نیز اشاره کرد که پس از دریافت و بررسی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی، به‌تشخیص هیئت علمی جشنواره، تعدادی از این آثار به عنوان «اثر برگزیده» معرفی می‌شوند که در مراسم اختتامیه از پدیدآورندگان آن‌ها تجلیل خواهد شد.

مهلت ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ تعیین شده و اطلاعات کامل مربوط به فراخوان و محورهای موضوعی جشنواره نیز در پایگاه اطلاع‌رسانی mediafest.razavi.ir قابل ‌مشاهده است.

دومین جشنواره رسانه‌ای امام رضا(ع) در ۸ محور «مطبوعات»، «خبرگزاری‌ها»، «رسانه‌های صوتی و تصویری»، «رسانه‌های مجازی»، «عکس»، «گرافیک»، «بین‌الملل» و «پایان‌نامه‌های مرتبط با ترویج فرهنگ رضوی» در دهه کرامت ۱۴٠۱ برگزار خواهد شد.

منبع: آستان نیوز

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: دبیر علمی جشنواره امام رضا پایان نامه ها و رساله های دانشجویی جشنواره رسانه ای امام رضا ع پایان نامه ها و رساله ها هیئت علمی جشنواره محتوای رسانه ای تولید محتوای رسانه ای ترویج فرهنگ بخش ویژه اضافه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران از جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات از محل تبصره ۱۶ برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این دانشگاه خبر داد. - اخبار استانها -

رضا لحمیان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران همگام با سیاست‌گذاری کشور به عنوان یک دانشگاه مهارتی انجام وظیفه می‌کند، اظهار داشت: این دانشگاه بعد از تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "دانشجوی فارغ‌التحصیلی داشته باشیم و نتوانیم برای وی شغلی فراهم کنیم این ایراد کار در آموزش عالی ما است." اولویت کار را بر تدوین اشتغال دانشجویان مورد پذیرش خود قرار دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته حدود 6 هزار و 500 پذیرش دانشجو با تضمین اشتغال در سراسر کشور داشتیم که دانشگاه علمی کاربردی فذا 350 دانشجو با تضمین اشتغال پذیرش داشته است، افزود: از دانشگاه علمی کاربردی مازندران استقبال خوبی شده به طوری‌که  رشد 35 درصدی در جذب دانشجو را داشتیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی مازندران دغدغه اصلی امروز خانواده‌های دانشجو را در زمینه اشتغال و تضمین آن مطرح کرد و گفت: این دانشگاه یک درصد بیشتری را نسبت به سایر دانشگاه‌ها در مقاطع کاردانی و کارشناسی جذب نشان می‌دهد. 

لحمیان با تاکید بر اینکه مازندران در سال گذشته از تبصره 16 موفق به جذب 40 میلیارد تومان برای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان با سود چهار درصدی شده است، بیان کرد: این استان با دریافت این تسهیلات موفق به کسب رتبه اول نسبت به سایر دانشگاه‌های مازندران شد.

وی ادامه داد: برای خوشه‌های فناور و مراکز رشد دانشگاه علمی کاربردی و تفاهم‌نامه‌ای بین پارک فناوری بالغ بر 14 میلیارد تومان تسهیلات اخذ شده است که به ازای هر دانشجو 150 میلیون تومان با یک شغل جدیدی به همراه بیمه تامین اجتماعی بوده است.

این مسئول با اشاره به اینکه در سال‌جاری در صورت اضافه شدن مرکزی به مراکز استان باید حتما از همان ابتدا شرایط تضمین اشتغال را برای دانشجویان  فراهم کند، یادآور شد: در استان مازندران طبق سیاست‌های آمایش آموزش عالی باید محدودیت مراکز  داشته باشیم که امسال دو مرکز شرکت صنایع ماشین بشل و شرکت صنعتی نکا فولاد ماشین دوره‌های خود را مهرماه سال گذشته با پذیرش تضمین اشتغال شروع کردند.

وی با تاکید بر اینکه امیدواریم امسال بتوانیم این ظرفیت‌ها را حتما با اولویت تضمین اشتغال ادامه دهیم، اظهار داشت: در شرکت فذا و دانشگاه فرهنگ و هنر آمل در بحث هنری نقطه عطفی خواهد بود.

لحمیان با اشاره به اینکه دانشگاه علمی کاربردی مازندران تنها دانشگاه زیر مجموعه وزارت علوم است که در کارگروه اشتغال عضویت دارد و در جلسات کارگروه اشتغال استانداری حضور دارد خاطرنشان کرد: مرکزی در بحث اولویت اشتغال اگر نتواند در هر رشته‌ای شغلی ایجاد کند اصلا به وجود نمی‌آید و در پایش حذف می‌شود و ایجاد هر رشته جدیدی باید پیوست ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • جشنواره «اتاق نمونه دانشجویی» دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار می‌شود
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • انتشار فراخوان بخش ویژه «کتاب و سینما» جشنواره فیلم کوتاه تهران
  • انتشار نماهنگ زیبای نامه‌ای برای تو +فیلم
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه
  • اضافه‌شدن ۶ نمایش به جشنواره تئاتر رضوی برای اجرا در دهه کرامت
  • «کوه نور» ظرفیت جدید تفریح شهر زندگی است/ میزبانی از ۹ هیئت خارجی در هفته فرهنگی اصفهان