Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمار ارائه شده از سوی شرکت‌های بزرگ معدنی نشان می‌دهد که در راستای افزایش تولید، میزان فروش و درآمد این شرکت‌ها طی ۹ ماهه امسال رشد قابل توجهی داشته است؛ در این مدت نسبت به مدت مشابه سال گذشته، چادرملو با رشد ۱۱۶ درصدی، بالغ بر ۳۳۰ هزار میلیارد، شرکت آهن و فولا ارفع با رشد ۵۱ درصدی ۶۵ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال، فولاد خراسان با رشد ۵۵ درصدی بالغ بر ۷۶ هزار میلیارد ریال کسب درآمد داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، شرکت‌های بزرگ تولید مواد و محصولات معدنی آمار فروش و درآمد خود را از ابتدای سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته منتشر کرده‌اند. این آمار نشان می‌دهد که در پی افزایش تولید در این شرکت‌ها بزرگ و اصلی معدنی کشور، درآمدهای ناشی از فروش در بازارهای داخلی و صادراتی رشد قابل توجهی داشته است.

 چادرملو بالغ بر ۸ میلیون تن فروخت و قریب به ۳۳۰ میلیون و ۳۴۰ هزار ریال درآمد کسب کرد

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۹ ماه سال جاری ۱۳ میلیون و ۵۱ هزار و ۱۱۳ تن تولید داشته است که نسبت به ۱۲ میلیون و ۷۷۱ هزار و ۲۶۳ تن محصول تولیدی در مدت مشابه سال گذشته رشد دو درصدی داشته است. در ۹ ماهه امسال چادرملو با فروش هشت میلیون و ۱۸۸ هزار تن محصول در بازارهای داخلی و صادراتی، ۳۳۰ هزار و ۳۹۵ میلیارد ریال درآمد کسب کرد که این میزان درآمد نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱۶ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

این شرکت معدنی و صنعتی در مجموع ۹ ماه سال ۱۴۰۰، هشت میلیون و ۳۴۹ هزار و ۲۶۵ تن کنسانتره (با رشد هفت درصدی نسبت به ۹ ماهه ۱۳۹۹)، ۴۴ هزار و ۱۰۱ تن محصول فرعی، (کنسانتره فسفری/آپاتیت)، دو میلیون و ۷۶۴ هزار و ۶۸ تن گندله (با رشد ۰.۴ درصدی)، یک میلیون و ۱۳۴ هزار و ۲۴۹ تن آهن اسفنجی ( با افت ۰.۴) و ۷۵۹ هزار و ۴۳۰ تن (با رشد دو درصدی) شمش فولادی تولید کرده است.

از سوی دیگر، پنج میلیون و ۹۸۹ هزار و ۲۹۵ تن کنسانتره خشک (مبنای فروش) توسط شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در ۹ ماه سال ۱۴۰۰ فروخته شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (چهار میلیون و ۷۱۸ هزار و ۲۵۱ تن) ۲۶ درصد رشد داشته است. همچنین ۵۷ هزار و ۴۱ تن آپاتیت خشک شد (با رشد ۶۰ درصدی)، یک میلیون و ۱۸۰ هزار و ۳۵۱ تن گندله (با رشد ۲۱ درصدی)، ۹۸ هزار ۶۷۵ تن نرمه گندله، ۱۶۸ هزار و ۸۳ تن آهن اسفنجی توسط این شرکت بزرگ معدنی و صنعیت به فروش رسیده است. فروش آهن اسفنجی چادرملو در ۹ ماهه امسال قریب به ۸۰ درصد کمتر از سال گذشته بوده است.

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو طی ۹ ماه سال جاری موفق به فروش در مجموع ۶۹۱ هزار و ۳۴۱ تن شمش فولادی در بازارهای داخلی و صادراتی شد که  ۴۲۸ هزار و ۴۲۲ تن شمش فولادی در بازار داخلی ( با افزایش ۳۱ درصدی) و ۲۶۳ هزار و ۹۱۹ تن شمش فولادی در بازارهای صادراتی عرضه شده است شد.

از این میزان فروش محصولات، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانسته است در ۹ ماه سال ۱۴۰۰ جاری ۱۷۵ هزار و ۵۱۲ میلیارد و ۷۲۴ میلیون ریال (با رشد ۷۰ درصدی) از محل فروش کنسانتره، ۱۱۱۷ میلیارد و ۵۵۹ میلیون ریال ( با رشد ۳۴۱ درصدی) از محل فروش آپاتیت، ۴۹ هزار و ۵۲۴ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال ( با رشد ۱۴۹ درصدی) از فروش گندله، ۱۳ هزار و ۶۲۴ میلیارد و ۶۸۵ میلیون ریال (با رشد ۲۳ درصدی) از فروش آهن اسفنجی، ۵۳ هزار و ۱۲۱ میلیارد و ۳۸ میلیون ریال ( با رشد ۱۰۷ درصدی) از محل فروش شمش فولادی در بازار داخلی و ۱۲۵۵ میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال از فروش نرمه گندله در بازارهای داخلی کسب درآمد داشته باشد.

شرکت مذکور با نماد "کچاد" در این مدت توانست به درآمد ۸۷ هزار و ۵۴۶ میلیارد و ۲۸۰ میلیون ریالی از فروش شمش در بازارهای داخلی و صادراتی برسد که ۳۴ هزار و ۴۲۵ میلیارد و ۲۴۲ میلیون ریالی سه بازارهای صادراتی بوده است و رشد ۲۱ درصدی را نسبت به میزان فروش در ۹ ماهه سال گذشته نشان می‌دهد.

جهش تولید و فروش ذوب آهن اصفهان در ۹ ماهه سال جاری

ذوب آهن اصفهان طی سه سال گذشته پس از چند فراز و فرود به تثبیت سوددهی رسیده که این مهم سبب شده در سال ۱۳۹۹ این شرکت زیان انباشته از زمان راه‌اندازی خارج شود. سود این شرکت طی سال گذشته به میزان ۱۵ هزار و ۸۱۹ میلیارد ریال رسیده است. از جمله دلایل افزایش این میزان درآمد و سود شرکت تمرکز بر تولید و فروش محصولات صنعتی و محصولات با ارزش افزوده بالاتر، تمرکز شرکت بر صادرات به دلیل ارزش افزوده بالاتر، افزایش تورم و افزایش سطح عمومی قیمت‌ها اعلام شده است.

طبق اعلام شرکت ذوب‌آهن اصفهان حداقل طی یک دهه گذشته برای نخستین بار در سال ۱۳۹۹ از زیان انباشته خارج شد تا بتواند سود را میان سهامداران توزیع کند و شرایط برای پیوستن از فرابورس به بورس مهیا شد که این کار در سال ۱۴۰۰ عملیاتی شد. پیشرفت ذوب آهن اصفهان در سودآوری ادامه یافت و در سال جاری نیز این شرکت موفق شد رکورد سود آوری خود را تنها در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۰ ارتقاء دهد و با افزایش ۱۹۵ درصدی به سود بیش از ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برسد و حاشیه سود این شرکت از ۱۲ درصد عبور کند.

عملکرد ذوب آهن اصفهان در ۹ ماهه گذشته نیز نشان از افزایش تولید در اغلب بخش‌های تولیدی و همچنین افزایش فروش این شرکت دارد. این مجتمع صنعتی علیرغم مشکلات ناشی از کمبود مواداولیه و بحران آب تا پایان آذرماه امسال موفق به تولید دو میلیون و ۵۴ هزار و ۷۰۰ تن چدن مذاب شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد رشد را نشان می دهد.

منصور یزدی‌زاده - مدیرعامل شرکت ذوب‌ آهن اصفهان با بیان اینکه در سال جاری شرکت با سه کوره بلند فعالیت کرده است و اگر مشکلات کمبود مواداولیه و آب وجود نداشت، به طور قطع تولید بیشتری حاصل شده بود، ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال به تولیدی که باید برسد. همچنین با توجه به افزایش تولید چدن و محدودیت بخش فولادسازی، تولید شمش چدن به پنج برابر سال گذشته رسیده که بخش عمده آن در ۹ ماهه سال جاری صادر شده است. از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه سه درصد در تولید کک خشک، چهار درصد در تولید آگلومره، پنج درصد در تولید فولاد خام و سه درصد در تولید شمش آماده نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش تولید داشته است.

طبق  اعلام وی، طی ۹ ماهه سال جاری تولید کلاف در ذوب آهن اصفهان حدود ۱۰ برابر سال گذشته شده و به ۱۲۶ هزار و ۸۸۷ تن رسیده است. این درحالیست که تولید میلگرد تنها یک درصد رشد داشته و در تولید تیرآهن، شمش کالایی و سایر محصولات تغییری ایجاد نشده است. این شرکت  در ۹ ماهه منتهی به آذر ۱۴۰۰ از فروش محصولات خود ۲۵ هزار و ۴۰۵ میلیارد تومان درآمد کسب کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹۲ درصد افزایش داشته است.

رشد ۲۷ درصدی فروش شرکت ‌آهن و فولاد ارفع

شرکت آهن و فولاد ارفع طی ۹ ماه امسال توانست در مجموع ۴۹۵ هزار و ۱۱۴ تن شمش فولادی در بازارهای داخلی و صادراتی فروخته و توانسته است ۶۵ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال درآمد کسب کند که در این میزان درآمد ۵۱ درصد بیشتر درآمد شرکت در مدت مشابه سال ۱۳۹۹ است.

از این میزان ۳۵۲ هزار و ۷۶۷ تن شمش فولادی در بازارهای داخلی و ۱۴۲ هزار و ۳۴۷ تن شمش فولادی را در بازارهای صادراتی به فروش رسیده و درآمد ۴۶ هزار و ۱۳۲ میلیارد ریالی از فروش داخلی و درآمد ۱۹ هزار و ۱۵۷ میلیارد ریالی از فروش خارجی حاصل شده است. میزان درآمد این شرکت از فروش داخلی رشد ۲۷ درصدی و از فروش خارجی ۱۷۳ درصدی را نسبت به سال پیش نشان می‌دهد. 

فروش بیش از ۶۰۰ هزار تن محصول و کسب درآمد ۷۶ هزار و ۶۸۵ میلیارد ریالی

فولاد خراسان در جایگاه یکی از تولیدکنندگان بزرگ فولاد کشور توانست از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه در مجموع دو میلیون و ۷۷۲ هزار و ۷۱۰ تن تولید محصول داشته باشد که از این میزان یک میلیون و ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ تن سهم گندله، ۹۰۳ هزار و ۳۴۱ تن آهن اسفنجی، ۲۶۴ هزار و ۵۷۷ تن شمش فولادی، ۴۲۸ هزار و ۹۹۲ تن محصولات سبک ساختمانی بوده است. 

این شرکت با نماد "فخاس" در ۹ ماه سال جاری در مجموع فروش داخلی ۴۵۸ هزار و ۵۰۵ تنی داشته است که کمتر از فروش وزنی آن در ۹ ماه سال ۱۳۹۹ (۵۴۸ هزار و ۴۵۳ تن) ثبت شده است.

فولاد خراسان قریب به ۳۴ هزار و ۷۱۲ تن آهن اسفنجی در بازار داخلی به فروش رسانده که نسبت به ۱۰ هزار و ۶۲۴ تن عرضه شده در مدت مشابه سال گذشته ۲۲۶ درصد رشد را نشان می‌دهد.  همچنین ۱۳۱ هزار و ۹۲۵ تن شمش فولادی،  ۲۹۱ هزار و ۸۶۸ تن محصولات سبک ساختمانی را در بازارهای داخلی و ۷۹ هزار و ۹۷۹ تن شمش فولادی و ۶۱ هزار و ۶۳۷ تن محصولات سبک ساختمانی را در بازارهای صادراتی به فروش رسانده است.

میزان درآمد شرکت فولاد خراسان در ۹ ماه سال ۱۴۰۰ نیز بدین شرح است که این شرکت توانست در مجموع ۵۹ هزار و ۵۹ میلیارد و ۲۹۳ میلیون ریال درآمد کسب کند که نسبت به میزان فروش در مدت مشابه سال ۱۳۹۹، رشد ۴۲ درصدی داشته است. این شرکت در ۹ ماه سال ۱۳۹۹، از فروش در بازار داخلی، ۴۱ هزار و ۳۵۳ میلیارد و ۴۱۲ میلیون ریال درآمد کسب کرده بود.

به تفکیک فولاد خراسان ۲۷۸۱ میلیارد و ۷۴۳ میلیون ریال از فروش آهن اسفنجی (با رشد ۷۵۳ درصدی)، ۱۶ هزار و ۲۸۸ میلیارد و ۸۳۴ میلیون ریال از فروش شمش فولادی (با رشد ۲۴ درصدی)، ۳۹ هزار و ۹۸۸ میلیارد و ۷۱۶ میلیون ریال از فروش محصولات سبک ساختمانی ( با رشد ۴۳ درصدی) در بازار داخلی درآمد کسب کرده است.

همچنین این شرکت درآمد ۹۷۰۴ میلیارد و ۶۰۹ میلیون ریالی از فروش شمش فولادی (با رشد ۲۶ درصدی) و ۷۹۲۱ میلیارد و ۷۰۷ میلیون ریال از فروش محصولات سبک ساختمانی (با رشد ۴۵۷ درصدی) در بازارهای در بازار صادراتی کسب کرده است. 

در مجموع درآمد شرکت فولاد خراسان در ۹ ماه سال جاری ۷۶ هزار و ۶۸۵ میلیارد و ۶۰۹ میلیون ریال ثبت شده است که نسبت به ۴۹ هزار و ۳۰۹ میلیارد و ۱۸۱ میلیون ریال فروش در مدت مشابه سال گذشته ۵۵ درصد رشد را نشان می‌دهد.

رشد ۱۳۸ درصدی فروش فولاد هرمزگان با فروش بالغ بر ۱۶۳ هزار میلیارد ریال

شرکت فولاد هرمزگان هم توانست از فروش یک میلیون و ۱۰۱ هزار تن محصول طی ۹ ماهه سال جاری، ۱۶۳ هزار و ۱۱۳ میلیارد ریال درآمد کسب کند که حاکی از رشد ۱۳۸ درصدی نسبت به فروش در مدت مشابه سال ۱۳۹۹ است.

شرکت فولاد هرمزگان توانسته است در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ در مجموع یک میلیون و ۲۰۵ هزار و ۸۳۹ تن شامل یک میلیون و ۳۹  هزار و ۸۱۳ تن تختال فولادی و  ۱۵۵ هزار و ۹۸۶ تن سایر محصولات فولادی تولید داشته است.

این شرکت در مدت مذکور سال جاری یک میلیون و ۳۹ هزار و ۸۱۳ تن تختال فولادی ( با رشد ۴ درصدی) و ۶۱ هزار و ۲۹۳ تن از سایر محصولات فولادی (با رشد ۱۳۶ درصدی) را در بازار داخلی به فروش برساند. براین اساس مجموع فروش داخلی فولاد هرمزگان در ۹ ماهه سال جاری به یک میلیون و ۱۰۱ هزار و ۱۰۶ تن رسیده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته (یک میلیون و ۱۸ هزار و ۵۱۵ تن) هشت درصد رشد را نشان می‌دهد.

از این میزان فروش شرکت فولاد هرمزگان در ۹ ماهه سال جاری، ۱۵۹ هزار و ۷۲۷ میلیارد و ۹۶۳ میلیون ریال از فروش تختال ( با رشد ۱۰۹ درصدی) و ۴۱۳۷ میلیارد و ۸۳۱ میلیون ریال (با رشد ۸۲۴ درصدی) از فروش سایر محصولات فولادی کسب درآمد کرد. بنابراین مجموع درآمد شرکت فولاد هرمزگان تا پایان آذر ماه امسال به ۱۶۳ هزار و ۸۶۵ میلیارد و ۷۹۴ میلیون ریال رسیده که این میزان در مقایسه با فروش در ۹ ماهه سال گذشته ۱۱۳ درصد بیشتر شده است. این شرکت در این مدت توانسته بود در مجموع، ۷۶ هزار و ۷۴۷ میلیارد و ۳۴ میلیون ریال درآمد کسب کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: درآمد معدنی ها از فروش افزایش فروش معدنی ها ذوب آهن اصفهان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو فولاد خراسان شرکت فولاد هرمزگان معدن و صنایع معدنی بازارهای داخلی و صادراتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته شرکت معدنی و صنعتی چادرملو درصد رشد را نشان می دهد میلیون ریال از فروش شرکت فولاد هرمزگان ریال درآمد کسب ۹ ماهه سال جاری بازارهای صادراتی مدت مشابه سال بازار داخلی ذوب آهن اصفهان ۹ ماه سال ۱۴۰۰ ۹ ماه سال جاری درآمد کسب درصد در تولید تن آهن اسفنجی ریالی از فروش فروش محصولات میلیارد ریال سایر محصولات فولاد خراسان افزایش تولید ۹ ماهه امسال ۹ ماه سال میزان درآمد یک میلیون میزان فروش فروش داخلی درآمد شرکت کسب درآمد طی ۹ ماهه تا پایان سال ۱۳۹۹ کسب کرده فروش شمش تن محصول طی ۹ ماه ۷۶ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۲۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ جواد حاتمی در نشست هم اندیشی راهکار‌های تحقق حداکثری جهش تولید با مشارکت مردم در صنعت ارزآفرین پتروشیمی با حضور معاون وزیر نفت اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر در سال گذشته با ۵۱۰ میلیون دلار صادرات در این شاخص رشد ۱۸ درصدی داشته و همچنین موفق به کسب درآمد ۲۰۰ هزار میلیارد ریال شده است.

وی بیان کرد: ظرفیت تولید پتروشیمی بوشهر حدود ۹ میلیون و ۲۴۸ هزار تن است که بخشی از این محصولات به صورت خوراک به مصرف واحد‌های دیگر مجتمع می‌رسد و بخش دیگر به عنوان محصول نهایی صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: مجموعه پتروشیمی با توجه به تنوع محصولات بزرگ‌ترین زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی کشور را دارا است به نوعی که از مرحله دریافت گاز ترش تا انواع محصولات شیمیایی و الفینی در پتروشیمی بوشهر تولید می‌شود.

حاتمی ادامه داد: این محصولات توسط ۱۲ پتروشیمی تولید می‌شود و یا در آینده با راه اندازی فاز‌های توسعه‌ای تولید آنها آغاز می‌شود.

وی اظهار داشت: پتروشیمی بوشهر از طریق فروش یوتولیتی کمک شایانی به سایر واحد‌های پتروشیمی دارد به نحوی که یک سوم درآمد پتروشیمی بوشهر از محل فروش یوتیلیتی است.

حاتمی عنوان کرد: یکی از مسائل و مشکلات پتروشیمی تهیه خوراک است که با توجه به راه اندازی فاز دوم در آینده نزدیک نیاز است سهمیه خوراک پتروشیمی بوشهر افزایش پیدا کند.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی بوشهر گفت: در تحقیق و توسعه نگاه به این است که از ظرفیت‌های داخلی نهایت استفاده انجام و از شرکت‌های داخلی برای شارژ کاتالیست‌ها بکارگیری شود.

حاتمی افزود: رویکرد زیست محیطی به صورت عینی و واقعی در پتروشیمی بوشهر دنبال می‌شود و در این زمینه برای کاهش پساب و حفظ محیط زیست منطقه اقدام‌های ارزشمندی اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال گذشته نیز تندیس واحد پاک به پاس اقدام‌های ارزشمند زیست محیطی به مجموعه پتروشیمی بوشهر اهدا شده است.

حاتمی ادامه داد: بهینه سازی و مدیریت مصرف انرژی و صرفه ۱۵۰ هزار دلاری ماهانه از دیگر دستاورد‌های این پتروشیمی محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: روزانه مصرف انرژی در حوزه تولید پایش می‌شود تا سهم بسزایی در صرفه جویی و پایش به صورت روزانه انجام شود.

حاتمی ادامه داد: کل فروش پتروشیمی بوشهر ۵۹۸ میلیون دلار گزارش شده است.

وی افزود: در مرحله دوم پتروشیمی متوسط پیشرفت واحد‌های در دست ساخت ۹۳.۵ درصد است که انتظار می‌رود دو تا سه طرح این مرحله در سال جاری به بهره برداری برسد.

دیگر خبرها

  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • افزایش ۱۴ درصدی پرداخت زکات فطره در هرمزگان